NU ÅKER GRANEN UT!

Darlings! 

Tisdag it is och det är fortfarande super kallt här uppe i norr, -22 grader visar termometern, men – lyckan var ljuset på morgon!! Alltså att det ä.n.t.l.i.g.e.n. är ljust och SOL när vi kör till skolan är ju inget annat än heeelt magiskt!  och det gör mig sååå mycket piggare!  Sol = Energi. Så är det verkligen.  Och ljuset påminner om att vi har VÅR i sikte så idag mina vänner åker julgranen ut. Jag veeet, vi har fortfarande kvar den. Ha, ha. Inte alla dock! tog bort den i vardagsrummet inför Mello i lördags då vi skulle ha vänner på besök men den äkta granen ute i ljusgården står kvar och ser riktigt trött ut… så ja, det är helt enkelt dags.  Är jag sist ute eller finns det fler som har spår av julen kvar där hemma?

Och på tal om jul så var det total LYCKA här igår då Johanna fick ett sms som berättade att hennes Apple Watch som hon fick i julklapp äntligen har kommit!!! Jag trodde att det bara var att åka ut och shoppa en innan vi drog till Thailand men – klockan var utsålt precis överallt och det var lång beställningstid så, den som väntat på något gott….  Passar ju fint att vi åker och hämtar den samma dag som granen åker ut, det knyter ihop julen 2018 på ett perfekt sätt! 🙂

 

Skickar pussar idag och påminner er alla om att BE YOU. DO YOU. FOR YOU. handlar om att vi ska vara trogna oss själva och det vi står för, det vi drömmer om, vår stil och det vi tycker och tänker. Låt ingen annan ändra dig! 

Vår älskade lilla sötaste Gizella…  Hon var till “frisören” för ett par veckor sedan så nu är hon halv nakenkatt, halv fluffig perser, typ… hjärtat… hon är så liten då hon är utan sin enormt stora päls att vi nästan inte ser henne ibland, hon liksom smälter in i soffan och fåtöljerna…   Och ingen kan chilla som henne. Det här är hennes nya favorit plats.  Och hon är verkligen Johannas katt. När J går till skolan runt kl.08 så ser jag inte henne igen förren J kommer hem… (så på den här platsen ligger hon bara när Johanna är hemma, jag ser henne aldrig på dagarna…)

Vi hade föresten en riktigt soft eftermiddag / kväll igår. Johanna är inte helt i tipp topp form så vi myste ihop oss i soffan och såg en film: Föräldrafällan. Jag hade sett den tidigare (på någon Thailand flight…) men inte J och hon älskade den så den blir dagens filmtips till er alla!  passar perfekt till girls i 9-13 års åldern.  Och filmen är gammal, från 1998, så det är så charmigt att kidsen lever utan mobiltelefoner… !

Önskar dig en underbart härlig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “NU ÅKER GRANEN UT!”

 1. Linda says:

  Julen åkte ut någon vecka innan tjugondedag jul. Hade åkt ut ännu tidigare om inte maken protesterat och tycker det är på tok för tidigt. Lika mycket som han protesterar när jag är sugen på att börja julpynta i mitten på november och smyger upp någon ljusstake eller stjärna och köper någon julblomma. Tur vi bara kan skratta åt att vi inte riktigt har synkade julpyntstider.

  • Ha, ha. Om min Mr. varit hemma mer så hade granen åkt med stjärnan före för läääääänge sen… ! 😉 Själv älskar jag julen såååå mycket och tycker att granarna + stjärnorna i fönstren lyser upp så fantastiskt fint i vintermörkret…. Men – nu fyller min JIG år till helgen och att fira sin dag med att dansa runt granen står inte på hans önskelista.. ha, ha. Så – det är dags. Idag åker den ut…

   Men visst är det härligt hur man kompromissa och skratta åt att man kan tycka så olika om olika saker. Livet är ett evigt ge och tagande. ha, ha.

   Önskar dig en magisk dag Linda! Kram! 🙂

 2. IDA says:

  Er det pysj du har på bildd? Trenger tips på fin pysj til jentetur hehe ska på spahelg og vil ha en litt finere.

  • Jaa, det är min absoluta favorit pysj från Indiska. Men – jag såg att den var på salg för länge sen så är rädd för att inte finns kvar i deras sortiment längre.. Det var en god stund sedan jag köpte den… Men checka! Jag kryssar fingrarna!

   Önskar dig en strålande dag och en super gøy jentetur Ida! Klem! 🙂

 3. Här är julbelysningen kvar i vardagsrummet i Thailand!
  Den ska dock ner innan vi reser åter till Sverige om ett tag.
  Kallt i norr och mycket varmt i söder.
  Kram Titti

  • Åh men julbelysning, stjärnor och ljusslingor tycker jag absolut att man kan köra på med en stund till ! Speciellt nere i Thailand där det blir så kolsvart runt kl.19… ! 🙂 Är super avis på dig som är kvar nere i värmen. Njuuuut !!! Här har vi -22 idag…brrr… !

   Önskar dig en riktigt god natt och en lovely morgondag! Kram! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Du är så härlig det hade väl varit nått att ta en dans runt granen på födelsedagen 😉

  • Ha, ha. Ja, det hade varit lite av en födelsedag för JIG det! ha, ha. 😉 Nej, bäst att det luktar vår här hemma istället när han kommer upp.

   Önskar dig en riktigt fin kväll Viktoria! Kram!

 5. Karin says:

  Julen med alla tillbehör åkte ut för en månad sedan. Jag bor i Skåne, igår hade vi sex plusgrader. För en vecka sedan såg att det kommit upp både vintergäck och snödroppar. Blir lika glad varje år jag set det. Så nu är våren förhoppningsvis på G. Sen är det ju jättefint med snö, det piggar upp på sitt vis. Ha en fortsatt fin dag. Kram från Karin.

  • Ja nu är det verkligen kontraster i vårt avlånga land! Jag var ju i dina trakter häromdagen, i Köpenhamn, och där fick jag också vårkänslor av de bara gatorna, alla uteserveringar och plusgrader! Sååå underbart härligt!!! 🙂 Och ja, det är jättefint med snö, speciellt idag då solen strålar från en klarblå himmel… det ser ut som ett vykort ! men -29 är liiite för kallt för min smak… ha, ha. Så – är lite avis på dig Karin!

   Önskar dig en riktigt härlig dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *