FLER PÅSKPRESENT TIPS…!

Plötsligt är klockan strax efter 24 och jag satte mig äntligen vid min mac igen.  Vi körde power walken på J´s idrotts lektion in till stan och sen gick J vidare själv och jag svängde in på Gina Tricot. De har -30% på alla kläder i butiken (utom denim) t.o.m. 12/4 så jag passade på att returnera en klänning jag köpte häromdagen och sen köpte jag om den med rabatt.  Men – de öppnade inte förren kl. 12 så – jag gick till Åhléns för att vänta in öppningen och då upptäckte jag plötsligt att de har “Köp 2 betala för 1” på ALL påsk!  Bl.a. på de fina gavepåsarna från Lagerhaus (ja, de säljer Lagerhaus produkter på Åhléns), alla påskägg och på all super fin påskchoklad från Lindt. Ett tips!  Sen hämtade JIG upp mig och vi åt Mc.D. lunch hemma innan J´s SO lektion kickade igång.  När hon var klar med dagen skola så stack vi ut på handeltur till mamma och på väg hem köpte vi med oss ett helt gäng med glass för nu är det -50% på all glass hos Pressbyrån och vi har som tradition att alltid testa alla nya glassar varje år. Och nu då vi blir hemma i påsk så gäller det att samla på sig massa kul saker att fylla dagarna med.

Så – plötsligt fick ni 3 fantastiska shoppingtips på en och samma gång!  Och, när jag ändå är igång och tipsar så kommer här fler tips på påskpresenter! 🙂

En av mina absoluta favoritbutiker i USA är Pottery Barn + Pottery Barn Kids så självklart besökte vi deras butik på The Grove då vi var i L.A. och där hittade jag SÅ mycket fina påsksaker, bl.a. super cute easter baskets som vi köpte inför besöket av våra bästa vänner. 

När man går för en easter basket istället för ett ägg så kan den används som en tradition år efter år… ! (Johanna har en sedan flera år tillbaka och det är lika mysigt att ta fram den varje år). Och till en liten kille på snart 6 år köpte jag bl.a. cookies, ett surprise ägg, super söta kaninöron och ett dinosaur ägg som man lägger i vatten så kläcks det…  Allt på bilden är shoppat i L.A utom dino ägget som jag hittade hos Lekia. Åhléns har också många liknande “lägga i vatten” ägg. 

Till ett par girls på  9 & 11 så jag fyllde the easter basket med bl.a.: en blinkande påsk-penna, super fint diadem med kanin öron strösslade med silverpaljetter (från Forever21), godis, de sötaste påsk-sockarna och en chokladkalender från Lagerhaus. Det gula presentpappret hittade jag hos Clas Ohlson. 

Det söta påskpresent pappret hittade jag hos ICA Maxi förra året men de har helt säkert ett likt även i år. Och påskkort hittar du i alla matbutiker nu. 

Det är så synd att Peeps inte säljs i Sverige för deras klubbor / kjærlighet på pinne och andra påskgodis är verkligen de finaste.  Och allt som jag fyllt mina korgar är tips till årets påskägg!  Annat som du kan fylla årets påskägg med är en fin tee från H&M (de har många fina från 49,90 kr…), ansiktsmask, duschskum, gult nagelack, badbomb…. 

 

Nu är det dags för mig att dyka i säng i vårt om-möblerade sovrum. Oh yes, jag möblerade om i kväll, igen! ha, ha.

Önskar dig en riktigt gooood natt! 🙂

Sweet Dreams!

Kategori: Påsken 2020 | 13 Comments

13 responses to “FLER PÅSKPRESENT TIPS…!”

 1. C says:

  Att Js skola är stängd fyller ju inte ngn direkt funktion om man i övrigt lever som vanligt med shopping, McD osv?
  Jag är glad att mina barn fortfarande får gå till skolan – däremot får de inte längre knalla ner på stan eller va med kompisar som inte går i deras klass! Hur tänker du kring detta (mer än att man är lite extra försiktigt)?

 2. E says:

  Fattar inte hur du kan beklaga dig över din vikt i tid och otid, har aldrig läst en blogg där det äts så mycket McD och halvfabrikat som i din familj. Dina powerwalks runt sjön kan du likaväl hoppa om du skiter i kosten. Mindre shopping, mer tid på att lära dig laga mat?

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Men asså gud! Skolan är ju stängd för det inte fanns lärare förstod jag det som. Sen den andra kommentaren om maten va ju helt fruktansvärd. Så trist när du piggar upp så och bjuder på så härliga inspirerande inlägg. Hoppas du inte tar åt dig av dessa kommentarer. Du är bäst, stor kram!

  • Carina says:

   Håller med om onödig kommentar om mat och vikt. Har aldrig uppfattat det som att hon håller diet eller bantar och inget hon behöver. Hon är hur fin som helst!
   Däremot har hon varit för skolstängning och tex inte tyckt att barnen ska ha idrott pga risk för smittospridning. och då är det ju tokigt om man springer på stan och i affärer för “nöjes skull”.
   Vi bor i samma stad och mina barns skola har uteidrott och har haft senaste 3 veckorna. Även passerat Miss G på stan med sin man strax efter Mr Jig ankomst från utlandet. Så ingen karantän var det där. Därför tycker även jag att det är helt snurrigt att förespråka det ena men själv ta väldigt lite hänsyn själv till smittospridning. Särskilt om man själv “går hemma” hela dagarna och inte behöver åka till jobbet, då kan man ju verkligen ta ansvar för att minska risk för spridning.

  • Till Viktoria –

   Tusen miljoner TACK för din underbara omtanke och för alla fina ord! You make me happy !!! 🙂 och du gjorde verkligen min dag för det var inte direkt upp piggande att starta dagen med massa negativ energi här inne på bloggen..

   Önskar dig en magisk dag! Stor varm och tacksam kram! 🙂

 4. Iris says:

  Takk for fantastiske påsketips!
  Ser alltid like smashing ut det du setter sammen!
  Ønsker deg og dine en fin påske!

  • Åh så glad jag blir över att du liker mina tips Iris! 🙂 Tusen 1000 miljoner TACK för underbar feedback. Nu blev jag sååå glad !!!

   Önskar dig och dina också en riktigt, riktigt fin påske! Nyt dagarna och fånga de lyckliga stunderna! Stor tacksam klem! 🙂

 5. Carina says:

  Jag vill verkligen inte gnälla, för jag gillar ju dig och din blogg. MEN jag reagerar också på att du “lever som vanligt” och verkar springa på stan flera ggr i veckan. Men ändå förespråkar du skolstängning? Syftet med skolstängning är ju att man ska stanna hemma för att minska spridningsrisken. Jag är emot skolstängning men vi håller oss hemma utöver skolan och besöker endast matbutiken 1-2 ggr i veckan (och har köpt take away vid något tillfälle). Din uppmaning till shopping med dina shopping och rea tips är ju också att säga att folk ska bege sig till stan? Blir ju tokigt och totalt dubbelt budskap.
  Det är ju främst de äldre och riskgrupper vi vill skydda och dom besöker ju inte skolorna tex, så där finns ju ingen risk för dom att smittas, däremot besöker de affärerna. Därför förstår jag inte heller hur du tänker när du tycker att skolor ska stängas men allt annat ska vara öppet och man ska besöka stan och affärer och leva som vanligt annars?

 6. Anna says:

  Det verkar som att du hellre svarar på kommentarer som gäller din shopping eller liknande. Men när det gäller kommentarer som inte gäller shopping, tex när det gäller alla resor ni gör så vill du inte svara. Jag gillar din blogg, och jag har läst din blogg i många år. Men du sjunker i trovärdighet när du inte svarar på kommenterar kring just resorna. Tänker på ditt inlägg den 25/3 och kommentaren från Sus. Den har du inte svarat på.

  • Majsan says:

   Anna:

   AS svarar typ aldrig på kritik. Hon lever i en rosafluffig värld.
   Där allt går ut på shopping, yta osv
   Huvudsaken hon kan göra som hon vill, shoppa ihjäl den här världen så är hon
   såååååå Happy o positiv

 7. H says:

  Dina inlägg är trevliga. När man väljer att ha en blogg blir man dock oundvikligen en offentlig person. Om man dessutom väljer att ha ett fritt kommentarsfält måste man rimligen vilja ha en dialog med sina läsare, även om kommentarerna inte alltid är positiva hejarop? Min inställning är att alla får göra vad de vill med sitt liv så länge det inte drabbar andra negativt. Din familjs hejdlösa resande och shoppande skadar dock miljön och därmed även många andra, t ex mig och mitt barn. Även att du åker till olika affärer flera gånger i veckan skadar andra eftersom all socialisering med andra, även om vi försöker hålla avstånd, innebär ökad samhällsspridning av Corona. Det vore därför intressant att veta hur du tänker kring detta som många frågat om. Är den kortvariga ”lyckan” att resa utomlands många gånger per år och köpa stora mängder billiga slit- och slängprylar verkligen värt risken att Johannas barn och barnbarn inte har något jordklot kvar om 50 år? Samma sak med corona, är det verkligen så viktigt att åka ut på stan varje dag (finns hemkörning av mat) att det är värt att riskera att öka smittspridningen?

 8. Sissel says:

  Kjære deg!
  Jeg leser denne bloggen fordi Anna-Stina har så mange gode tips og sprer glede! Den er et av få steder på nettet som ALLTID får meg i godt humør!
  Kan ikke alle dere som ikke har det sånn bare la vær å lese? Det er helt frivillig å oppsøke denne bloggen. Det er direkte ondskapsfullt å kommentere kosthold og trening på den måten som gjøres her, jeg har ikke ord for at voksne mennesker kan gjøre noe sånt! Anna-Stina er nydelig både inni og utenpå, og det vet jeg selv uten å ha møtt henne. Hun ville ALDRI lagt igjen noen slik kommentar om et annet menneske, noe sted. Keep up the good work, jeg er så takknemlig for denne bloggen! Håper alle som legger igjen stygge kommentarer får korona.
  Stor klem til deg! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *