FÅNGA DAGEN!


Darlings! 

Åhhhh nu fungerar tekniken igen!!! Wohooo!!! den lyckan att upptäcka det nu då jag precis kom hem från nagelfix. Bästa fredagspresenten jag kunde få!!!  och fråga mig inte vad som var fel ? för jag har i.n.g.e.n. aning??? mejlade min tekniska support igår så kanske det är han som tryckt på några magiska knappar? Don´t know. Men sååå härligt att allt funkar igen!

Och ja, jag har varit och fixat naglarna, så lyxigt härligt att känna sig snygg & fräsch på fingrarna! men plötsligt när jag satt där hos henne och scrollade på telefon så fick jag tyvärr ett fruktansvärt tråkigt besked… finaste vackra Sara, mamman till en av klasskompisarna till Johanna i Norge, som bodde grannar med oss och som var den där som alltid spred glädje & kärlek omkring sig har lämnat oss… Cancern tog hennes liv allt för tidigt och jag har inte ord för hur trist det är…  Mina tankar går till hennes närmaste, och finaste Leo, Johannas klasskompis…  När ett sånt här besked ramlar över en så påminns vi om att CARPE DIEM inte är ett klyshigt ordspråk för vi SKA verkligen fånga våra dagar och göra det allra bästa ut av dem. Livet är sååå oförutsägbart och allt vi vet är att vi har nuet.  Jag och Sara har hört av oss till varandra nästan varje gång vi varit i Oslo, vi har “vinkat” till varandra eftersom vi bor grannar men vi fick aldrig till att ses… sa alltid “nästa gång!“… Så ja, vi ska v.e.r.k.l.i.g.e.n. fånga våra dagar och inte vänta med att ta den där lunchen, med att kramas, mysa, ringa den där vännen vi saknar… vi ska inte vänta med att leva.  För livet är här och nu! ♥

 

Det måste inte vara Valentine´s Day för att vi ska göra det där lilla extra för de vi håller kär.  Varje dag i veckan året runt är kärleken & livet värt att firas!! Och så här överraskade jag mitt flickebarn (som Pernilla alltid säger då hon pratar om Bianca, tycker det låter så kul, ha, ha) på Alla hjärtans Dag för det kan aldrig bli för mycket glitter, glädje & kärlek!  Och du, den där You´re Perfect chokladen, den är MÖRK choklad och såå god! Så – ett lördagsgodis tips! (till dig själv).

 

Nu ringde JIG och sa att han plötsligt ska resa till Italien i morgon, inte helt lätt att hålla koll på var han är när han är i Oslo. Häromdagen var han plötsligt i England när jag ringde, så snurrigt, ha, ha. Och om 15 min slutar J skolan och vi är så redo för the weekend! I kväll ska hjärtat på kalas hos en klasskompis och det är maskerad och jag har fortfarande inte hittat en viktig detalj som hjärtat ska ha på sig så nu ska jag gå på skattjakt djupt inne i garderoben… wish me luck!!

Önskar dig en riktigt FIN fredag och kom i håg: C.a.R.p.E. d.I.e.M.! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FÅNGA DAGEN!”

  1. Lena says:

    Skönt att det funkar igen med tekniken….
    Sant: man kan sannerligen inte få och ge för mycket glädje och kärlek.

    Fantastiskt fin bild – man blir verkligen glad av den. Hoppas att solen skiner på dig idag – det gör den här 🙂

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Skönt att bloggen fungerar igen. så fruktansvärt med din vännina. Usch ja man ska verkligen ta vara på det man har, man vet aldrig. Idag ska vi åka till Thailand woho, så peppad så vaknade nu vid 4 , ska sluta surfa och försöka somna om. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *