DANS & SPARKLING SHOES…!

Goood söndag mina fina vänner! 

Vilken soft helg vi har! Och det kan göra mig så otroligt rastlös… alltså känslan av att inte ha några planer…  Men – samtidigt så var det här precis vad vi behövde eftersom Johanna tyvärr inte är helt i tipp topp form. Så – vi tankar energi och chillar 100%.  Fast igår hade vi och för sig planer för då uppträdde J´s Street Dance grupp i Stadsparken på “Kulturnatten” så, det var samling redan kl. 10.45 och sen dansade de kl. 13. Åh de är såå duktiga! mitt mammahjärta svämmar alltid över av stolthet… Sen hade de verkligen SUPER tur med vädret för 2 min efter att de dansat klart så kom regnet så då det var dags för “Dance Jam” kl.14 så dansade J i spöregn. Men efter regnet kom solen tillbaka så då tog vi en runda på stan för att se efter detaljer till inbjudningskorten till J´s 13-års Birthday Party.

Och på tal om inbjudningskort, vi googlade inspo till korten häromkvällen och de finaste som kom upp var mina! ha, ha. Så jag satt där och blev mest inspirera av mig själv! så galet.  Alltså är det verkligen bara jag som sitter och gör egna inbjudningskort idag? Skickar alla andra på sms, Facebook eller beställer såna där färdiga som man bara fyller i sina uppgifter på?  Kalla mig old fashion om du vill men nog är det något helt speciellt att få dela ut ett handskrivet inbjudningskort som man lagt ner både tid och kärlek på att fixa…  Jag älskar det!!!  och därför är jag sååå pepp på att fixa de till Johannas kalas! 🙂

 

I fredags cyklade jag in till stan en sväng för att fixa lite ärenden och det är så underbart härligt att jag är inne på stan på typ 2-3 min. Det var viktigt för mig då vi flyttade upp, att vi skulle bo så centralt som möjligt men ändå i ett område som kändes “på landet” och precis så är det att bo på Östermalm här i Luleå.  Sen är jag löjligt glad i min rosa Skeppshult cykel. Den gör det kul att cykla runt! 

Jag var bl.a. förbi Gina Tricot för att spana in den nya mini kollektionen med matchande mor & barn plagg och jag blev sååå förvånad då jag såg hur mycket som fanns kvar! Typ allt… Tyvärr så har ju Johanna vuxit förbi dessa storlekar men jag köpte den svarta teen som det står MAMA på.  (den HÄR). till mig själv.  That´s it.

När jag var färdig med allt fix så upptäckte jag att J slutar om 5 min så jag cyklade bort till hennes skola och överraskade henne. Lite mysigt att göra det på en fredag…  Och hon invigde en super fin blus från Zara som vi shoppade i Oslo, jeansen är Molly från Gina Tricot och väskan, den fick hon i födelsedagspresent.

Sen körde vi fredagsmys deluxe!!! Jag hade köpt fredagsblommor inne på stan och nya inspirerande magasiner (danska ELLE är en favorit, älskar den danska stilen…). 

Och alltså ljuset var heeeelt magiskt !! Solen stråålade in genom fönstren och det bjöd verkligen in till att knipsa pics!  Och här hamnade vår fejk öppna spis efter om möbleringen. Det blev så mycket bättre! 

Soffan står som sagt “på snedden” nu vilket är den bästa möbleringen jag gjort eftersom soffan är “böjd”. Och ser du Gizella? sötisen älskar att ligga i fönstren och spana efter grannkatter som springer runt i gatorna…  Och den stora maffiga växten bakom soffan, den har nyss flyttat in ! Hittade den på -50% på Blomsterlandet häromdagen. Älskar den!! 

De detaljer som jag köpt från Svenskt Tenn gör mig verkligen lycklig för jag tycker att det är så fina. Vasen Dagg som står på bordet, den rosa krukan i fönstret med mässingsfat och kudden…  Och lamorna från Flos som ser ut som “luftballonger” är också favoriter (den syns dock nästan inte p.g.a. ljuset…).

Så blev det lördag och jag körde först in J till dansträning kl.10.45 och sen åkte jag hem och gjorde mig klar för att åka in och se henne uppträda kl.13.  Solen strålade och jag passade på att köra kjol (från Bik Bok) eftersom vädret var så fantastiskt. Matchade med en cashmere tröja som jag shoppat i London (på Mark & Spencer).

Det är alltid lycka att få sitta och se Johanna uppträda. Hon älskar verkligen att dansa och i höst så dansar hon hos Luleå Rytmik & Balettförening 4 dagar i veckan. 

Efter uppvisningen gick J och åt på stan med sina dansvänner och jag körde hem en sväng… och alltså mina skor. Jag är sååå glad att jag köpte de! för de är de snyggaste jag vet om! 

Jag köpte skorna i Oslo hos en av mina favoritbutiker: Den Dama och alltså de glittrar sååå snyggt!!  Hur som helst – efter dansen blev det som sagt en sväng på stan och sen åkte vi hem och körde lördagsmys.  

 

Hoppas att du också njuter en härlig weekend?! och jag önskar dig en riktigt, riktigt skön söndag vidare!

Och du, har du något bra tips på en film som jag och J kan se tillsammans i kväll? 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “DANS & SPARKLING SHOES…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Men wow så snygg du va! Och din lilla höna hon matchar lika fint som sin mamma, så fina! Så fint hon dansade, fantastiskt! Jag och dottern har börjat gå på magdans och har gått tre ggr, shit va svårt det är. Stor respekt till alla fantastiska dansare där ute. Längesen jag såg en bra film så tyvärr inget tips, men plöjer igenom de gamla Sabrina tonårshäxan så mysiga så det är ett tips. Önskar er en härlig kväll. Stor kram

  • Men åh tusen miljoner TACK för underbar feedback och fina ord Viktoria! Du är verkligen helt UNIK som skriver så peppande kommentarer till mig. Jag blir lika glad varje gång! 🙂 Och TACK för serie tipset! Sen låter ju magdans hur kul som helst. Vad modiga ni är som börjat på det !

   Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi! Kram! 🙂

 2. Johanna says:

  Har läst din blogg lääänge nu och uppskattar den fortfarande väldigt mycket! Har många gånger tänkt att du borde släppa en bok med alla dina present-, duknings-, kalastips m.m!! Visst har du pratat om det några gånger? I vilket fall så hejar jag på dig och tycker att du ska ta tag i det
  Kram kram

  • Ida says:

   kanon ide – den boken blir et hit!!

  • Svar till Johanna:

   Åh den boken har jag gått och tänkt på till och från i sååå många år nu och nu när du skriver om den så väcktes tanken till liv igen. Så: tusen miljoner TACK för din härliga pepp Johanna !!! Det kanske är nu det är dags? 🙂 Och jag blir så otroligt glad då jag läser att du följt mig länge, det är den finaste respons jag kan få och det inspirerar mig massor i mitt bloggande !

   Önskar dig en strålande start på veckan och en dag fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

   • Johanna says:

    Åh vad jag uppskattar att du som bloggare tar dig tid att svara på kommentarerna! Då är det roligt att kommentera, ska bli bättre på det!
    Du verkar vara en så genuin och gullig person som skickar oss läsare så fina och personliga svar!

    Hoppas du också får en strålande vecka med lyckliga stunder!!!

 3. Majsan says:

  Wow!
  Vilken fancy väska J fick i födelsedagspresent

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Håller med ovanstående att en bok vore så kul, skulle köpa direkt! Men sen tänkte jag om man fick komma med ett önskeinlägg. Du har ju svart bälte i shopping och resor. Behöver en resväska till vår flicka. Hon är 4 så vill ha nått sött, glittrigt, ja underbart! Hon har ju rätt till en stor resväska så vi brukar ha med en även till henne. Men skulle vilja köpa nån söt. Kabinväskor till barn finns det hur mycket som helst och söta! Har köpt både med Disney prinsessorna och hello Kitty, men nu är det en stor resväska jag vill ha, känns omöjligt att hitta, så det hade verkligen varit ett önskeinlägg. Stor kram

  • Åh tuse miljoner TACK för bok peppen!!! Jag har tänkt på det så mycket till och från genom åren… Så en dag hoppas jag det blir så! 🙂 Och sen, när det kommer till resväskor så håller jag med dig om att det är helt omöjligt att hitta en riktigt snygg så det är nästan så jag tror mest på att köpa en väska i en färg ni gillar också pimpar du den sen med super fina stickers, en glittrig söt bagage tag och knyter en rosett på handtaget…. För det finns verkligen inte fina resväskor av bra kvalitet som inte väger för mycket… De rosa glittriga som finns i butik är nämligen sååå tunga att de kan vi glömma… Men – jag ska självklart se om jag lyckas hitta någon och OM jag gör det så blir det ett inlägg. Men… tror mest på att pimpa en ! 😉

   Njuuut din dag ! Så härligt med soool! Stor Kram!

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Tusen tack för dina fina svar på båda mina kommentarer, det är ju du som är unik! Din blogg är ett sån lyckopiller, som sagt tidigare den enda jag fortfarande besöker varje dag, och flera ggr om dagen! Älskar din blogg! Men vilket super tips kring väskan, för det känns verkligen omöjligt att hitta. Svårt att hitta snygga till oss vuxna med. Men att köpa en i en fin färg och sen pimpa med stickers är ju ett super tips! Önskar dig en härlig dag stor kram

    • elin says:

     Samsonite har en trillekoffert som er knallrød med mikke mus-hoder på og bokstaver i foret. Den har vi til vår jente, lett og i samsonitekvalitet (og med garanti). De har også bagasjetrekk med minni og mikke mus som passer til deres kofferter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *