FREDAGSINTERVJU.

Goooodmorning darlings! 

Men alltså VAR har du varit Miss.Gizmolina? Varför har du inte bloggat sedan i måndags? 

Åh förlååååt min dåliga uppdatering senaste tiden. Jag känner mig som världens sämsta bloggvänn… Men mina dagar har helt enkelt inte räckt till då det har varit en hel del privata familjära saker.…   Så är livet i bland och att alla i familjen ska ha det bra är självklart alltid prio 1.  Och för att tanka energi så har jag prioriterat mina power walks och igår var jag t.o.m. ute 2 gånger !!!

Sen lyckades jag dessutom tappa min telefon rakt ner i skurhinken i tisdags då jag var igång och skurade av alla utemöbler inför 17:e maj. Och det vore ju egentligen ingen stor kris för iphone tål ju sånt men – min skärm var sedan länge trasig, den har en så stor spricka att en bit uppe på hörnet t.o.m. är borta så vattnet kunde forsa rakt in…  Så – telefonen har legat i ris i ett par dagar och därför har jag varit helt off på instagram också…  Men hur mycket otur har jag inte med mina telefoner? Först den svenska som sten dog och nu den norska som badat. Orkar inte….   Men telefonen fungerar i alla fall men den ser ut som en lavalampa för det är massor med vatten bakom skärmen…  Ska ta en bild så att ni får se !

Ok, förstår. Ibland kommer helt enkelt livet mellan. Och så otroligt trist med telefonen. Men du tänker väl inte sluta att blogga?

Nej, nej, nej, absolut INTE! Tvärtom!!! Jag är faktiskt mitt uppe i att få ordning på en ny bloggdesign så att bl.a. texten där det står att Johanna är 6 år försvinner.  Det är v.e.r.k.l.i.g.e.n. på tiden att få gjort det. Jag skäms över att bloggen sett likadan ut helt sedan starten men jag är usel på tekniska lösningar så måste ha hjälp och det kostar pengar så har därför inte prioriterats men snart, väldigt snart händer det… !

Det är SÅ trist med såna kostnader så förstår att du hellre köpt en snygg klänning i stället. Ha, ha. Men du, jag vet att du är på väg ut för att fixa ärenden så en sista snabb fråga innan du kör iväg:  VILKA utemöbler valde du till slut? 

Oh no, jag väntade på den frågan. Ha, ha. Alltså jag har faktiskt inte klarat att bestämma mig.  Helt hopplöst!  för jag vill ju helst ha den från Artwood… men eftersom den kostar en del så vore det perfekt om jag hittar en billigare. Så –  nu då jag ska ut och handla så ska jag köra inom alla möblebutiker som finns i stan en gång till och dubbelchecka om jag verkligen inte kan lyckas hitta en loungegrupp här för det skulle kännas bäst om jag får sett den live och dessutom fått provsitta den. Så wish me luck!

Då säger jag lycka till med det och önskar dig en riktigt BRA fredag! 

Tusen miljoner TACK ! Nu ska jag checka vad vi har för 17:e maj detaljer innan jag sticker iväg ut. Åh jag önskar SÅ att vi var på väg till Oslo idag som planen egentligen var för det är helt magiskt fint pyntat överallt där den här tiden på året och jag saknar mina vänner sååå mycket.  Men – nu är läget som det är och om jag har tur så kanske jag hittar några norska flaggor på Dollar Store. Ha, ha.   Trevlig fredag till dig också !  Och du , kan jag få återkomma med bilder lite senare?

Självklart kan du det! Uppdatera bara inlägget senare under dagen då  du har tid!  

Perfekt! tusen tack! Will do! och du, Stay Safe!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “FREDAGSINTERVJU.”

 1. Camilla says:

  *ha ha*, ha en fin dag 🙂

 2. Karin says:

  Jag önskar dig en härlig helg!

  Kram från Karin

 3. D says:

  Ha en fin dag, håper du finner utemøbler og norske flagg! Her prepper vi for en annerledes, men sikkert fin feiring på søndag. Akkurat bestilt donut med norske flagg og har fryseren full av is. Må maxe der man kan:)

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh va härligt att “höra” av dig. Hoppas allt är bra med dig och familjen. Förstår att de är svårt med utemöblerna, jobbigt när man egentligen har hittat de perfekta och då hitta nått annat. Här nere är såååå trist och kallt. I morgon är det systerdotterns kalas det längtar vi efter. Va rädd om dig stor kram

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Litet tillägg: fick mejl av jotex? Vet inte när jag handlat där, men de har 20 procent på alla utemöbler. Kolla så cool belysning för utomhusbruk : https://www.jotex.se/siluett-flatneon-party/1598403-01
   Så kul att ha till fest på din fina altan. Jag kollade inte så mycket på resten av utemöblerna, då vi inte har nått behov av det. Har en egen ingång på baksidan med en liten trapp, asfalt utanför där vi tidigare haft ett bord o fyra stolar. Har dock inte ställt fram dem i år, då några pundare började sitta där förra sommaren när vi hade de ute. De satt där mest och solade men inte så festligt, de försvann när vi satte in utemöblerna, så inte varit så lockad att ställa fram dem i år 😉 men vi bor extremt centralt så förvånad att det inte är mer sånt här. Va börs tvungen. Och tipsa om du inte kollat där. Stor kram.

 5. Mia says:

  Härligt att höra av dig! Jo, sittkomforten är viktig! Lycka till!

 6. Caroline says:

  Härliga Anna-Stina! Det är klokt att prioritera dig själv och din familj! Energin av powerwalks är ju outstanding!
  Njut din fredag,
  Kram Caroline

 7. Marie Å says:

  Underbart! Så länge bloggen är igång spelar det ingen roll hur ofta du tittar in! Skulle bli vääldigt tråkigt om min favoritblogg försvann men det ser ju säkert ut enligt intervjun, haha!
  Hoppas du får en underbar fredag och hittar snygg grupp till bra pris, jag tänkte mig en loungesoffa med svart aluminium ställning, men tror rotting/bambu passar ett hur bättre! Kram!

 8. Pia says:

  Antar att du sett att Newport har 20%. Ibland är det svårt när man verkligen sett något att hitta något annat i bättre prisklass. Men nu med hemmasemester och inga resor kanske du kan prioritera altanen där ni troligen kommer att tillbringa sommaren.

  Önskar dig en härlig helg och att det med familjen blir bra.
  Kram
  Ps du behöver inte blogga varje dag

 9. A says:

  Gå in på vidaxl.se om du söker utemöbler till bra pris och snabb leverans. Har själv beställt därifrån och är väldigt nöjd.

 10. Lena says:

  Kul inlägg – lycka till med köp av utemöblerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *