EUROVISION, PW & DAGENS.

Tusen miljoner T.A.C.K. för all fantastisk feedback ni ger mig! Love you! 

 

Mina kära underbara bloggvänner! 

Förlåt att (tors…) dagens inlägg kommer så sent att det hunnit bli fredag…  Vi startade dagen med sovmorgon, sååå lyxigt härligt med fridag idag!! och sen hade J balett kl.11. (egentligen dansar hon kl. 19.15 men dansläraren flyttade tiden eftersom det är helgdag och det är var vi så glada för!!) och då hon dansat klart så var vi en sväng på stan innan vi körde lunch hemma och sen bestämde J att vi skulle ta ett varv runt sjön.  Så ja, mina vänner, jag har varit ute på power walk 2 (!!) dagar på raken!  Det är nästan så att jag inte tror det själv. Ha, ha.  Och idag var det bara tack vare Johanna, så jag är så glad över att hon drog med mig ut.  Vem vet, kanske blir det vår nya grej?

Sen var ju peppen total kl.21 då den 2:a semifinalen i Eurovision Song Contest kickade igång!  Och även om det var långt ifrån lika många starka bidrag som i den 1:a semin så var det ändå en härlig show eftersom både Norge & Sverige tävlade om en plats i finalen på lördag och som TUR var så gick ju båda vidare!! Wohooo!  och jag tror fortfarande på Norge som vinnare, MEN.., ja, i kväll dök det upp ett sånt…och det heter Australien… !  för de bjöd på att riktigt starkt och bra bidrag. Jag älskar hennes energi! (deras svar på Carola?)  Så, mina favoriter i kväll var: Norge, Sverige & Australien (gillade Moldaviens lite knäppa bidrag också… ) och just nu tror jag att det kommer att stå mellan Cypern, Australien? och Norge på lördag… !  Tror även att Benjamin kommer att göra det bra.  Så ja, det blir s.p.ä.n.n.a.n.d.e.!!! för i ESC kan vad som helst hända känns det som… Vad tyckte du om kvällens bidrag?  Har du någon favorit till lördag?  Berätta! jag är nyfiken! 🙂

 

Inte lätt att få till dagens – outfit pics alltså… oh my… men så här såg jag i alla fall ut då jag var på språng för att hämta hjärtat på dansen kl.12.  Min bluse kommer från en riktigt fin kollektion hos H&M (finns i butik nu), jeansen är från Zara och min Balenciaga väska är en favorit. Är så glad att jag gick för den i gult långt innan färgen blev så trendig som den är nu (jag har alltid älskat gult! genom åren har jag haft gul-blommig soffa (i min lägenhet i Stockholm…), gula väggar (både i Sholm och i Gävle..) och gul bil…).

När J var på dans så hade jag dessa nya inspirerande magasinerna som sällskap vid frukosten och senaste Sköna Hem var ovanligt inspirerande tycker jag! ELLE decoration däremot var så där…  Sen gillar jag att drömma mig bort i ELLE Travel.  Alltså vem vill inte ligga så där och flyta runt… ?! 

Inne på stan blev det mjukglasspremiär! ja, nu hade äntligen glassbaren inne i Smedjan (ett shoppingcenter) öppnat och det hade även uteserveringarna gjort så det finns hopp om våren…  J har på sig hood från GAP, kjol / skjørt från H&M, sina balett tights (hon kom direkt från dansen…), skor från Din Sko och självklart matchade J strösslet med sin outfit, det är sen gammalt… ! Ha, ha.  

Vi sladdade även förbi Blomsterlandet (den butik där jag oftast handlar mina blomster, ligger på ett Storheden, ca 10 min utanför stan) eftersom jag skulle ha fler krukor. Har köpt ett par av dessa häromdagen och ville passa på att köpa fler… Har tidigare alltid haft vita krukor på terrassen men ska testa att kombinera med de här i år…  Känns kul med lite nytt! 

Efter lunch hemma så blev det ett varv runt sjön. Hjärtat cyklade och jag körde pw,  win/win. Och nu har n.ä.s.t.a.n. all is försvunnit, men bara nästan…  därför är det tyvärr fortfarande  ganska kalla vindar… 

Bildbevis på att jag gick efter Johanna. ha, ha.  (mina Nike kläder shoppade jag i L.A.).

När jag lagade middag (det blev spaghetti & köttfärsås idag, alltid lika gott tycker jag) så satt hjärtat och tittade på tecknings-kurser på Youtube. Älskar hennes kreativitet! 

Den här bilden av mina älsklingar säger allt om hur soft och avslappnad vår Eurovision kväll var. Ha, ha.  Check Gizella… hon fullkomligt älskar Johanna och vill vara nära henne hela tiden… sååå sött! 

Själv chillade jag med ett glas kalla bubblor och röstade som bara det på Norges bidrag (Australien fick också ett par röster av oss…) också kom jag på att jag missat att ladda min norska telefon så jag kunde tyvärr inte ringa och rösta på Benjamin, men det kan jag på lördag!  Väldigt BRA att jag är så international att jag har dubbla telefoner, från 2 olika länder, när det är ESC! ha, ha. 

 

Nej, nu är det hög tid för mig att hoppa i säng. Har lovat hjärtat att vi ska köra sovmorgon deluxe i morgon (eftersom hon hade en tid att passa idag med dansen), sååå lyxigt härligt med långhelg!

Och du, missa för guds skull inte Markus Larsson´s krönikor om ESC i Aftonbladet, jag gillar honom, vi brukar ofta tycka lika när det kommer till Mello & Eurovision, men – just nu är vi väldigt oeniga om det norska bidraget… han TOK sågade det igår, men han tror ändå att de kan vinna… lite snurrigt… Ungefär lika snurrigt som bara en final i ESC kan vara, ha, ha,  för som sagt: allt kan hända på lördag… (jag tror fortfarande att Norge kan vinna, men: det kan även Cypern göra… eller Austrailen, eller något bidrag som jag absolut inte tippat skulle vinna (Irland?), och Benjamin, han kommer det gå bra för, men jag tror tyvärr inte att han vinner…).

G.o.d.n.a.t.t.k.r.a.m.!

 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “EUROVISION, PW & DAGENS.”

 1. Så härligt med gult, snygg blus.
  En färg jag gillar.
  Är i Stockholm för långhelg.
  Helt underbart väder, grönt och vackert.
  Släktträffar x 2 igår ( kusin och makens mamma) så jag var väldigt trött under Eurovision.
  Låg i sängen och försökte hålla mig vaken!
  Säger Cypern eller Australien.
  Idag shopping på f.m. sedan släkt x 2 ( kusin och makens pappa )
  Ha en fin helg önskar Titti
  Kram

 2. Nina says:

  Åh vilket underbart inlägg! Lyssnade med ett halvt öra men gillar att du går in för det! Då vet jag vem jag ska kika extra efter på lördag när jag lovat dottern att titta!
  Gillade dina gröna byxor! Var är de ifrån?
  Stor kram och en fin ledig dag önskar jag dig!

  PS, kikar på flygbiljetter till Phuket över jul. Har du något tips? Vad jag hittade nu var typ två stopp ala 39 timmars flight!

 3. Frida says:

  Åh det här är är exakt ett sådant inlägg som jag fullkomligt älskar! Det är så himla roligt när du postar många bilder från er vardag för varje bild är på olika sätt inspirerande, peppande och glädjande. Jag älskar er vardag! 🙂

  Här laddar vi just nu för Mellofinalen så dippen står på kylning och charkisarna ska fram, jag ska bara få minstingen att somna först 🙂 Men jag måste ärligt säga att Norges bidrag inte alls går hem hos mig, jag tycker till och med att det känns riktigt töntigt (hoppas du inte blockar mig nu, haha ;). Tysklands svar på Ed Sheeran däremot gillade jag starkt så utan att ha hört alla bidrag så hejar jag på honom. Det ska bli sååå kul och spännande!

  Ha en lovely Mellokväll nu! Kramar från mig

 4. lisaowen says:

  Mitt namn är LISA och är från USA. Jag vill använda den här möjligheten att tacka min stora Agadaga som verkligen gjorde mitt liv till en trevlig dag. Den här underbara mannen Dr Agadaga tog min underbara make tillbaka till mig, jag hade två underbara barn från min make för ungefär fyra år sedan har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig för en ung kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, tills jag en dag träffade en bra kompis som också var i en situation som jag men hennes problem var hennes förälskare som hon hade en oönskade graviditet för och han vägrade ta ansvar och dumpade henne. Hon sa till mig att min var ett litet fall och att jag inte skulle oroa mig alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mitt problem och hon gav mig den här stora mannen. e-postadress. Jag tvivlade på om den här mannen var lösningen, jag kontaktade den här stora mannen och han berättade vad jag ska göra och jag gjorde dem alla, han berättade för mig att vänta på bara 72 timmar och att min man kommer att krypa på knäna bara för förlåtelse så gjorde jag troget vad denna stora man bad mig göra och säkert efter 72 timmar var han tillbaka till mig igen kontakta Dr Agadaga för hjälp idag på agadagaspiritualhome@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *