EN SOFT LÖRDAG.

Gooood lördag mina kära vänner! 

Nej men hur skönt med en ledig dag?! Jag är bara hemma och gör ingenting annat än att äta lördagsgodis också rullar skidåkning på TV´n i bakgrunden.  Frida Karlsson är en av de som är sponsrad av Northug också är det ju alltid kul att se Therese som JiG tidigare samarbetat med.  Och en trappa upp lackas det naglar efter att J + bästa vänner varit ute i snön och åkt madrass.  En väldigt soft “stay home” dag med andra ord med andra ord vilket passar mig perfekt!

Hoppas att du också njuter din dag och fyller den med sånt som gör dig lycklig!?! 🙂

Önskar dig en riktigt, riktigt fin fortsättning på dagen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

78
Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “EN SOFT LÖRDAG.”

 1. Nina says:

  Tack detsamma!
  Tack vare dig ser jag Sverige mot Norge ☺️ Så roligt. Blev nästan inspirerad att träna när jag sig det
  Längtar till ditt badruminlägg. Du är bäst på inredning.

  Tack detsamma! Kram

 2. Tina says:

  Jag måste få fråga hur ni resonerar kring att J hänger med vänner i covid-tider? Det är kanske vänner hon träffar dagligen i skolan? Men det gör ju inte du och JIG och när dom kommer in i ert hus utsätts ni för smittorisk och även kompisarna om ni skulle vara asymptomatiska. Mina barn skulle vara evigt tacksamma om du har en bra tanke som får mig att tänka om. Här har det inte varit en annan människa i huset än bara vi 4 som bor här sedan februari förra året… så jäkla trist.

  • Caroline says:

   Sluta skamma och ifrågasätt. Snälla, ni gör som ni känner är bäst i er situation och andra gör det i sin.
   Du har inte en aning om de vännerna har antikroppar eller ej!

 3. Tina says:

  Men absolut inte en mening att skamma! Jag vill ju ha hjälp att se om jag tänker fel och kan hjälpa mina ungdomar att få kunna hänga med sina vänner. Och Caroline, – vad vet du om antikroppar? Hur länge har man sånna? Kan man ändå vara bärare av viruset och smitta andra som man kan göra även när man blivit vaccinerad? Kan man bli sjuk igen? Snälla svara gärna eftersom världens forskare inte kan ge raka svar.

  • Tina says:

   Jag tycker att AnnaStina med familj varit en föredömligt ansvarstagande familj som avstår sitt vanliga lev med resor och mycket familjesammankomster under denna pandemi. Säkerligen mycket mer än många andra

  • Miann says:

   Tina, gör som du känner är bäst för dina barn så att de mår bra. Som du skriver själv att ” världens forskare inte kan ge raka svar” så hur kan du tro att en vanlig förälder vet? Min son träffar flickvän & enstaka kompisar hemma hos hos. Han mår bra av det.

 4. Vera says:

  Man måste må bra psykiskt också. Skulle jag följa rekommendationerna till punkt och pricka så skulle jag inte få träffa min dotter som har eget boende. Jag är väldigt försiktig annars har alltid munskydd på affärer och när jag hälsar på mamma som är i riskgrupp. Jobbar hemma sen mars men börjat jobba på kontoret nån gång i veckan. Sonen träffar några få kompisar. Har skola hemma. Människor behöver människor. Håll avstånd och tvätta händerna men som sagt Psykiskt hälsa är också viktig. A-S följer rekommendationerna bra tycker jag.

 5. Elin says:

  Hos oss i Oslo får man ha besøk av venner fra samme gruppe i skolen (hvor store gruppene er, varierer ut fra smittenivået). Foreldre kommer ikke inn, men henter utenfor om de barnet går hjem selv. Dette er det som norske myndigheter har anbefalt. Som sagt over, det er viktig at barna kan sees på tilnærmet normal måte og de er jo sammen på skolen. Utendørs kan man jo treffes flere, og nå går vi mot lysere tider 🙂

 6. Stina says:

  Hur menar du med en ledig dag? Var jobbar du när du inte är ledig i så fall?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *