EXIT & POOLBAD.

 

Goood tisdag mina vänner! 

Nu har jag äntligen lyckats logga in mig på både instagram & facebook på min norska telefon! Wohooo! Och – jag har dessutom fått över ett gäng Thailandbilder från Johanna´s telefon så nu kan jag blogga mer som vanligt igen. SÅ skönt!

Och igår blev min dag inte helt som planerat för JIG blev tyvärr fast i Oslo p.g.a. sjukdom och kom därför inte upp till Luleå och den här gången får jag erkänna att det kändes ovanligt trist… Jag såg fram emot sällskapet och den energi det blir i huset då vi är samlade alla 3, saknar det extra mycket efter Thailand känner jag…   Så – luften gick ur mig lite då jag fick veta att han inte kommer och jag tog faktiskt en “day off” och la mig på sängen och började titta på den omtalade norska serien Exit som jag nog är sist om att se.  Jag har bara sett de 3 första episoderna ännu och känner igen mig i alla miljöer… The Thief  där jag bott, varit på event och hängt på takterrassen och druckit bubbel och det vackra stora vita huset som en killarna bor i har jag varit på ett stort poolparty i. Det är huset till Ørnulf som äger Høyer butikerna i Norge. Jag lärde känna honom då jag jobbade på SAND för många år sen.  Alla dessa kända miljöer får mig att sakna Oslo…  Har du sett Exit? Det är ingen serie som jag skulle se tillsammans med Johanna (den är för otäck), vi håller oss till Gossip Girl och det har blivit vår nya grej att se ett avsnitt eller två varje kväll. Så mysigt att se den serien ihop! 🙂

 

Vi hade sååå FINA semesterdagar ihop med våra vänner i Thailand.  Johanna & Alice har lärt känna varandra på vår resort eftersom Alice farfar + fru är grannar till oss och de har varit nere och besökt de då och då genom åren.  Och nu blev det 2:a året på rad som vi fick glädjen att fira nyår + semestra ihop med Alice fina familj. SÅ lyckat! 

Ett, två, tre på det fjärde ska det ske… !  Johanna är så glad i Alice och hennes syskon och de har haft så kul ihop alla 4. 

När de inte ses i Thailand så ses de på Facetime. Johanna och Alice kan prata i timmar efter skolan. 

Åh som vi längtar tillbaka till solen, poolen och värmen… ! 

 

Nej, nu ska jag ta 3 djupa andetag och sen köra in till stan och försöka få ordning på min svenska telefon. Wish me luck!

Önskar dig BÄSTA dagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Thailand 2020 | 2 Comments

2 responses to “EXIT & POOLBAD.”

  1. Karolin says:

    Nej men fy så tråkigt! Man längtar alltid extra mycket när man haft mycket tillsammanstid. Tycker du gjorde HELT rätt som tog en dag off. Hoppas du hade något gott att äta också! Önskar dig den finaste kvällen. Kram/Karolin

    • Åh tusen miljoner TACK för omtanken Karolin! 🙂 Ja, det var verkligen trist att han blev sjuk och inte kunde komma upp… och precis som du skriver så blir saknaden större när man nyss haft tid tillsammans.

      Önskar dig en riktigt, riktigt fin lille-lördag fylld av happiness! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *