EN TUNG DAG…

Mina kära bloggvänner!

Igår fick jag göra något jag aldrig gjort… jag fick ringa 112 och beställa en ambulans… Och just nu känner jag mig helt förkrossad över de restriktionerna som innebär att jag, som läget är just nu, inte får besöka min älskade pappa på sjukhuset…  Uff, det här är en situation som jag av hela mitt hjärta önskar att jag sluppit för jag vill så klart inget annat än att finnas där vid hans sida.

Så förlåt tråkigt inlägg mina kära vänner men jag vill berätta vad som hänt så att ni bättre förstår varför jag inte är lika aktiv på bloggen alla dagar…  Också ser jag att min blogg plötsligt gått tillbaka till sitt tidigare format? med bilder i marginalen till vänster? Jag förstår ingenting… Allt är verkligen upp och ner just nu.

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på dagen!

Var rädd om dig och dina och krama din familj en extra gång i kväll!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

133
Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “EN TUNG DAG…”

 1. Tina says:

  Oj vad tufft! Hoppas att han snart är på benen! Jag har jobbat på sjukhus i många år och tänker såhär. Närmast anhörig är maka/make om inget annat anges. Den som ska säga till om det är i det här fallet din pappa. Annars sker kontakten med hustru. Det är en smart idé att utse en (som er pappa godkänner) som håller kontakten med avdelningen- dom har säkert massor att göra istället för att prata med tex hustr, dotter, son, bror och en gammal faster. Så om du eller maka håller kontakten och sen sprider den infon vidare så sparar ni massor med tid åt personalen som kan användas den till patienterna. Och jag har aldrig träffat en läkare som går hem 15. Är det avdelninhgsläkaren så är dom ofta kvar till långt in på kvällen. Hoppas du fått svar medan jag skriver den här kommentaren

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken och för ditt svar !

   Jag tog bort och skrev om mitt inlägg efter att du skrivit din kommentar men som svar till dig så är jag sjukhusets kontaktperson in i vår familj. Så det är bara jag som ringer dom och det är bara mig de ringer.

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram!

 2. Camilla says:

  Jag förstår dig så väl eftersom jag har varit i exakt samma situation med min pappa. All information fick vi via sköterskorna på den avdelning han blev inlagd på, och det var bara vid de tillfällena vi själva ringde dit även om vi blev lovade att läkaren skulle ringa. Jag jobbar som lärare och när vi var lovade ett läkarsamtal ordnades det med att en kollega tog min lektion på bekostnad av sin planeringstid, medan jag satt på min chefs kontor och väntade på ett samtal som aldrig kom… Kanske handlar det om prioriteringar som läkarna måste göra och att sådana som du och jag då prioriteras bort? Ingen aning, trots att jag sökte svar på den frågan många gånger.

  Jag hoppas det ordnar sig på bästa sätt för er och skickar så många styrkekramar jag bara kan <3

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för omtanken Camilla ! Den värmer ska du veta!

   Jag tog bort mitt inlägg och skrev om det efter att du läst + kommenterat det men jag vill att du ska veta att samtidigt som det är skönt att höra att du varit med om samma sak så är det otroligt trist att behöva höra det… Jag kan inte heller förstå varför det är så? Här slutade det med att jag ringde upp avdelningen och efterlyste att läkaren skulle kontakta mig och till slut så ringde han. Och nu önskar jag så klart att det är han som kommer att vara min kontaktperson men det kunde han inte lova, han sa att det kan hända att någon annan ringer nästa gång… Så frustrerande för jag gillar att prata med en och samma så att man slipper dra allt 100 gånger…

   Tack igen för omtanken!!! Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram!

 3. Elisabet says:

  Många tankar till dig och familjen.
  Förstår det är jobbigt att inte få besöka din pappa.
  Hoppas du kan ha bra kontakt med avdelningen.
  Många kramar.

 4. Det var Titti som skrev förra inlägget!

 5. Emma says:

  Man gör ofta undantag om någon är dålig!
  Dvs för besök.

  Skickar ❤️❤️❤️
  /bloggläsare och sjuksköterska

 6. Marie Å says:

  Tänker på dig och familjen!

 7. Linda says:

  Min pappa blev sjuk i cancer i början av februari och fick läggas in på sjukhus. Vi pratade bara med läkaren någon gång och sköterskor några gånger. Han fick 2-6 månader att leva och vi fick inte besöka honom. En enorm stress för oss när bokslut för företaget skulle göras, deklaration skulle in. Min mamma och pappa skulle dessutom köpa ett mindre hus och flytta söder ut.
  Han fick efter två operationer till slut komma hem, mestadels sängliggande med syrgas.
  Tyvärr blev det mest praktiskt prat om bokföring mm när han var klar i huvet. Pappa dog hemma i mitten av april.
  Jag och syrran lyckades rodda allt praktiskt med fullmakter hit och dit, husköp, flytt samtidigt som vi jobbade heltid. Man är visst starkare än vad man tror men det blev en väldigt stressig vår för oss. Mamma flyttade själv till det nya huset förra veckan 🙂
  Hoppas det går bra för din pappa och att han snart är hemma igen.

 8. Pia says:

  Vad jobbigt! Fint att du kan hjälpa din pappas fru med sjukhuskontakter.
  Har haft min pappa på sjukhus m m under pandemitiden. Nu vet jag inte vad han har för problem och på vilken avdelning han hamnat. Hade det lätt att komma i kontakt med personal.
  Ta hand om dig och familjen kram

 9. Merethe says:

  Åååh neeei, så trist å høre kjære Anna-Stina!! 🙁 Sender din pappa og dere alle masse, store, varme styrkeklemmer i en vanskelig tid og håper de klarer å hjelpe ham å bli bra!!! <3

 10. Madelene R says:

  <3
  Kram till er!

 11. Caroline says:

  Stor kram! Vet precis hur du känner. Det är så många tankar som snurrar. Hoppas din pappa mår bättre ❤️

 12. Maria says:

  Åh så tråkigt!! Hoppas han kryar på sig och får komma hem❤️ karm

 13. Anna says:

  Nej usch så jobbigt! ;( Hoppas han blir bra snart! Kram!

 14. A-L says:

  Stor varm kram till er alla. Hoppas verkligen det löser sig för er, med både din pappa och kontakten med sjukvården. Och livet är inte alltid en dans på rosor… i bland är det tufft. Att du delar med dig även av det tuffa, tycker jag är modigt!

 15. Viktoria-pinkpastry says:

  Stor kram! Hoppas det blir bättre snart. Va rädd om dig!

 16. Astrid says:

  Stor klem fra Oslo. Håper du får besøke han❤️

 17. Ulrika Lagergren says:

  Stor kram från Sundsvall! Hoppas verkligen att din pappa är på bättringsvägen!

  Ta hand om dig och familjen! Familjen är viktigast! Vi läsare finns kvar 🙂

 18. Elin says:

  Klem fra Elin i Oslo. Håper det går fint med pappaen din og at han snart er hjemme igjen.
  God sommer!

 19. Linn says:

  Hoppas att din pappa mår bättre nu och att du får besöka honom snart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *