FÖRSTA SNÖN…!

Glad tisdag kära vänner! 

Ibland försvinner verkligen förmiddagen, speciellt efter att jag börjat starta dagarna med power walks.  Var ute på veckans 2:a runda på morgon och nu börjar det vara sååå trögt att komma iväg ut i höstrusket… men, det regnade i alla fall inte så jag hittade ingen ursäkt till att låta bli. ha, ha.  Och känslan efter att jag varit ute är verkligen obetalbar. SÅ himla skönt!!

Och även om det är kallt så är det i alla fall inte snö som det var en dag förra veckan och varje gång som första snön gör sin entré så växer to-do-listan för då inser man att det är dags att: byta däck, ta in utemöblerna, hänga upp de ljusslingor som ska krydda träden i vinter (så att alla ledningar lägger sig mot marken under snön), montera ner studsmattan osv osv…  Livet alltså… Det finns a.l.l.t.i.d. prosjekt!  Och på tal om det så bokade vi ä.n.t.l.i.g.e.n. datum för J´s Birthday Party igår! Wohoo! det var verkligen på tiden alltså.  Har aldrig tidigare hänt att vi väntat så länge men det spelar ju  ingen roll, viktigast är att det blir av och vi har kommit på ett så kul tema så nu startar det bästa jag vet: planera alla detaljer! 🙂

 

Både Johanna & Gizella var lika överraskade i onsdags då de, helt nyvakna, fick se snön!  Och sen tog det inte många minuter förren…

…darlingen var påklädd och ute på terrassen för att göra videos till Snap & Tik Tok.  Socialamedier funkar bättre än väckarklocka.  Ha, ha. 

Också konstaterade vi att det är hög tid att montera ner studsmattan…  Och om jag har tur så kommer faktiskt min snälla bror förbi och fixar det idag.  Vad hade jag gjort utan honom? 

 

Nu strååålar plötsligt solen och jag ska jobba på så effektivt jag kan här hemma men jag får i.n.t.e. sitta för länge i en skön stol idag för då somnar jag…zzz… inte ens energin jag fick av min power walk hjälper mot det Younger maraton jag fastnade i igår kväll.. ha, ha. jag kunde i.n.t.e. stoppa mig själv så klockan var säkert 01.30 innan jag la mig…  Har inte många avsnitt kvar nu så längtar redan till i kväll då jag ska krypa upp i fåtöljen i mina myskläder och se de sista 5….!

 

Nej, nu fångar vi dagen och maxar den!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FÖRSTA SNÖN…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Asså bilden med studsmatta och snön va så fin. Så mysigt med snö! Jag får sånna julkänslor bara av att det är mörkare om kvällarna. Så i söndags bakade jag express Ludde bullar så gott som jag nyser med varje kväll med must! Har börjat med ett galet julpyssel att göra adventskalender till alla mina systrar, bror, mamma, syskonbarn och så vidare, så tänkte jag ge dem till dem på min födelsedags middag om några veckor. Ger sån julklänsla att räkna ner varje dag, så vill ge dem alla det. Dottern har jag gjort en paket kalender till slut vanligt, men de andra är jag lite mer kreativ till så roligt. Härlig tid framför oss nu Stor kram

    • Men du alltså… ! Så fantastiskt att du gör en egen julkalender till familj & släkt!!! Wow!! Så i.m.p.o.n.e.r.a.n.d.e. !! och inspirerande ! 🙂 Och att du t.o.m. bakat saffransbullar och druckit must… Amazing!! Det är ju den här tiden på året som är den allra bästa tycker jag, tiden före jul då allt är “första gången” och man pysslar och fixar i smyg för att sedan få se glädjen då de saker man gjort ges bort… ! Love it !

      Njuuut dagarna Viktoria och fånga julkänslorna! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *