EN SPÄNNANDE DAG!

Dagens pepp!!

 

Happy tisdag darlings! 

Alltså jag har fredag idag! hur märkligt är inte det när det bara är tisdag och veckan precis har startat?  Det måste bero på att jag har varit på ett spännande möte och energin jag alltid får efter att ha kört en presentation.  Jag bubblar över….! och dagen känns plötsligt så otroligt festlig! Sen skiner solen också, från klarblå himmel, såååå underbart härligt!!!

Jag kan inte skriva så mycket om mötet men kul grej är att då jag presenterade mig så hade jag med mig en fylld Gizmo påse med min historia. Alltså så otroligt många fantastiska minnen!  Löpsedlar, artiklar, julkalendern jag gjorde till mina underbara Gizmo & Co kunder, styling sidor från Kamille + Kamille Mor & Barn, godis att bjuda de jag körde presentationen för (jag bjöd alltid på godis i min butik så det hör liksom till… ) och en styling med plock från butiker runtomkring i stan.  Också gjorde jag så klart entré på mötet med en stor ballongbukett för allt blir ju så mycket festligare då och oavsett vad mötet resulterar i så kommer de i alla fall nog inte att glömma hon som mötte upp med ballonger & godis… !  För i alla sammanhang så gäller det att hitta sin grej, sin egenskap, som sätter spår och som gör att du blir ihåg kommen. Och min grej har alltid varit, och kommer alltid att vara: ballonger!  Att sen en ballong small precis då jag klev in på deras kontor (så galet högt! BAM!! sa det och ekade mellan väggarna) är en helt annan sak… ha, ha.  Men å andra sidan så fick jag allas uppmärksamhet.  Det var liksom ingen som kunde missa att jag gjort entré! 😉

 

Mitt möte var inne i stan så jag var på kontoret före / efter. Det är lyxen med att ha kontoret mitt i stan. Jag kan faktiskt inte ha det mer centralt än jag har och dessutom med en helt egen entré från Storgatan, utan något trapphus som jag delar med andra. Love it!  Det är fortfarande inte helt färdig inrett som ni ser, saknar gröna växter etc. men det kommer…  Här ser du i alla fall ballongerna som jag gjorde min entré på mötet med och Gizmo & Co påsen.

Jag har såååå många saker som jag stylat till Kamlle + Kamille Mor & Barn i mitt arkiv så det vara en del av alla som fick plats i mina 2 mappar…. här ser du också julkalendern som jag delade ut till mina kunder. Den är jag stolt över!  Tänk att jag knäckte koden om att det är unika shopping upplevelser som gäller redan för 17 år sedan. Lite kul ändå… 

Åh så kul det är att blicka tillbaka på saker man gjort!  Jag älskar varenda en av min stylingsidor!!! och det kliar i fingrarna för att få bjuda in till styling & shopping event…  Någon av er bloggläsare som är intresserad av att komma i så fall? 

 

Nu får ni hålla tummarna för mig darlings!!! för jag är så pepp och jag hoppas att mitt möte kommer att leda till något bra… Oavsett så har jag tagit första steget mot en idé jag kom på i somras och som jag har jobbat för att få till en presentation av i 7 (!) månader. Jag skickade första mejlet i augusti – inget svar – andra i november – inget svar – 3:e för 1 månad sen – SVAR! Skam den som ger sig säger jag bara !!!  man ska verkligen a.l.d.r.i.g. ge upp något man brinner för!

 

Önskar dig bästa dagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “EN SPÄNNANDE DAG!”

 1. Anna says:

  Ska bli spännande att höra mer om ditt projekt framöver! Hoppas du får den respons du önskar efter mötet!

 2. Marie says:

  Hej! Tack för en härlig blogg.Du är verkligen en glädjespridare!Man blir alltid glad när man läser din blogg.Vad är det du jobbar med? Ha en fortsatt härlig kväll fina du. Kram/Marie

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Håller tummar och tår! Låter som din presentation,precis som allt du gör, va uttänkt in i de minsta detaljerna, det är speciellt! En fantastisk fin personlighet. Stor kram

 4. Maria says:

  Hääärligt inlägg, blev så glad över att läsa det. Speciellt roligt med ballongerna. Du var garanterat unik 🙂

 5. LLA says:

  Håller tummarna!

 6. Mia says:

  Tack för ett så inspirerande inlägg! Jag kommer på alla dina event
  Tillsammans med mina väninnor!

 7. Anna says:

  Grattis att du fick till ditt möte. Och gjorde det till din grej.
  Du kommer att lyfta som ballonger.

  Härligt med fredagskänsla hade själv det känsla igår.

 8. Deseree says:

  Ja skulle du ha en bloggträff eller event skulle jag komma direkt!! För det skulle nog bli riktigt FAB!! Snälla ordna nåt roligt åt oss läsare. / kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *