FRESCH NEW WEEK.

Goooodmorgon sweeties!

Vilken f.e.s.t.l.i.g. helg jag precis lämnat bakom mig.  Middagsgäster fredag, firade av JIG´s bursdag + jobb + middagsgäster lördag och firande av morsdag + cute playdate på besök hos J + middagsgäster söndag och sen skulle jag egentligen iväg och fira snygg Andreas som firade sin födelsedag på Champagneria men vad hände? Jag s.o.m.n.a.d.e. sammen med J….zzz….  Var tydligen slut som artist… tokigt !

Nu har vi en ny fräsch vecka framför oss och det som känns xtra skönt är att detta är sista skolveckan innan vinterferien. Åh så lyxigt härligt det ska bli med skollov ! både för Johanna och mig.  Och på fredag är det karneval (maskerad) i skolan. Har ni det i Sverige också den här tiden på året ?  J gleder sig stort och det pågår full planering av kostyme! 🙂

Happy mamas celebrating mother´s day !   (Emmas hemsida hittar du HÄR).

Inte alltid lätt att få till en bild alltså.  Vår lilla fotoshoot blev söndagens skrattfest 😉 och som ni ser fick vi sällskap av en 3: e tjej också… Ha ha .

Nej, nu kör vi vecka 7 girls !!!

Keep your head up and smile !  🙂

PuSs & kRaM!

P.S någon som vet var jag får köpt Never Denim i Oslo?

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “FRESCH NEW WEEK.”

 1. Lena says:

  Vilken härlig helg – full med fester 🙂
  Här i denna del av Sverige har vi sportlov denna vecka nu…. mycket snö har vi också.
  Allt gott 🙂

  • gizmolina says:

   Åh är ni redan igång med lov?! Underbart ! 🙂 Och ja, festligare helg än så här kan jag inte minnas när jag hade sist ? Riktigt kul var det ! Önskar dig en fantastisk dag och njut snön ! Här i Oslo snöar det också…. Kram !

 2. Em says:

  BikBok sine jeans heter Never Denim, hvis det var de du tenkte på 🙂 Jeg har noen selv, suuperbehagelige med mye strech, men de holder likevel passformen helt fantastisk! De tøyer seg ikke ut selv etter flere gangers bruk, slik som mange stretchjeans kan gjøre.

  • gizmolina says:

   Aaah, det var det jag kände på mig ! att det var hos någon kedja de fanns men jag kom inte på hos vilken….. så : TACK !!! för tips! Då blir det en tur inom Bik Bok idag 😉 Happy måndag ! Klem !

 3. Caroline says:

  Hejsan!
  Det låter som en toppenhelg! Det bästa som finns är ju att omge sig med familj och fina vänner! Jag var på mellotjejmiddag i lördags! Urkul och mysigt!
  Kram på dig från Uppsala! Skall nog bädda ner mig igen i sjuksängen!

  • gizmolina says:

   Åh så kul det låter med mellotjejmiddag ! Lördagarna är verkligen de bästa nu då det är Mello. Love it ! 🙂 Hoppas att du har kryat på dig och att du får en fantastisk torsdag ! Kram !

 4. Ellen says:

  Når har du åpent på torsdag. Mulig det blir en Oslo tur på meg og forrige gang kom jeg til låst dør.

  • gizmolina says:

   Jag har öppet kl. 12-16 torsdag, fredag & lördag så du är varmt välkommen !!! 🙂 Checka alltid facebook för mina öppet-tider så att du slipper ta en bom tur. Inte alltid jag har öppet torsdagar nämligen…. men i morgon så ! Klem !

 5. Christina says:

  Ni har haft full rulle förstår jag, vilken härlig helg!
  Måste bara kommentera sista bilden, du är amazing i uppsatt hår 🙂
  Kram

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för komplimangen ! 🙂 och ja, helgen var fullspäckad men på ett kul sätt. Önskar dig en fantastisk torsdag ! Kram !

 6. Mikaela says:

  Tack Anna Stina för inspiration… nu vill jag skänka lite tillbaka…igår höll jag en alldeles egen babyshower. Babyshower på bloggen…http://hemmapavarangataistan.blogg.se/2013/february/babyshower-2.html

  Kramar Mikaela!

 7. DAMN vad snygga ni är!!! *Love*

  Kramar i massvis darling

 8. CATHRINE says:

  Bik Bok!:-)?

  • gizmolina says:

   Yes. Bik Bok. Har inte fått möjlighet att gå inom där ännu men en dag snart så…. Såg nämligen ett par snygga jeans från dem i ELLE som måste provas…. Happy torsdag ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *