F.I.K.A.

J har besök av en fin vän och jag slängde precis ihop lite fika till dem och alltså de där bollarna, i mitten, köpte vi för 1:a gången igår och de är galet goda! så – de blir dagens tips, de heter Funs (med vaniljkräm) och kommer från Pågen.

 

 Tusen 1000 miljooooner TACK för all underbart härlig feedback som jag fick på mitt förra inlägg. Ni skulle bara veta hur G.L.A.D. jag är just nu tack vare er!  Ni är verkligen världens bästa! och jag blir så otroligt lycklig då jag får höra att ni uppskattar mina inlägg för det finns inget annat som inspirerar mig så mycket till att blogga som just det!

plötsligt fick jag t.o.m. lust att fota dagens playdate /after school fika här hemma! det var det riktigt länge sen jag gjorde, fotade något bara så där, spontant i farten.. men plötsligt hände det! 🙂

 

Och jag vet, min ena toffla har tappat ett öga, men jag hittade det, under bordet, så ska försöka få fast det igen.  Och mattan, den kommer från Hemtex om någon undrar. Och fatet från Rice, och den fina Mimmi Pigg skålen den shoppade vi på Disneyland i Hong Kong.

Nu ska jag snitta de liljor som skymtar på övre bilden och sätta de i dagg vasen. De hade kampanj på liljor hos Blomsterlandet, 2 st för 29,90kr. Super billigt!!! så – ett tips! Och – de hade även fått in pumpor så nu är årets första i hus. Köpte faktiskt flera stycken och tänker att vi ska måla & dekorera dem. Det blir ett perfekt pyssel nu inför stundade oktober…!  Men karva pumpor och ställa ut med ljus i – det väntar vi med till närmare halloween.

Njut din dag vidare! 🙂

 

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Dagens Tips! | 4 Comments

4 responses to “F.I.K.A.”

 1. Lena says:

  Njut du också. Och tack för fina tips.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. Lena! Och varsågod för tipsen! 🙂

   Önskar dig en riktigt god natt och en underbar torsdag! Kram!

 2. Apropå “pappers-handel” som du skrev om i svar/förra inlägget.
  På MBK i Bangkok finns 555 Paperplus som jag verkligen gillar. Finns även på andra ställen i Bangkok.
  Vet dock ej om de finns i Phuket?
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh vet du, vi stannar allt för sällan i Bangkok… Flyger alltid vidare direkt så det är säkert ja… vad kan det vara? 10 år sedan jag var där sist?! Hur galet som helst!!! Men vi har sagt att vi absolut ska bli bättre på att ta en natt eller två där på väg till eller från Phuket i fortsättningen. Så – tusen tack för tipsen Titti!

   I Phuket har jag inte sett 555 Paperplus men där har jag 2 andra riktigt bra stationary´s som jag shoppar hos.

   Önskar dig en underbar torsdag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *