FREDAG & SÅÅÅ STOLT!

Happy fredag! 

Ni är verkligen på hugget om dagen, and i L.I.K.E. it! Fortsätt att köra på med kommentarer och dela era tankar. Det gör bloggen så levande och jag älskar att ni engagerar er!

Och fredag idag och här upp i norr så strålar soooolen från en vackert klarblå himmel och det är ett helt magisk vinterlandskap som glittrar utanför mitt fönster. Åh så f.i.n.t. det är!!! Ett winter wonderland deluxe!  Och för att toppa det hela så “äger” min jIG heeela coveret av dagens Finansavisen i Norge idag. Åh så STOLT jag får vara! och det en stor sak om hans jobb med Kygolife över 2 sidor inne i tidningen. Wohooo! Så missa inte det ni som bor i Norge! Själv har jag fått be en kär vän köpa ett par tidningar till mig för jag är ju i LLA och JIG är.. hmm.. någonstans i Europa.. måste checka hans sms… i München! ha, ha. Måste erkänna att jag inte alltid har koll på var i världen han befinner sig.  Hur som helst – fantastiskt kul med stor omtale och allt som är positivt ger så härlig energi!  Och på tal om energi, jag lyssnade på en intervju med Louise Boije af Gennäs på Nyhetsmorgon (blir mycket därifrån plötsligt..) och hon sa en så klok sak som jag vill dela med er som PEPP:  Vad gör dig glad & lycklig?  När man kommit fram till det så måste man köra! även om det känns lite läskigt…!  Hon älskar tex att sjunga, så nu gör hon det, fast hon egentligen inte alls är speciellt bra på det (som hon själv sa) men hon gör det för att det gör henne lycklig! Lite så menar hon att vi ska tänka och jag kan bara hålla med! Så låt det som gör oss genuint glada & lyckliga ha fokus i 2018!  We gooo girls!!! 🙂

 

S.T.O.L.T.!! Jag & Johanna är JIG´s största cheerleaders! 


Och här ser du mina ursnygga KYGO hörlurar! som jag från hjärtat varmt kan rekommendera. Ljudet är magiskt och färgen är en riktig “Gizmolina” färg för den är ursnygg att matcha med rosa…  (check föresten Gucci boxen till höger i bild, som kameran står på, de kör lik färg..). Och en kul sak är att jag hade nästan exakt samma färg på min loggo till min Gizmo & Co. butik! så ja, helt klart en Gizmolina färg! 

Sen är det SÅ coolt att de är sladdfria, de går på bluetooth, och – de är sååå mycket snyggare att ha på sig när man sitter på flyget och ska se film än de där fula man får låna ombord… (sladd medföljer). Lurarna finns i flera färger, de kommer i en lyxigt snygg förpackning (den som skymtar på bilden) och du hittar de HÄR. Inte ofta jag gör reklam för det JIG jobbar med men idag är jag som sagt så stolt att jag inte kan låta bli!  Och du, det ligger uppe en liten film på min instastory som jag gjorde samtidigt som jag knipsade bilderna uppe på sovrummet, jag heter Gizmolinas på insta.

 

Åh idag känner jag mig så fylld av härlig energi! Hoppas att du också gör det?!

Nu tar vi tillvara dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 3 Comments

3 responses to “FREDAG & SÅÅÅ STOLT!”

 1. Caroline says:

  Såå snygga lurar!
  Klart du ska vara stolt, och förmedla det! Det gör vi ju alka när någon närstående gör ngt bra!
  Stor kram och njut av snön

 2. Elin says:

  Gratulerer og god helg!

 3. Pinglan says:

  Så klart du ska vara stolt Det är härligt när det lyckas för ens nära o kära och man vet ju också vilket arbete som ligger bakom. Ha en mysig helg i ert vackra vinterlandskap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *