FREDAGSKÄNSLAN ÄR DEN BÄSTA.

Good fredag mina kära vänner! 

Det har varit en otroligt tuff vecka emotionellt för mig och jag har en hel del att fundera på så jag sover väldigt dåligt så då min fluffiga sötaste Gizella kom och väckte mig strax före kl. 07 så var det lika bra att stiga upp trots att jag egentligen kunde ha sovmorgon till kl. .08. Och att gå ner trappen med solen som strålar in är verkligen helt magiskt!!! Åh som jag älskar den här årstiden då sommaren gör sin entré och det efterlängtade ljuset är här! Också lägger vi till att det är fredag på det och tar in fredagskänslan…  Nej men hur härligt är inte det?!?

Och igår var min bror här igen en stund och vi fixade vidare med “projekt hemmakontor” och jag såg att ni efterlyser bilder av vårt fixande men tyvärr så har jag mitt fokus någon helt annanstans just nu så jag missade helt att knipsa bilder då vi var igång men jag lägger upp en bild av hur det ser ut just nu.  Sen var jag till pappa som hade fått ringa efter ambulans till sin fru så nu är hon inlagd och pappa är själv hemma ovanpå allt… , körde vidare därifrån till flygplatsen och hämtade JIG, fixade div ärenden + hjälpte J med div skoljobb och sen landade vi alla 3 framför en super god take away middag från Waldorf. Men det sjukaste igår var ändå då min kära bror drog med mig upp på vår vind. Alltså jag har inte varit uppe där sedan vi köpte huset och hade en massa knäppa idéer om hur det ser ut där men så öppnar vi luckan och alltså WOW, wow, WOW!!! Vi har ju världens finaste vind!!! med de finaste takbjälkar och sååå mycket plats!  Nej men det var det sjukaste att jag plötsligt kunde upptäcka en hel till våning i vårt Casa, det, om något är ett tecken på hur stort vi bor! 🙂

Det här är det rum som vi fixar till! , det rum som är vägg i vägg med ljusgården,  men så här är det en stund sedan det såg ut.  Det har varit fullt kaos här inne länge och de där låga IKEA hyllorna är fina men super opraktiska när man har miljoner saker så där var det sååå rörigt med 100 förvaringsboxar staplade på varandra… Så : målet med prosjektet är nu att maxa förvaringsmöjligheterna här inne! 

.. därför åkte de hyllorna ut igår ihop med allt kaos som skapats…

… och – jag kör på med fler IKEA Billy bokhyllor istället. De hyllor som redan är fyllda med saker har stått mot en annan vägg här inne så de flyttade vi bara på (de ska städas, rensas och saker ska ner i vita förvaringsboxar så att det inte ser så rörigt ut) också ökar jag på med fler likadana skåp och ställer alla vid sidan om varandra (det var de vi köpte på vår roadtrip till IKEA).  Men det är som sagt inte klart! Ska visa er hur det blev då monteringen är i box.  Och det runda bordet ska ut och 2 skrivbord ska in så detta är verkligen a Big work in progress just nu. Och det passar mig perfekt att ha ett stor projekt att fixa med så att jag får tänka på annat en stund! 

Till middagen spelade J upp sin musik uppgift för oss och jag är så otroligt imponerad över hur duktig hon är! Hon gick på sång och piano på mellanstadiet men slutade då hon bytte skola så nu är det bara på musiken hon spelar. 

 

Nu åker träningskläderna på och när J cyklar iväg till skolan så ska jag ut på min första power walk runt sjön på ALLT för länge. Det blir en perfekt start på dagen och kommer att ge mig den energi som jag verkligen behöver just nu!

Önskar dig en fantastisk dag fylld av happiness!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

56
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “FREDAGSKÄNSLAN ÄR DEN BÄSTA.”

 1. A-L says:

  Stort lycka till med vad du än grubblar på.

  En liten reflektion från min sida… tror det är få som lyckas lika bra som du med att börja med ett inlägg i moll och sluta i dur. Det är verkligen en superkraft du har. Så trots att du har det kämpigt, lyser det positiva igenom och jag studsar ut i fredagen och helgen med en härlig känsla. Hoppas verkligen på detsamma för dig 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för världens finaste kommentar A-L! You made my day!!! och jag sitter här med tårar i ögonen nu och har faktiskt inte ord för hur rörd jag blev av alla dina fina ord… Vilken komplimang!!! Och så fantastiskt att höra att jag fick dig att studsa in i fredagen. Det gör mig lycklig!

   Önskar dig en magisk dag och en underbar weekend! Jag är så lyckligt lottad som har så fina bloggvänner som dig där ute! Stor tacksam kram! 🙂

 2. Lise says:

  Vær glad du bor nære foreldrene dine nå. Kjenner til kombinasjonen med foreldre som blir eldre og barn som blir ungdommer. Alltid noe å bekymre seg om, men vi gjør så godt vi kan 🙂 Og så må man ta litt vare på seg selv innimellom også, lett å glemme det…

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för omtanken Lise! Den värmer väldigt ska du veta! Och ja, jag är otroligt tacksam över att jag bor nära mina föräldrar i denna period. Det är när sånt händer som jag tänker att allt har en mening… Och väldigt klokt sagt att vi gör så gott vi kan för mer kan vi inte göra. (även om vi önskar det…). Sen tar jag med mig dina ord om att vi må ta vare på oss selv innimellom også för det borde jag bli bättre på…

   Önskar dig en magisk dag och en weekend fylld av feelgood! Stor tacksam kram! 🙂

 3. Madde says:

  Jag var på systemet igår för att köpa några flaskor vitt och kom på att du nyligen hade rekommenderat ett vin(Maison Robert Olivier, Alsace), så då var det bara att ta upp mobilen och scrolla sig igenom din blogg innan jag hittade det. Har korkat upp i kväll och +++++ till dig för det var fantastiskt friskt och gott! Faktiskt farligt gott…hehehe… och en jättefin flaska flaska som extra bonus! TACK och trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *