EN L.O.V.E.L.Y. WEEKEND GET-A-WAY.

Happy new week darlings! 

I kväll kom vi hem till Casa Gizmolina igen efter en looooovely weekend get-a-way till en av mina absoluta favoritresorter: Katathani på Kata Noi Beach. Åhhh som jag har njuuutit av att vara där!!!  hade lätt kunnat stanna kvar hur länge som helst… men samtidigt så är det inte fy skam här i Chalong heller, i vårt egna hem.  Det hade varit värre om vi rest hem – hem… uff, jag har såååå inte någon hemlängtan…om jag fått välja så hade jag blivit kvar här till typ juni, då sommaren hittat hela vägen till Luleå… Fast jag skulle så klart längta ihjäl mig efter vår älskade fluffiga super söta Gizella.. lilla hjärtat vårt… SOM vi saknar henne!! Och på tal om juni…vi ska ju faktiskt tillbaka hit i juni kom jag på nu, ha, ha.

Men i alla fall – vi har haft de b.ä.s.t.a. dagarna och njutit solen, värmen, lyxen med att bo på resort, underbara frukostar, goda luncher + middagar, happy hour drinkar och ett super fräscht rum med magisk utsikt. Och eftersom vi blivit stammisar på Katathani (efter att ha bott där ett par gånger / år i 12 år, första gången var det min + jIG´s första Thailandresa ihop och då låg minsann hjärtat i min mage…) så blev vi bjudna på ett Cocktail party i lördags, fantastiskt trevligt!  🙂

 

Älskar att man får ett vackert halsband, sköna handdukar och en välkomstdrink vid incheck. 

Vi checkade in runt kl.12 och fick sen vänta på vårt rum till kl.15 så – vi lunchade och sen chillade jag i solstolen med den här ljuvliga utsikten… Alltså palmer… jag kan aldrig se mig mätt på palmer… 

När vi sen checkade in så välkomnade dessa super cute elefanter oss på rummet.  Jag blir helt lycklig över såna här detaljer… and it´s very thai style. 

Njuuuuuter…..! 

På väg till lördagens Cocktail party med vit dresscode. Min klänning är en så gammal favorit att jag snart kan kalla den vintage, ha, ha. Älskar den. 

 

Nu är klockan 01 här och sängen ropar på mig…zzz…

Önskar dig en riktigt inspirerande start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Thailand 2018 | 2 Comments

2 responses to “EN L.O.V.E.L.Y. WEEKEND GET-A-WAY.”

 1. Therese says:

  Ser riktigt härligt ut! Mys att kunna ta semester från semestern också!

  Måste bara fråga en nyfiken fråga, tror inte du skrivit om det förr. Men vilken bra relation ni måste ha med Johannas skola? Det verkar vara okej för den att ni kan förlänga loven eller ta en dag extra r ni åker hem till Oslo? Det låter så härligt, här är de så himla strikta kring ledigheterna och ska man åka nånstans alls är det loven som gäller:(

  • T says:

   Vår skola har inga problem med ledigheter heller. Här eleven ingen större mängd frånvatotimmar pga sjukdom eller skolk, har eleven inga f-varningar, sköter läxor som får tas med osv har vi aldrig stött på patrull.
   Skolan är en rättighet i Sverige men den medför även skyldigheter- att du gör det som förväntas och gör man det så inga problem. (Om sen eleven har frånvaro pga sjukdom osv vet jag inte hur de gör men det problemet har vi tacksamt inte haft)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *