ETT SPECIELLT SPORTLOV…

Good lördag mina kära vänner! 

Vilken vecka! Jag klickade plötsligt och spontan bokade en resa och nu kom vi precis hem från Dubai. Nej men alltså jag har inte ord för hur välbehövlig och underbart härlig den här resan var!!! Soool, värme, beachlife, shopping, upplevelser, en tur ut i öknen…  Ja men ni vet ju hur mycket jag älskar att vara där och nu blev det 3:e gången för oss.  Åhhh jag är så fylld av D-vitamin och happiness nu att det nästan svämmar över!  Eller?

Nej men hur härligt lät inte det där??? Som livet förr i tiden! Och en stor kontrast till att vi faktiskt bara har varit hemma hela Sportlovet för nej, vi har så klart inte varit iväg på någon utlandsresa men SOM jag önskar det! för att bara vara hemma ett helt lov är verkligen inte min grej för jag får 0% “ferie modus”…   Men –  nu är det en pandemi och då får vi gilla läget och eftersom Påsklovet kommer väldigt tätt på Sportlovet för oss så har vi istället valt att resa bort några dagar då i stället så jag har TACK och lov det att se fram emot ! Och det hjälper. Lite i alla fall.  Och att bara vara hemma och ta dagarna som de kommer är så klart  HELT OK och precis så som det ska vara på lov för J har ett super högt tempo i skolan och behöver verkligen tid till chill, mys och lyxigt långa sovmornar så hon är happy, det är bara jag som önskar att hon fått ha ett för oss “vanligt” lov på resa men jag har försökt att göra det bästa av läget och har därför medvetet loggat av härifrån bloggen så att jag istället har kunnat hitta på saker med Johanna (eftersom JI har jobbat).

Så –  vad har vi gjort då? Vi hade sol de första dagarna så i måndags var vi ute på isen vilket är helt magiskt!  Isvägen här i Luleå är verkligen helt unik! Sedan har vi solat på terrassen och testade årets alla nya glassar, chillat hemma (onsdag var det plötsligt -21 grader på morgonen) , åkt slalom eller J har åkt för då jag skulle ta på mig mina pjäxor så gick det inte att spänna dom, alltså det var helt omöjligt så måste sticka till butiken och checka vad som hänt? och igår blev det en hemma fixar dag. Och idag lördag och jag ser fram emot kvällens Mello final.

Åh det kommer att bli så spännande för i år är det många starka bidrag tycker jag. “Alla” pratar om att Tusse är den stora favoriten (du kan se / lyssna på hans bidrag HÄR) och att han kommer att vinna, själv har jag Erik Saade som solklar favorit !  Men jag tror absolut att Tusse kan bli farlig…  Men låt för guds skulle inte The Mamas vinna igen, jag känner mig väldigt färdig med dom i Mello och tycker att deras låtar låter “same same”.  Vilket bidrag hoppas du vinner i kväll? och vilket bidrag tror du vinner? För det är ju 2 helt olika saker… Och till er som inte hört min favorit: HÄR är Erik Saades bidrag och HÄR är Norges bidrag till Eurovision: TIX. Vi såg så klart alla norska Grand Prix deltävlingar + finalen och vi älskar att TIX vann! Såg du också Norska Grand Prix? Tycker du också att rätt låt vann? 🙂

 

Nu blir det enligt tradition våffel frukost / lunch här och sen är planen en tur i slalombacken.

Önskar dig en riktigt, riktigt fin lördag fylld av härlig feelgood och en glittrigt festligt Mellofinal! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

76
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “ETT SPECIELLT SPORTLOV…”

  1. Lena says:

    Vart skall ni åka på påsklovet? Hoppas att Tusse vinner ikväll. The Mamas är också bra, vilka röster!

  2. Des says:

    När mina döttrar va i johannas ålder så var kompisar prio ett o mamma längst ner på listan haha som tur är så gick det över och nu vill dom hänga m mig igen. (Ibland) haha.Den här veckan har har vi också haft sportlov och hittat på saker på hemmaplan bla SPA och bowling. Mysigt fast vi imte kunnat åka iväg någonstans.

  3. D says:

    Saades är så tråkigt. Kommer hamna mkt lågt i Eurovision om den vinner. Tusse hejar jag på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *