F.R.E.D.A.G.

Happy friday sweeties! 

Men alltså vart tog den här veckan vägen?!  Den blev så kort och härlig eftersom det var röd-dag  / fridag i onsdags på nationaldagen och plötsligt är det helg igen trots att det känns mer som tisdag, typ… . Vilken LYX!!  Och jag startade dagen med att köra inom skolan för att checka hur det gått på övernattningen + för att hämta J´s natt-saker (blev värsta packningen med madrass och allt…) och sen tog jag ett varv runt sjön. Åh så glad och stolt jag blir varje gång jag varit ute på mina power walks. Det ger en riktigt, riktigt härlig energi!

Och sen,  efter dusch + piff, precis då jag var på väg ut genom dörren, så upptäckte jag plötsligt att det var kungligt dop idag! Så jag satt som klistrad och studerade alla snygga outfits….  det var så mycket blommigt (älskade Madeleines outfit) och vackert och Adrienne var så klart världens sötaste lilla prinsessa. Och mitt i all kunglig dopsyra så bokade vi vår sommarresa! Alltså vi har varit sååå tröga med att få den på plats. Trodde att vi hade en bokning men så visade det sig att vi missat att bekräfta den (vi har ofta 1-2 resor bokade hela tiden så tappar kontrollen lite ibland…) så vi fick börja om från början… Men allt ordnade sig och nu har vi take off mot vårt paradis i början av juli! 🙂

 

Det var verkligen ingen sommarvärme då jag sladdade iväg ut på min runda på morgon…  bara runt +8 typ… brrr…  men, tack vare den värme som varit i några veckor så blommar det rekord tidigt i trädgården och vår vackra syrénträd är på väg att blomma ut… 

Känslan när jag landar på trappen efter min runda… oslagbar! Och den fina drickflaskan den fick jag i mordagspresent av min bästa vän K. Den + en flaska Chablis som pepp till både före och efter… ! ha, ha.  Och min Nike kläder + skor, de shoppade jag då vi var i L.A. 

Efter en em med playdate här hemma, en liten shoppingtur + tacomiddag så landade vi girls & Gizella i soffan och kickade igång filmen “The Greatest Showman”. Och alltså VILKEN film!!! jag fullkomligt älskar den! och både jag och Johanna ger den högsta tänkbara betyg: G G G G G G . Åhhh så underbart BRA den var! och jag älskar budskapet: att allt är möjligt och att du ska följa din dröm. Du bara m.å.s.t.e. se den om du inte redan gjort den!! (själv måste jag se om den, så bra var den). Och Gizella, hon visade hur man fredagsmyser deluxe… hon låg så här vid Johannas sida hela filmen. Sötisen. 

 

Helgens absolut b.ä.s.t.a filmtips!

 

Nu säger jag tack för den här dagen och hoppar i säng. Hjärtat sover inne hos mig i natt så det blir extra mysigt, huset var så tomt utan henne igår…

Godnattkramar!  🙂

 

 

Kategori: Allmänt, Filmtips. | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *