FAMILJENS HÄLSA PRIO 1.

 

Good måndag mina kära bloggvänner! 

Livet, livet, livet… Den senaste veckan så har jag av olika anledningar prioriterat familjen och tyvärr så har det gjort att  min älskade blogg blivit lidande och det krossar så klart mitt hjärta… Men som TUR är så vet jag att ni finns där oavsett och ni känner ju mig så väl nu att ni vet att jag dyker upp igen, att jag inte lagt ner eller slutat att blogga bara för att det blir tyst här inne några dagar, och det är jag så otroligt super tacksam för!!! För livet är ju så att ibland behöver prioriteringen ligga på andra saker och familjens hälsa kommer alltid att ha prio 1.  Så jag hoppas av hela mitt hjärta att ni förstår.

Och idag måndag, ny vecka! och exakt 1 månad till SOMMARLOV!!! för 10 maj idag  och sommarlov 10 juni.  Nej men alltså den känslan är ju bara helt AMAZING!!! Och sen har vi dessutom kort vecka! Bara vanliga dagar måndag, tisdag och onsdag och sen låååånghelg! Så otroligt super lyxigt!!!! Det är röd dag torsdag (kristi himmelfärds dag) och sen klämdag på fredag med skolefri och för att toppa det hela så är det dessutom 17:e maj på måndag!  Och trots att det är en helt vanlig måndag här i Sverige så är det ändå en helt speciell dag för oss som är en familj med en fot i Norge. Så – på måndag, efter att J slutar skolan, så kommer dagen att firas här hemma i Casa Gizmolina.  Längtar!  🙂

 

När helgen startade med att jag fick de vackraste rosor av min Mr. precis då jag behövde de som allra mest…. Åh den lyckan!!! 

Jag hoppas att du följer mig på min instagram? Där visade jag upp den här fräscha klänningen / kjolen häromdagen som precis har flyttat in i mitt dressingroom.  Perfekt till både till Norges nationaldag 17:e maj och Svenska flaggans dag 6:e juni. Du hittar den hos Gina Tricot.

En skön “tanka feelgood” stund i lördags i strålande sol ute på terrassen. 

 

Nu ska jag göra mig klar för att köra min älskade pappa till ett läkarbesök.

Önskar dig en magisk måndag fylld av positiv energi!!!

Och förlåt igen min katastrof dåliga uppdatering… Det känns såå kul att sitta här och skriva till er nu!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

38
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “FAMILJENS HÄLSA PRIO 1.”

 1. Lena says:

  Så klart skall man prioritera familjen, den är viktigast. Dock är även fredag en “vanlig” dag för många, inte alla kan ta ledigt även om det är klämdag. Skolorna har säkert stängt så det blir härligt med några dagars extra ledigt.

 2. A-L says:

  Familjen först är en sund inställning. Tycker iaf jag. Och även jag tänker vara ledig på fredag. Med det jobb jag har nu, älskar jag dessa klämdagar som ger lite extra ledighet 🙂

  Hoppas familjens hälsa går åt rätt håll och att veckan blir fantastisk!

 3. pia says:

  Men det är väl så att alla dina läsare vill att du skall prioritera din familj ! Ta hand om dem och dig och blogga när tid och känsla finns. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *