F.R.E.D.A.G.!

Goood kväll darlings! 

Jag fick en så kul bild av en vän i kväll där det står “Idag kan alla njuta bubbel 24/7”. Loooove it!!! Men, tyvärr är det redan den 25:e så blev lite sent att påminna om det nu… Men nästa år så får vi komma ihåg det denna dag! Ha, ha.

Annars så blev det en riktig fixar dag på oss. Det är liksom det vi driver med i sommar. Vi fixar hemma men hur många timmar jag än lägger på det så tycker jag ändå inte att jag kommer vidare…  Alltså hjälp vilket segt prosjekt…  Och jag är så fruktansvärt dålig på att kasta saker. Vill likt en hamster spara ALLT och är såååå nostalgisk över minsta lilla sak… Därför har jag blivit extra glad och varm i hjärtat då ni som köpt saker + kläder av oss skickat bilder av då paketen kommit fram så att vi har fått se hur mottagaren ser ut.  Åh, ni är verkligen fantastiska!!! och det är så kul för oss att Johannas garderob fått ett “nytt liv” hos er bloggvänner. It makes me happy!!!  Jo, sen har jag skickat iväg ett mejl där jag klagar på dålig kundservice hos MiO och jag blev först SÅ imponerad då jag fick ett snabbt trevligt svar av deras VD men – han skulle skicka saken vidare till berörda och sen har jag inte hört mer….  Ni känner ju mig, det finns få ting som gör mig så upprörd som dålig kundservice. Brukar du handla hos MiO? Hur upplever du deras service?  Och på tal om service… tusen TACK för all feedback ang. Pite Havsbad! Jag ska ta tag i att  berätta om vad jag tyckte om stället i morgon! 😉

 

Kvällen avslutades med middag ute i ljusgården och jag måste bara tipsa om mina nya fina ljusstakar från.  De 3-armade med fågeln…  Jag hittade de på rea på Hemtex så de kostar typ 100 kr styck. Sååå fin present till dig själv eller till en vän!  Mina fake blomster är också ett tips! Alla kommer från IKEA och står lika vackert varje dag! 

Min älskade pappa på 84 år är en riktig mästerkock och idag bjöd han oss på en magiskt god lax till middag. Vi kan tyvärr inte äta tillsammans p.g.a. corona så han lagar maten hemma också får vi komma förbi och hämta upp den då den är färdig lagad ute på bron. Sååå lyxigt och otroligt snällt! 

Servetterna som jag dukat med är föresten också ett tips! De kommer från Rusta.

Nu ropar sängen på mig….zzz….

Sweet dreams!

Miss.G.

Kategori: Sommaren 2020 | 6 Comments

6 responses to “F.R.E.D.A.G.!”

 1. Kerstin says:

  Du tror inte att 24/7 betydde “dygnet runt”?? Man brukar ju säga så..tjugofyrasju..

  • A says:

   Klart A-S förstod det, det var ju därför hon tog upp det skämtet.
   Det är nog du som missförstod nånting

 2. Marie Å says:

  Åh så mysigt! Dina dukningar är magiska! Så mycket det gör att servera vatten i en fin karaff och tända lite ljus, blir som alltid inspirerad av dig att göra det ”lilla extra”!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fint dukat som alltid. Gulligt att han bjuder er på middag även om ni inte kan sitta ner tillsammans. Åh jag har inte köpt nått ännu men allt är så fint, är jätte intresserad om ni ska sälja mer. Ja jag älskar med när ens saker får leva vidare känns så fint på nått sätt. Min dotter har en blus och en kjol från indiska barnkollektion crazy kids, som är från min minsta syster som föddes 94 och hon i sin tur ärvde det från min mammas dagbarn och hon hade ärvt det av hennes systrar. Är så fantastisk fint det setet, min dotter älskar det och använder det jämt så imponerande kvalitet med. Mejlade det till Indiska häromdagen och de blev så glada tyckte det va en jätte härlig historia och så fint hur deras kläder levde vidare. Stor kram

 4. Tove says:

  Jag ogillar Mio. Köpte en byrå där i våras trots det, men byrån var den enda jag hittade med rätt mått. Trots att vi bor nära en butik beställde jag på nätet med hemkörning, då det kostade flera hundra att bara få den levererad till butiken (!!). Fanns ingen info på hemsidan om hur leveransen skulle ske, och fick sen ett klassiskt “vi kommer mellan 10 och 20 och hör inte av oss innan så var hemma”. Blir galen på dålig service och dålig ehandel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *