FÖRLÅT DÅLIG UPPDATERING…!

Happy onsdag mina solstrålar! 

Här flyger verkligen dagarna fram och det känns ganska overkligt att det redan är onsdag?! Men onsdag it is! En sååå härlig känsla eftersom det betyder både lille-lördag och att helgen närmar sig! Och den här veckan är inte som andra veckor för Johanna har fjärrundervisning och det är jag så otroligt tacksam över att skolan tog beslut om före Sportlovet så – hon har skola hemma måndag – onsdag och i morgon kör de friluftsdag ute på isen. En väldigt klok, bra & smittsäker uppstart efter lovet då många kanske kommit tillbaka från både resor och en mer social vecka än vanligt.

Och sedan i lördag då vi sågs här inne på bloggen senast så har jag både tagit upp påsken från källare, åkt slalom för första gången på 17 år (!!!) och lyssnat på Eric Saade´s låt typ 489 gånger. Nej men hur bra är den inte? Jag älskar den verkligen och är väldigt glad över att han fick komma 2:a i lördagens Mello final. Även som jag så klart hoppades att han skulle vinna (vi TOK röstade!) men det kändes ganska så förutbestämt att Tusse skulle vinna så det var väntat. Såg du? Tycker du att rätt låt vann?

Sen vill jag att du ska veta att jag jobbar varje dag med mig själv för att få till att blogga inlägg dagligen precis som jag brukar och jag kryssar fingrarna för att jag snart är där men tyvärr så har jag fastnat i ett “jämföra mig med alla modus” som sätter käppar i hjulen. Så snälla alla underbara bloggvänner, ha lite tålamod med mitt usla bloggande, ordningen är snart återställd. Jag lovar.

 

Plötsligt hände det… I lördags åkte jag slalom för första gången på 17 år! och det var bara en så otroligt super härlig känsla! Och ja, all min utrustning är helt ny så då jag tittade igenom bilderna då vi kom hem så upptäckte jag bl.a. att en märkeslapp var kvar på både min och J´s hjälm. Var tydligen lite ivrig då jag packade upp allt… Ha, ha. 

 

Så där ja, då är klockan plötsligt torsdag för jag fastnade plötsligt i annat här hemma och så gick den dagen… och nu är klockan 00.20 så det börjar bli dags för mig att släcka ljusen och dyka i säng.

Önskar dig en riktigt god natt. Var rädd om dig och kom i håg att du är otroligt värdefull för mig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

83
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “FÖRLÅT DÅLIG UPPDATERING…!”

 1. Tina says:

  Godmorgon! Jag kan inte riktigt förstå vem du jämför dig med för du och din blogg är ju one of a kind. Det finns ingen som jag hittat som är i samma kategori som du. Vi har jämngamla barn, så jag kanske har lättare att relatera till dig än till nån blogg med små barn eller utflugna barn. Men du känns ärlig och rolig och är en riktig mammaförebild när det kommer till att vara en kärleksfull mamma. Hoppas du och din familj får en fin dag!

  • gizmolina says:

   Åh nu sitter jag här med tårar i ögonen… Från hjärtat: tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för den finaste feedback, underbara komplimangen och peppande ord Tina! You made my day!!! och jag är otroligt tacksam över att jag har så fina bloggvänner som dig ! Och ja, jag vet, det är idiotiskt att jämföra sig med andra och det är inte likt mig att göra det men all negativ kritik som ramlade över mig här på bloggen satte mig på fel spår… Men – efter en liten paus både här och på intagarn så är jag tillbaka på banan igen nu, även om jag varje dag får se upp så att jag inte åker fel igen…

   Önskar dig en magisk dag och TACK igen för att du gav mig din fantastiska feedback då jag behövde det som allra mest ! Jag är så tacksam över att jag har bloggvänner som dig !

   Stor tacksam kram! 🙂

 2. A-L says:

  God morgon och välkommen tillbaka. Jag håller helt med Tina, även om jag inte har barn i samma ålder. Men du är verkligen One of a kind. Och fortsätt gärna lysa upp dagarna som du gjort hittills.

  Önskar dig en magisk dag fylld med solsken och extra glitter 🙂

  • gizmolina says:

   Åh jag sitter verkligen här med tårar i hela ansiktet nu… Tusen 1000 miljoner TACK för världens finaste feedback och de finaste ord !!! Jag lovar att jag ska försöka fortsätta precis som jag brukar för jag älskar ju min blogg så otroligt mycket.

   Önskar dig också en magisk dag fylld av solsken och glittriga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

 3. line says:

  Synes bloggen din er så fin og så inspirerende – særlig hus og hjem inspirasjonsbilder. Søker stadig i bilder hos deg.

  Jeg er så lei Covid-19 nå at jeg leter all inspirasjon jeg kan finne.

  Nå er ungene for x gang sendt hjem fra skolen i karantene. Hjemmeskole med 3 unger er ikke spøk når en skal jobbe selv (på 53 uka med hjemmekontor). så takk for alle inlegg:-)

  • gizmolina says:

   Men åh tusen 1000 miljoner TACK för din fantastiska feedback och dina fina ord Line! Att få höra att min blogg är inspirerande är det som stressar min blogglust allra mest ! så från hjärtat : TACK !!! för peppen !!! Och ja, nu är vi sååå lei Covid-19 att vi behöver hitta våra feelgood ställen där vi kan tanka inspiration och jag är otroligt glad och tacksam över att jag är ett sånt ställe för dig.

   Och jag förstår att det är krävande med både hemmakontor, karantene och hjemmeskole så jag skickar både styrkekramar och massor av härlig energi din väg !!!

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken & lyckliga stunder! Stor tacksam klem! 🙂

 4. Carina Bergdahl says:

  Du ska inte jämföra dig med andra, din blogg är helt perfekt som den är!
  Vi hejade på Tusse och tycker budskapet är så rätt och viktigt i dagens värld, men Erik kom på en välförtjänt 2:a plats.

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för magisk feedback Carina! Jag försöker verkligen att sluta upp med att jämföra mig med andra bloggar så TACK snälla du för peppen om att jag ska hålla fokus på min egen istället. Och jag håller med om att Tusse har ett fint och viktigt budskap och att det var välförtjänt att Eric kom 2:a. Alltså jag älskar hans låt och vi kör den på repeat här hemma varje dag !

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness & lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *