FÖR-JULS-PRESENT-TIPS.

Nu avslutar vid en här dagen med några förjulspresent tips tycker jag! Det passar fint efter ytterligare ett pepparkakebak här hemma (perfekt playdate happening) och i stundande glöggbjudningar & advents-tider. Och ja, J orkade vara i skolan hela dagen (men hon hade stått över idrotten…) och hon hade t.o.m. med sig en vän hem.  Men i kväll var formen sisådär… så hon gick och la sig rekord tidigt och sa att hon hoppas att hon mår mycket bättre i morgon. Det hoppas jag också!!! 🙂

Den här presenten skickade jag till en bästa vän för en stund sedan och innan den åkte iväg i posten så passade jag på att knipsa bilder så att jag skulle kunna tipsa er! För i min värld så är det här perfekta för-juls-presenter! 

Ett underbart mobilskal att pimpa telefon med (kommer från H&M), en julig nyckelring med rosett (me like!!, kommer från H&M)) som även kan hängas som dekor på väskan, choklad (yummie!), en HO HO klubba och…

…världens sötaste adventskalender! En lucka till varje advent. Och presentboxen /gave esken är ju bara lovely!  (kommer från Lagerhaus). Och du, du måste ju inte ge alltihop! en nyckelring + kalender, eller ett mobilskal + choklad är ju också helt perfekta presenter!  Eller varför inte bara en kalender? vem som helst blir ju överlycklig av att få en sån! 

Men alltså HUR söta är inte dessa små fluffiga godisar? Jag blir helt lycklig av att se på dem…!  Tänk så fina att duka med till små skatter eller att krydda paket med! (lägg några i en celofanpåse och fäst utanpå paket…) eller att ha med som gå-bort-present till barn!  Jag hittade denna pakke hos Ö&B. Kostar runt 30kr… 

Nu ska jag avsluta den här dagen med svenska The Bachelor. Passar mig perfekt. Måste bara se klart förra avsnittet innan jag kan se kvällens… Thank god för play!!!

P.S till mina norska bloggvänner: allt godteri på de 3 första bilderna går tyvärr inte att köpa hos Lagerhaus i Norge.

Njuuuut din kväll! 🙂

Kategori: Julen 2017, Julklappstips! | 5 Comments

5 responses to “FÖR-JULS-PRESENT-TIPS.”

 1. Fina tips, nyckelringen vill jag ha själv.
  Sephora har mycket fint till jul.
  Ska köpa några saker idag här i Bangkok.
  Ha en fin tisdag.
  Inatt flyger vi norrut via Dubai.
  Kram Titti

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fantastiskt fina tips som alltid. Skumgodisarna var så söta! Tänker att de vore supersöta att dekorera julcupcaksen med också. Stor kram

 3. Lina says:

  Åh ta k för alla dina tips! Älskar sådana! Och blev sugen på att springa ut på lunchen och fixa ett sådant kit till min bästa vän som bor en bit bort.
  Är dessutom sugen på att resa med min dotter själv på sportlovet, tack vare dig 🙂 men måste hitta ett bra resmål, lagom långt bort, som inte äter hela reskassan och gärna någonstans där vi kanske varit förut. Nåväl London vore ju lovely, men vet du jag vågar faktiskt inte det. Har varit så mycket terror där och att oroa sig är det sista man vill när man åker med liten älskling. SÅ kan man inte tänka, mitt förnuft vet det men inte mitt hjärna 🙂 det kan ju tyvärr hända överallt.

  Kram och ha en fin dag och TACK för all inspo

 4. Maria P says:

  Tack för alla tips!

 5. Maria says:

  Fint, fortsätt med dina tips de är bäst! Ha en trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *