FOKUSERA PÅ POSITIVA TANKAR.

God weekend mina darlings ! 

Här ringde klockan tidigt idag för Johanna hade konfirmations övning + fotografering inför morgondagen från kl. 10 – 14.30 och före det skulle hår fixas…  Och precis då vi gjorde oss klara för att köra iväg till kyrkan så ringde de från det boende som min pappa bott på de senaste veckorna och berättade att pappa tyvärr blivit sämre och att de skulle ringa efter en ambulans. Så när jag släppt av J utanför kyrkan så gasade jag direkt dit…  och då fick jag information om att pappas rum, enligt rutin, töms efter 24 timmar om han inte kommit tillbaka.  Så jag har avvaktat samtal från akuten och nu ringde de nyss och berättade att pappa blivit inlagd så – jag ska iväg och hämta alla pappas tillhörigheter nu och sedan köra upp diverse saker till sjukhuset.  Vi är med andra ord tillbaka till där vi var för en stund sedan…  Hon som ringde mig från akuten sa t.o.m.: “jag tror vi har pratat med varandra tidigare”. Uff, jag har lärt känna många inom vården under väldigt tråkiga omständigheter den här sommaren …

Men – nu måste jag vara stark och hålla fokus på Johannas konfirmation i morgon och det är nog bra att jag har det att tänka på + att solen strålar från en vackert klarblå himmel + att JI ankommer Luleå i kväll för det lyser upp!  Och jag har sagt det 1000 miljoner gånger men livet alltså… en så oförutsägbar resa där allt kan hända och förändras på nolltid… Därför gäller det att vi tar tillvara våra dagar och gör det bästa vi kan för att hålla fokus på positiva saker !!!

Så här har vädret sett ut sedan igår. Looooove it!!! Sensommaren är verkligen magisk.

Knipsade J i farten då hon kom hem från skolan igår.  Hon har på sig super snygg tröja från Aqua Limone och kjol från Zara. 

En del fyller sin kundvagn med mat, jag väljer att göra det med blommor. Ha, ha.  Jag var verkligen på tidernas flower shopping igår inför helgens konfirmations firande. Och den där bollkryssen alltså den är världens största! Den blir helt enorm då alla knoppar slagit ut! Du kommer kanske ihåg att jag köpte en sån förra året också?   Sen gömmer sig ljung bakom alla snittisar också. 

Jag älskar hortensia !  och dessa snitt ska få förgylla dukningen i morgon. 

En annan sak som jag älskar är snygga detaljer! som tex plånböcker, nyckelringar etc. Allt det där som kryddar vardagen… Och så här såg det ut då jag och min Chanel körde runt och handlade.  Jag är föresten super nöjd med mina naglar. Gick, som jag berättade, till ett nytt ställe så det var en chansning. Därför extra happy över resultatet! 

 

Nu ska jag åka iväg så att jag kan fortsätta att fixa här hemma sen.

Var rädd om dig och dina och fyll din lördag med sånt som gör dig lycklig! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt, Sommaren 2021 | 6 Comments

6 responses to “FOKUSERA PÅ POSITIVA TANKAR.”

 1. Pia says:

  Vad fint att ni var hemma den här helgen för jag tror inte att du viljat ha det samtalet i Oslo. Hoppas verkligen ni får uppleva en fin konfirmation och att du kan koppla av för att fira.

 2. Önskar dig/er en fin dag imorgon
  Hoppas det ordnar sig för din pappa.

 3. C says:

  Trist med din pappa, men jag fattar inte, köpte du den rosa eller svarta. Har inget insta…?

 4. C says:

  Trist med din pappa, men jag fattar inte riktigt, köpte du den rosa eller svarta. Har inget insta…?

 5. Lena says:

  Hoppas allt går bra för din pappa och att ni får en fin konfirmation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *