EN TITT I MINA LÅDOR…!

Gooodmorning kära bloggvänner! 

Alltså detta väder. Solen strålar och det är helt magiskt vackert ute men det är sååå kallt… -20 tror jag just nu. Och igår hade de t.o.m. ställt in skridskoåkningen i skolan p.g.a. kylan, det händer i.n.t.e. ofta.

Och på tal om igår.. vi girls hade en riktig soft och härlig em/kväll. Vi älskar måndagsmys! och har du sett det nya programmet Anders knackar på?, det är arga snickaren goes snäll och både jag och Johanna älskar det! Så det blir dagens TV-tips! Men idag tisdag och vår Oslo resa närmar sig så jag ska vara så effektiv jag kan här hemma idag. Tänk vi har inte varit där på 2 månader, det är ovanligt för att vara oss, men efter att sötaste Gizella kom in i vårt liv så har vi prioriterat att vara hemma mer + att vi var i Stockholm istället på jullovet. Hur som helst – det ska bli xtra kul att resa eftersom det var en stund sen sist! 🙂

 

Den där stunden på morgon då jag drar ut lådorna uppe på sovrummet och funderar på vad jag ska ta på mig? Min Musse Pigg hood har blivit en ny favvis. Så skön!  och den där GAP tröjan med bling är både lång och mysig… 

…sen är jag väldigt svag för vita toppar så hela översta lådan är fylld av såna. Den högra är en favorit från Lindex (har den även i rosa..) och teen från Ganni fick jag av en bästa vän i julklapp. 

Sen är det ju väldigt viktigt att dina örhängen matchar dina hörlurar, ha, ha, så dessa 2 är a perfect match och jag kommer att ha på mig de till… 

…H&M blusen som jag tipsat er om tidigare och den här jackan som blir dagens H&M tips. Tänk så snygg match till slitna jeans till våren… Åh nu längtar jag efter bara gator och varmare vindar… !  (jackan har funnits i butik en stund så blev plötsligt osäker på om den finns kvar?, väskan kommer från Zara).

Och ja, det är mycket saker på byrån just nu men det är för att jag har börjat lägga fram vad vi ska ha med oss. Och alltså KYGO hörlurarna.. åh så kul det ska bli att gå och se honom live på fredag!

Nu kör vi tisdag och fyller dagen med glädje! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Casa Gizmolina | 7 Comments

7 responses to “EN TITT I MINA LÅDOR…!”

 1. Ida says:

  Så fine øredobber! Jeg trenger litt tips- jeg skal til Oslo neste uke med moren min og min datter på 8 månder. Har du noen tips på cafeer og restauranger der man kan ha med barn?
  Å andre aktiviteter der man kan ha med barn og barnvogn

  • Tusen tack Ida! 🙂 Och så fantastiskt kul att du ska resa till Oslo! Jag tycker generellt sätt att Oslo är en väldigt barnvänlig stad. Kan inte minnas några ställen egentligen som jag inte kunde ta med mig Johanna på…? hon var med mig precis överallt. Men skönast är så klart om man har ganska nära till ställen så mina tips blir utifrån att jag inte har en aning om var i Oslo ni kommer att bo…

   Men, ett underbart fint ställe för lunch / ett glas är Palmen inne på Grand Hotel, ett lite undangömt ställe som ligger en bit in i lobbyn. Passar fint en lördag lunch tex om ni är inne på stan… (i området kring Karl Johan).

   Sen är en favorit restaurang Olivia! de har restauranger både nere på Aker Brygge, Tjuvholmen och uppe i Hegdehaugsveien. Ett tips är att boka bord nere på Aker Brygge! då får ni dessutom njuta härlig utsikt och där kryllar det av barnfamiljer både till lunch & middag.

   Sen är det alltid mysig att ta en tur med barnvagnen i Frognerparken / Vigerlandsparken och nere på Aker Brygge där du kan ta en prommis ut till Astrup Fernley muséet på Tjuvholmen där de har café / lunch restaurang. Älskar att hänga där på sommaren !

   Ett annat tips är att åka upp till Frogneseteren ! man tar t-banan upp och du får en magisk utsikt över Oslo därifrån. Perfekt för lunch / fika på dagen då det är ljust ute. (lite osäker på hur mycket snö det är där nu så kanske inte helt barnvagnsvänligt… ).

   Ett annat fint utsiktsställe är Ekebergrestaurangen. Och andra barnvänliga restauranger är: TGI Friday & Egon.

   Åh jag önskar dig en underbar Oslo weekend!! Kram! 🙂

 2. Ida says:

  Tusen takk for masse gode tips 🙂 vi bor på scandic byporten da det ligger sentralt til alt.

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fint du har det! Älskar att matcha med örongänhen så fint, mina hål har dessvärre växt igen vilket verkligen ta nya, ska unna mig det någon dag. Stor kram

  • Men åh tusen miljoner tack Viktoria! 🙂 Och vet du, dina hål har nog inte växt igen helt, jag hade själv ett hål som inte haft örhänge i på säkert 20 år (!) men så gick jag till den guldbutik i stan som tar hål i öronen och de stack bara igenom ett örhänge och bam! så hade jag hål igen! Så mitt tips är att du bara får hjälp att sticka igenom ett par nya örhängen av ett proffs.

   Önskar dig en riktigt fin kväll vidare! Kram! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Tack för tipset! Ja så länge har kaj inte gått utan kanske 10 år. Har själv prövat att sticka igenom men aj aj. Ja ska göra som du säger, tusen tack för tipset. Det kryddar verkligen en outfit så saknar mina hål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *