EN MAGISK DAG… !


Mina kära bloggvänner! 

Så var sista dagen i paradiset över för den här gången….  Eller sista “hela” dagen! för vi reser inte från resorten förren kl. 17 i morgon eftermiddag så vi har fortfarande underbara timmar kvar att njuta men resedagen blir alltid lite hektisk då allt ska packas och vårt home away from home ska stängas för den här gången. Men jag inbillar mig att jag är riktigt bra fas för jag har packat undan så mycket som möjligt nu i kväll efter att mina J lagt sig men samtidigt så är det alltid mer än jag tror…  Och jag packar inte bara till mig själv utan till 3…  Hur som helst –  nu närmar sig klockan 02 så det är hög tid för mig att komma mig i säng…zzz..  Jag har nämligen en plan om att stiga upp riktigt tidigt i morgon så att jag hinner iväg på en liten “me, myself & I” tur före lunch.  Oh yes, tidsoptimist deluxe är jag. ha, ha.

Och tusen miljoner TACK för alla härliga kommentarer ni bjuder mig på. Jag har varit katastrof dålig på att svara (har prioriterat att posta nya inlägg istället de stunder som jag suttit vid min mac… svarar i kapp då jag kommit hem) men jag läser alla och jag blir lika glad varje gång jag ser att ni skrivit till mig.  Ni är världens bästa!!! 🙂

 

Idag har vi haft en riktig feelgood dag då vi besökt både templet här i Wat Chalong och Big Buddha.  Vi har fått välsignelse av munken och han sa “good luck to you Anna” flera gånger till mig…  Så nu känner jag att vi fått magi att ta med oss in i hösten då vi kommer hem…  (ska visa många fler bilder från dagen senare…)

 

Njuut din kväll vidare och OM jag inte hinner titta in till er i morgon så vet ni varför… (men visst följer du mig på instagram? där uppdaterar jag ofta på storys)  Vi landar uppe i norr söndag morgon och nu TOK längtar vi efter vår fluffiga lilla älskade Gizella så även om jag gärna hade stannat kvar här hur länge som helst, så ska det samtidigt bli riktigt mysigt att komma hem.

Njuuut din helg och fyll den med lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “EN MAGISK DAG… !”

  1. Linda says:

    Förstår att ni saknar Gizella. Hur gör ni med henne när ni reser så mkt? Pensionat eller har ni någon som tar hand om henne? Jag har frågat tidigare men ej fått något svar.
    Välkommen hem till värmen!! Till och med uppe i norr har det varit riktigt varmt.

  2. Mia says:

    Välkomna hem igen! Det var med igenkänning som jag läste att du packar till 3 😉 samma sak här nämligen…hoppas ni får njuta fina sommardagar i Sverige.
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *