SOLIGA DAGAR & POWER WALKS.

Happy new week mina vänner! 

Solen strååålar från en klarblå himmel och det har den gjort helt sedan i fredags så det här blev årets första weekend med varmare dagar och det har bara varit sååå skönt. Det var faktiskt så varmt i söndags att vi solade i bikini ute på terrassen och det är ju verkligen något helt magisk när man får uppleva årets första lite varmare dagar.  Speciellt då det fortsatt är kvar sååå mycket snö ute på gården och snöhögen, ute i gatan framför huset, är högre än staketet. Så vårvinter it is men här på vår terrassen kändes det för ett ögonblick (nästan) som sommar och jag älskar det!

Och i söndags så avslutade vi helgen med att jag hämtade hit mamma för bubbel i solen. Hon är själv hemma i 2 månader nu när hennes H är på en längre cancer behandling i Finland så det känns fint att vi kan ses ute hos oss en stund. Hon har fått sin 1:a vaccin spruta men vi känner ändå att vi avvaktar med att ses inomhus en liten stund till.

Sen sa det bara POFF! också är det plötsligt o.n.s.d.a.g.! så FÖRLÅT!!! att det har varit så tyst från mig. Jag får skylla min frånvaro på mina power walks för de har “ätit upp”  den tiden på morgonen då jag brukar blogga. I vanliga fall så startar jag min dag med att blogga men nu startar jag den med att hoppa i träningskläderna och gå ut.. Men –  jag har snart styrt upp nya morgonrutiner och då blir ordningen återställd!

Men alltså att starta dagen med en power walk i friska luften + strålande sol är ju den absolut bästa starten på dagen. Jag får ett helt annat mindset efter mina walks och det ger fantastisk energi! Och jag har hittat världens mest peppiga dance mix som jag lyssnar på! Du hittar den på YouTube HÄR. Jag kan inte tänka mig att gå power walks utan riktigt BRA musik, på hög volym, som jag går i takt till så det där med att gå och lyssna på poddar är inte min grej. Och killen som står bak dans mixen jag tipsar om heter: Pee Tee Official och hans mixar är dagens tips om du söker bra musik till träning (eller fest…). Jag har lyssnat på hans mixar i flera år och de är de bästa! Och nej, jag har inga egna spellistor på Spotify, jag är super old fashion och kör YouTube. Väldigt enkel lösning! 🙂

Så här har himlen sett ut ! M.a.g.i.s.k.t.!!! och vi har hängt här på terrassen från morgon till kväll hela helgen och samlat fräknar och bara varit… Väldigt välbehövligt och skönt. (längtar efter att kunna pimpa upp med olivträd och fina växter! men det är fortfarande för kallt för det här uppe i norr).

Så här såg det ut då vi hade min mamma på besök ute på terrassen i söndags och ett tips är att ställa fram ett Fyra i rad spel på bordet då du har gäster!  Spelet passar alla åldrar och det går fort att köra en omgång. Vårt Fyra i rad med hjärtan på har jag beställt från TGR, tror det kostade 30 kr, och det har verkligen förgyllt så många dagar / kvällar hos oss.  ( också får vi Thailands feelings av det för det spelas det ofta…).

När jag handlar vin så går jag nästan alltid för min favorit Petit Chablis men ibland får jag syn på någon ursnygg etikett och trots att jag bommat på att gå efter etiketten fler än en gång så chansade jag ändå igen! Och den här gången gick det bättre så det här vinet kan jag varmt rekommendera!  Och den snygga etiketten gör att det passar bra att ge bort i present också. Ihop med blommor som matchar… 

Tacos alltså…  Vi älskar det! och så här äter jag oftast mina. På min taco Shells och med mycket avokado på toppen också nachochips och holiday dipp, vi äter aldrig tacos utan holiday dipp !  Middagen är från i lördags innan Let´s Dance kickade igång. 

 

Nu tar vi tillvara den här onsdagen och fyller den med lyckliga stunder!!! 🙂

Och du, efter min walk, då jag stretchar / andas ut på terrassen så lyssnar jag på den HÄR super sköna låten. Ett tips den också!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

62
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SOLIGA DAGAR & POWER WALKS.”

  1. Jennie says:

    Du måste testa les fumées blanches nästa gång du köper vitt vin.
    det är det bästa som finns. Väl kylt en sommarkväll blir det magiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *