FLOWER SHOPPING.

Nu har vi girls precis mumsat riktigt god after-school mat från Donken. Är det fredag så är det! ha, ha. Också har jag varit iväg och shoppat blommor precis så där som jag gör varje fredag.  Huset blir så mycket finare med fräscha blommor!

Och här kommer några shoppingtips: Body Shop har -20% på allt idag, Lindex har -25% på hela sortimentet, Accent -20% och hos Akademibokhandeln är det -20% på allt. Kan vara bra att veta om du ska ut och köpa present till morsdag, studenten eller outfit inför skolavslutningen! Och du, kanske bäst av allt: du får -30% på lösgodis hos Hemmakväll om du säger SAMIR i kassan (såg det på hans insta.).  🙂

 

Jag var iväg på flower shopping ute på Blomsterlandet och alltså pioner…  Jag älskar pioner!!! just nu får man en bukett med 3 + brudslöja för 79 kr. Ett tips inför morsdag!

Out and about… och såå jul att snap trodde att vi var 2 personer på bilden, ha, ha. Jackan är föresten en favorit från H&M som jag tror att jag köpte förra året.

Det här blev dagens flower shopping. Älskar mixen!

Dagens mat-tips: kör till Mc.Donalds, drive in´a en Big Mac & Co. Kör hem. Servera! ha, ha.

 

Nu blir det en shoppingtur på oss girls i regnet. Mysigt!

Njut din eftermiddag! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “FLOWER SHOPPING.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Tycker dina Mat tips på senaste har varit så härliga. Är inne i en period då det känns så trist att laga mat. Dock måste jag laga till dottern hon älskar enbart potatismos och lax och äter eller potatismos köttbullar (Wahlgren s recept) och gräddsås eller potatismos och kyckling med sås, så inget Quick fix, när jag ändå lagar till henne blir det att vi äter samma känns trist att stå och laga olika. Men på tal om härligt har du sett giambattista valli hms kollektion, Kendall Jenner va ju så snygg i den rosa smäll karameller. Idag så blev jag inspirerad av dig och tänkte what THE hell och tryckte igenom mina öronhål och beställde ett par magiska öronringar med matchande halsband till från Sara lashey och det känns så bra. Så tack och önskar dig en härlig fredag kväll stor kram

 2. Nina says:

  For en fantastisk koselig fredag! Elsker bildene og tipsene dine Pioner er bare såååå fint – koselig med friske blomster til helgen. Her er det vannkopper i hus, så blir en rolig helg på oss. Heldigvis går det fint med junior.
  Kos dere på shopping, og lag gjerne et innlegg om hva som ble med hjem. God helg!! Klem

 3. Elin says:

  God helg fra Oslo!

 4. L says:

  Vill gärna se vad ni shoppade idag 🙂

 5. Anna says:

  Bra med 25 procent rabatt på Lindex 🙂 Knatade dit och köpte en morsdag present till min mamma, en maxikjol och en matchande top. Jag hittade även en klänning till mig själv, som blir perfekt till semesterresan till Spanien. Ha en fin lördag! Ps. har du något tips på en fin maxiklänning? Somrig, men inte med bara ärmar. Gillar bara klänningar som har en liten ärm.

 6. Linda says:

  Tack för en inspirerande blogg, kommenterar sällan (skämmes på mig ;o) men fortsätt blogga, inspirerande och kul gillar att du har både högt och lågt, det är så livet är! Har följt din blogg sedan ni flyttade till Thailand i 6 månader.

  Ha en underbar sommar!

 7. Frida Prydz says:

  Jag säger som de ovan, jag är också nyfiken på att se din shopping! 😀
  Själv shoppade jag loss på lite fler shorts och sommarkläder till barnen. Vi blir ju tre veckor i Bangtao och jag tänker inte tvätta på min semester så därför behövs det lite mer kläder än vanligt 🙂

  Och blommorna som du köpte är ju ljuvliga! Jag önskar att Blomsterlandet fanns här också.

  Hoppas ni har en härlig lördag!

  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *