FÅNGA DAGEN OCH LEV I NUET.

Glad tisdag kära bloggvänner! 

Men hur knäppt att jag hoppades på regn då jag nyvaket drog undan gardinen på morgon så att jag skulle slippa gå ut på min power walk? Crazy! men jag var sååå trött och ville bara ligga kvar under mitt fluffiga täcke…  Men –  solen den strååålade från den mest klarblå himmel jag sett så det var bara att hoppa i träningskläderna och köra. Och nu, efteråt, så är jag så galet nöjd över att jag kom mig iväg på ännu ett varv runt sjön.  Undrar föresten hur många gånger jag varit ute sedan den där dagen då min vän Jonas sms:ade mig utmaningen i våras om att gå 10.000 steg / dag?  Önskar att jag varit bättre på att skriva upp…  men det börjar definitivt att bli ett gäng och jag är så obeskrivligt stolt över vart enda ett!

Och igår var det sååå nära att jag försa mig till Johanna om vart vi ska resa på höstlovet. Shit alltså… det gäller att hålla tungan rätt i munnen ibland…  Vi är i alla fall SÅ pepp på både Oslo och den hemliga resan.  Och det jag sagt till hjärtat är att det är varmt dit vi ska så att hon vet vilka kläder som ska packas ner… också googlar jag tips, hotell etc i smyg, på kvällarna då hon somnat… Och eftersom vi är bortresta på halloween så tänker jag köra på med pynt & dekor här hemma till helgen.  SPOOKY ballonger (jag har köpt lösa bokstäver i silver som tillsammans blir ordet) hänger redan i ljusgården och i kväll ska vi klippa ut bat´s som vi ska dekorera med…  Åh som jag älskar denna läskigt festliga högtid!  Gillar du också Halloween? Hur ska du fira den 31:a i år? 🙂

 

Veckans 2:a power walk + styrka – Check!   Och jag ser verkligen fram emot att se efter nya träningkläder på resan… De jag har på mig används flitigt om dagen så de var b.ä.s.t.a. köpet!  Men det tog mig 2 år att få på mig dom. Ha, ha. Shoppade skor + byxor + topp + jacka på Nike butiken på The Grove när vi var på KYGO i L.A.  Älskar att shoppa utomlands för då hittar man oftast styles som inte säljs här hemma. 

Alltså det här skåpet… Jag har lite hatkärlek till det… Köpte det på IKEA när vi flyttade in i huset för 3 år sen och då stod det i vardagsrummet. Efter en tid så flyttades det upp i Johannas rum och senast så stod det uppe i pysselrummet och var fyllt med Shopkins, Num Noms etc.  Och nu, nu står det här, i matsalen, i väntan på rätt placering….  Frågan är bara var vi ska ha det? Dagens fundering…. 

Och check vad jag fick syn på i matbutiken igår! Lussebullar! Det var första gången jag såg det i butiken den här säsongen och självklart köpte jag med mig en till hjärtat som hon fick fika efter skolan. Lyckan var total! 

Och det var inte bara lussebullar som var gårdagens “jul-tecken”, utan även Pepparkaksdeg! så, nu ligger ett paket här hemma i kylskåpet och väntar på att bakas, eller eventuellt  på att ätas upp av Johanna..?! ha, ha. Alltså hon älskar pepparkaksdeg, det är något av det bästa hon vet! 

Men HUR vackert är det inte ute nu med alla dessa vackra höstlöv?  Så här ser det ut i en del av vår trädgård och jag fick lust att lägga mig ner och rulla runt i allt det vackra…. ! (men det gjorde jag så klart inte, ha, ha).

 

Nu tar vi tillvara den här sooooliga vackra tisdagen och fångar ögonblicken för dagens to do är som sagt: att leva i nuet! Och du, om du hittar några jul-tips där ute i butikerna så får du gärna dela de här! Själv kom jag precis på att jag har ett till tips! Du vet den där advensljusstaken “Mäster” som blev så poppis förra året, den med 5 stora runda glasbollar typ, från Markslöjd.  Den upptäckte jag häromdagen är 200 kr billigare hos Clas O.  än på Åhléns så – du sparar pengar på att köpa den hos Classe.

Önskar dig den allra BÄSTA dagen!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “FÅNGA DAGEN OCH LEV I NUET.”

 1. Lena says:

  Hmmm lite för tidigt för mig med både lussekatter och att baka pepparkakor… tids nog 🙂
  Och JA, hösten är så V A C K E R !!
  Jag njuter av naturen…..

  • Ha, ha. för mig som älskar julen så är det underbart att det finns både lussekatter & pepparkaksdeg i butik nu! 🙂 Och ja, hösten den ska verkligen njutas !

   Trevlig kväll ! Kram! 🙂

 2. Nyss hemkommen från IKEA, igen!
  De har så mycket fint till julen.
  Köpte bl.a. adventsbelysning, “docka” med tyllkjol.
  Väldigt speciell.
  En hel del har redan sålt slut här i Umeå.
  Visst har vi härliga höstdagar.
  Kram Titti

  • Du fick mig att surfa in hos iKEA och titta igenom julkollektionen. Förstår vad du menar! för det ser ut att vara sååå mycket fint! 🙂 Har ett ärende dit när jag är i Oslo så då ska jag passa på att shoppa lite ! OM några godbitar finns kvar då…

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Och njuuut de vackra dagarna! Kram! 🙂

 3. Carolina says:

  Har du en iPhone så kan du se antal steg per dag, vecka och år under appen hälsa, ett litet tips

  • Jag vet! Det var den min vän tipsade mig om i våras då jag antog utmaningen att gå 10.000 steg / dag. Annars hade jag aldrig haft koll på hur mycket jag går… ! 😉 Helt galet egentligen att den där app´en räknat mina steg varje dag utan att jag vetat om det. Teknikens under!

   Njut din kväll! Kram! 🙂

 4. Johanna says:

  Älskar halloween, mina tjejer är 4,5 + 2,5 år och stora dottern har hela året önskat att vi ska ha halloweenkalas – så nu ska vi äntligen ha det! Woho! Köpte allt spindelväv dom hade på BR och massa dekorationer när det var 70% rabatt, så himla kul ska det bli att dekorera! Vi kör dock party den 27e 🙂 Nu ska bakandet och pysslandet av fler dekorationer bara påbörjas också!
  Och y-u-m för lussebullar, älskar det!

 5. Ida says:

  Åh, minns du vad det gula vitrinskåpet från Ikea heter? Älskar det! :)) Kram av Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *