EN MAGISK AFTON…

Happy fredag darlings!

Min gårdagens quote: Magic is something you make stämde verkligen in 110% på mig igår för när Joe Labero frågade efter den 3:e ringen till ett av sina nummer i kvällens show så tog jag av mig min och gav honom den.  Lite visste jag då att jag skulle GÅ UPP och delta i numret….ha, ha.  Han satte ihop våra 3 ringar, vi fick bekräfta att det var våra när de satt ihop och sen togs de isär…  Ett klassiskt nummer där i alla fall inte jag var en av de som tillfrågats på förhand så det måste varit killens ring, alltså den ring som hängde i mitten. Men han spelade med väldigt bra då jag frågade om det verkligen var hans? Självklart! sa han med ett stort smil. Där och då var jag så inne i leken att jag inte ens tvivlade. Ha, ha. Men ja klart det var hans ring som gick att öppna…  Hur som helst – lite kul ändå och min ursnygga ring gjorde sig riktigt bra insomad på 4 stor skärmar samtidigt.  Man får det verkligen så festligt som man gör det i livet. Det är då ett som är säkert!

Jag frågade J vad hon ger showen för betyg? Och hon sa 8 av 10. Själv är jag lite mer sparsmakad, trots min medverkan.. , och ger den nog typ 5.  Orsaken till att jag inte ger högre är att han upprepade flera trix som han körde på sin förra föreställning som vi var på för ett par år sen.  Och, att han låter publiken stå för så många nummer, det gillar varken jag eller Alexander Bard. ha, ha.  Hur som helst – det var en riktigt festlig, kul, häftig & magisk afton och tusen TACK mamma & Hans som överraskade oss med biljetterna till föreställningen på vår lilla julafton! 🙂

 

Jag trodde att det typ skulle flyga brinnande motorcyklar över oss men det var inte riktigt så våghalsiga trix som det ser ut som på reklamen… 

När man upptäcker att man endast körde boomerang i går kväll… inte en enda bild…  Du kan se den på min insta story. 

Nu ska jag iväg på vippe fix och sen, i kväll ska vi på basket. Älskar fredagskänslan!

Önskar dig en FAB & glittrig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “EN MAGISK AFTON…”

  1. Pia says:

    Önskar dig och din familj en härlig helg !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *