EN MAGISK WEEKEND…!

Mina kära bloggvänner! 

Jag ber sååååå mycket om URSÄKT för min frånvaro de senaste dagarna. Vi har haft besök av bäst vänner från Oslo (en familj på 5) så jag har varken varit på instagram eller blogg, istället har jag fokuserat 110% på att maxa helgen och ta tillvara tiden vi fick tillsammans och alltså VILKEN magisk helg det blev!

Vi hade styrt upp dagarna till fullo från det att de ankom Luleå fredag kväll kl.19 fram till att de reste kl.11 igår (måndag) och det enda jag kan känna så här efteråt, när jag ser tillbaka på helgen, är att jag hade behövt ha 1. en kock, 2. en städerska som roddade vid sidan om mig, DÅ hade allt varit helt perfekt. Men nu hade jag inte det så ena kvällen bjöd jag t.o.m. våra gäster på pizza middag utan duk över bordsmattan (du vet den där som man ska ha u.n.d.e.r. duken så att duken får en tjockare känsla och inte glider runt…), jag serverade söndagsmiddagen i samma kläder som jag åkt hundspann + varit på isen i (självklart ingen krise, men det hade ju varit härligt att byta om…) och jag hann inte ens hänga upp påsk-kransen på dörren… (en världslig sak så klart men när man är upptagen av detaljer så…)  men, strunt samma!  Nu ska jag sluta fokusera på allt jag inte hann med och istället tänka på allt KUL vi fick gjort! också ska jag självklart bjuda er på inlägg med bilder från vår helt fantastiska helg! för som jag brukar säga:  bättre med kaos både här och där i huset och kalla bubblor i glaset, än tvärtom… typ… ha, ha. 😉

 

En selfie ute på isvägen igår innan jag hämtade darlingen på skolan. Vi hade ett helt amazing väder så jag fick värsta jag-är-på-fjället-på-påskeferie feeling…! 

 

Oj, nu måste jag köra hjärtat till hennes dans! uppdatterar då jag kommit hem igen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “EN MAGISK WEEKEND…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Låter som du har haft en underbar helg! Det är så det ska va 😉 brukar med alltid tänka oj nu glömde jag de som jag hade tänkt med. Stor kram

 2. Lena says:

  Härligt! Ser fram emot mer bilder och läsning 🙂

 3. Frida says:

  Åh vad härligt att du är tillbaka igen och vi förstår helt och fullt att du har varit busy i helgen, så ska det ju vara när man har gäster! 🙂
  Nu ser jag verkligen fram emot att få höra mer om er amazing weekend och så få lite påskinspo. Jag såg förresten fotot på barnen och deras gigantiska påskägg och är sååå nyfiken – vad var det i dem? 😀
  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *