FÖRSTA SNÖN & NY VINTERJACKA!

Gooodmorning darlings! 

Ny dag – nya möjligheter!!! Ja, så är det verkligen och idag är det 100% fokus på positiv energi! Och tusen miljoner T.A.C.K. för alla härliga kommentarer som trillar in! Jag har verkligen världens finaste & bästa bloggvänner och jag är så otroligt tacksam för var och en av er som tittar in till mig! You make me happy!!!

Lille-lördag idag och vi vaknade för 1:a gången till snö! Oh yes, det snöar!  små små snöflingor dansar i luften och lägger sig som ett väldigt tunt täcke ute på marken… Så vackert! Men kallt! hjälp, bara NOLL grader så jag drar mig lite för att sticka ut på min power walk men så fort som jag postat inlägget så åker träningskläderna på för energin rundan ger är så otroligt härlig!

Och med vinter runt hörnet så är det HÖG tid att se över både våra egna och barnens vintergarderober!  Vi gick igenom Johannas innan vi reste till Oslo och kontaterade att hon behöver nya varma ytterplagg så – vi gick raka vägen till vår absoluta favorit butik: Soup Store och där hittade vi de FINASTE jackorna till J som kommer att förgylla alla kyliga dagar! Jag kan verkligen rekommendera dig att gå dit om du är på jakt efter ett plagg till skatternas garderob som “inte alla andra har” för Camilla som driver butiken är helt RÅ på inköp och tar in märken som inte finns “överallt”.  Big LIKE på det!! Sen har hon dessutom stenkoll på barnens storlekar och det betyder så otroligt mycket eftersom alla barn inte är lika glada i provrum…  Hur som helst – vi lämnade butiken med en riktigt härlig fångst och hittade de ytterplagg vi sökte! 🙂

 

Alltså att få mötas av ett så här inspirerande skyltfönster! I loooove it!!!  Och jag hade lätt kunnat ha alla dessa ytterplagg hängande i både min och Johannas garderob!  Jag har verkligen en svaghet för ytterplagg och vill gärna ha flera i olika stilar att matcha med olika outfits.  Och sen är det ju faktiskt ytterplaggen som syns mest! 

Och alltså det här ÄR verkligen den snyggaste jacka jag sett!!!  Du kommer säkert ihåg att jag bloggade den senast vi var i Oslo också…? Jag har inte kunnat släppa den och jag önskar så att den fanns i min size ! 

Men – den fanns i J´s size! Wohooo! och alltså HUR fin är den inte!?!  Det står verkligen “Gizmolini” på den och Johanna älskade jackan precis lika mycket som mig så en stund senare…

… fick den lämna butiken tillsammans med oss! Åh lycka!!!  Och i min lilla påse gömmer sig Halloween ting från Meri Meri som kommer att krydda dukningarna i tiden framöver för ja, nu åker allt halloween fram hemma hos oss. 

…och idag invigs den finaste jackan!  Det är en perfekt premiärdag för ett nytt ytterplagg då första snön ligger på marken och alltså den här jackan kommer lysa upp hela skolgården! Lovely!!

 

Nej, nu är det bäst att jag samlar ihop mig här och sticker iväg ut på min runda. Annars finns risk att jag smiter ifrån det…  Och ni ska få se den andra jackan en annan dag. Åh de hade SÅ mycket fint hos Soup Store nu! de plagg som vi köper där är de som kryddar hela Johannas garderob och sen lever plagg med bättre kvalitet längre också. Och på tal om det!  det är dags för mig att sälja plagg som J vuxit ur igen! Vet att ni är många som uppskattar det och jag får så fina meddelanden av er som köpt kläder av oss tidigare så lägger upp massor av plagg senare i veckan!

Önskar dig en riktigt härlig lille-lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “FÖRSTA SNÖN & NY VINTERJACKA!”

 1. Ulrika says:

  Åh jättefin jacka till Johanna 🙂 Synd att inte denna butik finns i Luleå för det verkar vara så fina kläder både till stora och små. Finns det ngn nätshopp till butiken? Ha en strålande dag!! Kram!

  • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback Ulrika! 🙂 Ja, Luleå hade v.e.r.k.l.i.g.e.n. behövt en Soup Store!! Men jag är övertygad om att Camilla gärna postar plagg så hör av dig till butiken och checka ! Jag har länkat till deras instagram i inlägget och där kan du skicka DM. Tyvärr så har de ingen nätbutik längre.

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Det är ju vi som ska tacka för bloggen den är ju som ett lyckopiller! älskar jackan! Glitter är livet. Min dotter har alltid glitter jackor, de tunnare varianterna är perfekta som koftor med. Nu har hon en bomberjacka från Petit cherie i guld, så cool alla kommenterar den. Åhh låter så kul med bloppis!!! Stor kram

  • Åh tusen miljoner TACK fina du för underbart fina ord! You make me smile!!! 🙂 Ja man kan verkligen aldrig ha för många glitterjackor. Bring them on ! som jag brukar säga. Ha, ha. Finns inget som lyser upp bättre i vintermörkret ! Man blir lycklig av de!!! och precis som du skriver så får man ofta fina komplimanger så man har jackor som blingar och sticker ut från den svarta mängden… ! Underbart ! Och på tal om jackor i guld så älskar jag min guldiga från GAP.

   Njut din onsdag och fyll dagen med glitter! Kram! 🙂

 3. elin says:

  Kos deg på gåturen! Jeg sitter på kontoret 0730-15 i et grått Oslo. Husker du prisen på jakken til Johanna? Den er kjempefin 🙂

  • Tusen 1000 TACK Elin! 🙂 Jakken kommer från Stella Mc Cartney och priset är ca 1.800. Den är verkligen den finaste!!

   Önskar dig en riktigt fin kontorsdag och kryssar fingrarna för att solen snart strålar in genom dina fönster igen! Klem! 🙂

 4. Lena says:

  Jackan är underbar och Johanna var så fin i den.
  Här snöade det i går morse (södra Sverige) men inget som la sig på marken utan mest virvlande i luften. Idag +8 grader och regn just nu… det svänger fort minsann.
  Ha en fortsatt fin dag.

 5. Lotta says:

  Vilken underbar jacka, en sådan man blir glad av att se i havet av alla svart (inklusive jag själv) 😉
  Var på konsert med min dotter i Köpenhamn och såg John Mayer, så otroligt häftigt, roligt och bra! Ariana Grande hade inte heller varit fel. Man skulle bott i en större stad så hade man kunnat gå oftare (inbillar jag mig).
  Hoppas ni får en härlig vecka och njuter vädret ♡♡♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *