F.R.E.D.A.G.

New years struggles…ha, ha.

 

Happy fredag sweeties! 

Min torsdag blev tyvärr inte alls som planerat… JIG skulle komma upp, för första gången på flera veckor, och då han kommer upp så vill jag alltid att både huset och jag själv ska vara piffat så körde på med det fram till att vi hämtade honom runt kl.19.30, efter J´s dans. Men jag kände tyvärr att en huvudvärk kom smygande på eftermiddagen… och sen så blev det bara värre… så mitt i vår super goda thai take away middag (perfekt att hämta på vägen hem från flygplatsen) så var jag tvungen att tacka för mig och gå och lägga mig för jag hade verkligen huvudvärk from hell. Och det har jag typ a.l.d.r.i.g. Så, sökte fram huvudvärkstabletter och ställde en påse vid sängen eftersom jag mådde så illa och sen somnade jag… och höll tummarna att jag skulle vakna piggare idag men nixpix. Huvudvärken är kvar… såååå trist!

Så är uppe och äter lite frukost  nu och sen ska jag försöka sova 1 time innan bilen ska på besiktning (så typiskt att jag förbetalat + bokat det just idag…).  Hörde av J att flera på skolan är hemma med just huvudvärk + illamående så det kanske är något som går? Oavsett så hoppas jag att det går över väldigt snart…! 🙂

Right here, right now… Sötaste Gizella är hopplös på att hoppa upp på bordet, tar alla chanser och ger aldrig upp. Ha, ha.  Och som vanligt så har jag min mac till vänster och min to-do-list till höger, också morgontidningen och ett glas juice.

Det blev bl.a. den här tröjan från H&M istället till J.  En fredagströja att bli glad av! 

 

Nej, nu ropar sängen på mig. Och förlåt att jag inte fick lagt upp bilder i förra inlägget, nu vet ni varför… får fixa det sen.

Önskar dig en riktigt, riktigt fin fredag fylld av festliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “F.R.E.D.A.G.”

 1. Sara Tuneld says:

  Massa krya på dig!!

 2. Lena says:

  Har också haft huvudvärk ett par dagar…. tyvärr hjälpte inte Ipren för mig. … kanske något som går nu. Hur som helst – krya på dig. Hoppas att du är piggare i kväll.

 3. L says:

  Krya på dig! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Krya på dig vännen! Vilken underbar tröja ska skaffa Förbi HM och se om den finns i 170 så jag kan ha den 😉

 5. Jessica says:

  Massa kryakramar till dig fina du! 🙂
  Vilan kommer göra dig gott och snart är du uppe och firar fredag med familjen 🙂 Massa kärlek från Jessica (OsloJessica 2003;))

 6. Deseree says:

  Krya på dig! Ser framemot alla dina svar från frågestunden.

 7. Lisa says:

  Konstigt att JIG inte kan ställa upp och ta bilen ens när du är sjuk! Inte mkt till hjälp med vardagen från honom. När han kommer hem ska allt vara ”tipptopp” och din bror får agera vaktmästare o hjälpa dig med JIGs hus. Vissa karlar gömmer sig bakom sitt viktiga jobb! Har sett det på nära håll. Jobb är alltid en legitim ursäkt på något vis. Vet att du säger att det funkar för er men ibland känns det som man läser annat mellan raderna. Dömer inte ert liv, men tycker det tillhör normalt hyfs att hjälpa sina närmaste whatsoever! Stå på dig A-S!

  • A says:

   Instämmer med dig Lisa!

  • Gunilla says:

   Men snälla du, kan inte JIG lösa det med besiktningen? Jag måste hålla med föregående kommentarer, han kan väl inte bara komma hem och slippa allt med det som är vardag och livet? Jag förstår dig, klart man vill va fin och och att allt är klart liksom, men är du sjuk, nej då går gränsen för vad man ska orka. Du gör ju allt, han jobbar såklart så att ni kan leva gott, men är det verkligen värt priset? Jag beundrar dig som orkar leva så, du är den som ger mig energi och jag älskar din blogg, men som sagt, till vilket pris? Kram och kryakramar <3

   • Charlotte says:

    Min man jobbar också externt mkt (men är iofs på hemmaplan men kommer hem när vi somnat och åker i princip alltid innan vi vaknat) – hade aldrig orkat med det (eller accepterat det) om det inte var för att när han väl är hemma så är han 100% hemma, allt fokus på barnen (3 stycken) och på att vara med dem samt ”underlätta” för mig…. sen har vi det ju väldigt bra ekonomiskt tack vare hans jobb men ändå – absolut ingen är oumbärlig och behöver jobba 24/7, sen har vi valt att ha en hel del hjälp vilket såklart underlättar!

    Men nej, jag hade aldrig accepterat det – i en familj hjälps man väl åt? Speciellt om ngn är sjuk….sen ser jag ofta till att det är snyggt o städat här hemma (jag jobbar 90%) men jag skulle nog aldrig komma på tanken att ”piffa” mig själv extra för att han är ledig, hehe – han får ta mig som jag är

    AnnaStina – hoppas du kryar på dig!

  • Charlotte says:

   Alltså – det finns inget jobb som kräver 24/7-närvaro! Precis som du skriver är det en så kallad ursäkt en del använder men det finns ingen sanning i det….om man måste jobba 24/7 är man nog inte speciellt ”bra och effektiv” på det jobb man gör

 8. Frida says:

  Men hallå, alla ni som kommer med pekpinnar. Låt JIG och Anna-Stina lösa sitt livspussel utan era banningar. Alla familjer funkar olika och jag är säker på att de har löst sin situation på bästa sätt, om de var intresserade av ett totalt jämställt förhållande som är norm i PK-Sverige så hade de knappast fortsatt ha det så här. JIG jobbar hårt på sitt sätt och AS jobbar hårt på annat sätt, tillsammans verkar de vara ett starkt team men alla kan emellanåt få ha det lite tufft utan att vilka byta bort det man har. Sen så kan man naturligtvis jobba 24/7 och samtidigt vara grym på sitt jobb men att ha ett sådant jobb som kräver sådant hör inte till vanligheterna och därför är det säkert svårt för vanliga svenssons att förstå.
  Så krya på dig Anna-Stina och heja er! Jag förstår dig helt och fullt att du vill att allt ska vara piffat och fint när JIG kommer hem. Hoppas du kan skaka av dig alla negativa åsikter angående ert liv.
  Stor kram

  • Charlotte says:

   Jag såg inte min kommentar som pekpinnar och naturligtvis gör dra om de vill och förhoppningsvis är de lyckliga i sin relation – dock, om man har en blogg, så leder ju det naturligtvis till diskussioner men jag tror inte ngn menar att de ska rätta sig efter det vi skriver

   Och nej, det finns inget jobb som kräver att man jobbar 24/7 – om du menar att jag är uppväxt med en pappa som jobbat otroligt mkt och har en man som gör samma sak men att jobba dygnet runt är det ingen som behöver, isf kan man inte prioritera, jobba effektivt eller så räcker man helt enkelt inte till utan behöver anställa (och bara som förtydligande syftar jag INTE på JIG utan rent allmänt)…

  • Charlotte says:

   Sen kan man väl knappast kalla ”jämställdhet” en norm i Sverige?!?!

 9. Viktoria-pinkpastry says:

  Stor kram till dig Anna Stina! Så trista kommentarer. Förstår precis det är väl klart man både vill va fin och göra fint för dem man älskar är nog inget han kräver. Stor kram

 10. T says:

  Det är väl klart att man vill slippa alla tråkiga vardagsmåsten när man ses. När min man jobbade borta så var det alltid i topp när han kom hem. Nystädat, tomma tvättkorgar och fyllda kyl och frysar. Så kunde vi bara göra roliga saker ihop.
  Nu jobbar han på hemmaplan och vi delar lika.

  • T says:

   Nu svarar jag på min egen kommentar- och när vi fått barn så uppskattade alla mer att min man kunde göra nått kul med barnen istället för att hänga tvätt.

 11. Elin says:

  Håper du er frisk igjen og nyter helg med familien samlet
  Stor klem!

 12. Gunilla says:

  Jag såg inte heller min kommentar som kritik, däremot tycker jag lite synd om Anna-Stina som drar hela lasset själv och även måste åka med bilen fast att hon är sjuk. Lite tråkigt att man inte får tycka olika här inne, för så fort man inte stryker medhårs så blir det “liv” i luckan. Jag skriver ofta positiva saker till A-S och tycker att hennes blogg är den bästa jag läser, men som med vänner, ibland måste man få ifrågasätta saker. Hoppas att du mår bättre idag och att du inte tar kommentarerna som kritik. Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *