FREEEEEDAG!

img_3827-1

H.a.p.p.y. fredag darlings! 

Nu är det fredag, en bra dag, det är slutet på varda´n, vi röjer och partar, det är nu helgen startar igeeen, igeeen, igeeen….!  Jag blir SÅ glad av Markoolios fredagslåt! (han som teckenspråkstolkar är ju bara fantastisk). Körde den på hög volym här hemma på morgon och dansade runt frukostbordet. Underbart! eller ja, det var underbart helt fram till att J bad mig sluta. Pinsam var jag visst. Något jag inte alls kan förstå för jag har ju värsta dans movesen. Ha, ha.  Och nu är JIG och kör J till skolan något jag verkligen inte är bortskämd med så det känns såååååå lyxigt!!!  Så ja, detta är helt enkelt en BRA morgon!

Och sen får de kommentarer som ni bjudit mig på senaste dagarna mig på världens bästa humör!  Alltså ni är, utan tvekan,  de allra, allra härligaste, bästa, finaste, sötaste, vackraste mest omtänksamma & peppande  bloggläsare man kan ha!  Om vi fortsätter med ett så här underbart härligt flow här inne så kommer jag a.l.d.r.i.g. att sluta blogga, tvärtom, jag kommer att blogga ÄNNU mer! 🙂

14370314_10153808553360796_249156195095918137_n-1

Dagen efter…  Ja, så här såg det ut hemma i Casa Gizmolina på morgonen efter den lååånga champagnelunchen. Ballonger makes me soooo HAPPY!!! och den där väskan + skorna är ett par av mina bästa  köp.  Väskan kommer från Tory Burch och skorna från Zara (de har perfekt klack om du frågar mig). Och – ballongbuketten längst till vänster fick jag föresten “på sängen” på morgonen av mina J. 

14433015_10153820609740796_6222905354457585445_n

Ha, ha crazy picture men jag bjuder på den. Knipsad på söndagsmorgonen då jag skickade den här bilden – helt nyvaken –  som ett tack-sms till min kära K.  Den härliga fluffiga tröjan kommer från H&M och det gör även den glittriga Queen of everything drickmuggen. (tusen t.a.c.k. igen bästa). Och kolla in mina naglar! de är resultatet av det där Lakkbar besöket på fredagskvällen. Akrylen är borta och jag har f.ä.r.g.a.t. lack! det har jag inte haft på ja, säkert 15 år (!) så det känns väldigt, väldigt ovant. Känner mig lite “utklädd” med färg på naglarna. Ha, ha. så – är nog snart tillbaka med franskt igen.

Nej men om jag kanske skulle duka fram lite frukost? just nu är jag helt inne på naturell yoghurt som jag skivar ner banan i. Gott! Sen bjuder dagen bl.a. på en shoppingtur med mamma och middag hemma hos min bror också är ju JIG här så vi kommer att sitta mitt emot varandra på hemmakontoret, vilken dag!

Önskar dig en riktigt festlig fredag fylld av positiv energi! och TACK igen för alla kommentarer. Love you! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “FREEEEEDAG!”

 1. elin says:

  Kos deg med mannen hjemme 🙂
  Enig med deg i at skoene har perfekt høyde, har helt sluttet å kjøpe 10 cm hæler, de blir aldri brukt…

  God helg, fine du!

  • gizmolina says:

   Tusen tack Elin! Det är verkligen trevligt att ha familjen samlad på helgen! 🙂 Och helt enig i att 10 cm klackar går bort… jag blir som Bambi på hal is om jag tar på mig sånna skor. Ha, ha. Så – klackar som dessa är perfekta för mig.

   Önskar dig en underbart härlig söndag och en ny vecka fylld av solsken! Kram!

 2. Elisabet says:

  Vilka härliga bilder – ha en ljuvlig, glittrig och rosa helg:-)

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Elisabet! 🙂 Min helg är verkligen varit både ljuvlig och glittrig så jag stor koser mig.. ! Hoppas att du också gör det?

   Önskar dig en härlig söndag fylld av skön avkoppling och en strålande ny uke! Klem!

 3. Vilken snygg tröja! (= den ska jag köpa PRONTO imorgon (=
  Kramar

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du gillar tröjan! 🙂 Kryssar fingrarna för att du får tag i den. Happy shopping!!

   Önskar dig en underbar söndag och en fantastisk ny vecka! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *