FULLT HUS PÅ MORGON…!

Gooodmorgon snäckor! 

Alltså HUR lyxigt att vara 3 personer i huset på morgon? och nu kör JIG Johanna till skolan och här sitter jag och njuuuuuter av att slippa. SÅ skön start på dagen!! och det hoppas jag att du också har min fina bloggvänn!

Och fredag idag och det kunde verkligen inte passa bättre med helg nu.  Weekend – I´m sooo ready for you!!!  Och vi är super peppMello för vi missade 2:a delfinalen. Jag vet. Helt galet, men vi var på en så fantastiskt härlig middag hemma hos bästa vänner att vi helt tappade bort oss… kom på att det var då jag checkade tfn och såg att min Jonas smsat mig så vi kastade oss in i TV stuan och fick med oss preciiiis då de berättade vilka som gick till final / andra chansen (perfect timing) och vi tycker att det är så kul att Samir & Victor (som by the way ska dansa i Let´s Dance i vår!) gått direkt till final. Det förtjänar dom! och jag tror många kids kommer rösta järnet på Shuffla för här hemma shufflas det i alla fall för fullt… Kan du? Inte jag… än i alla fall… Vi girls brukar lyssna igenom låtarna flera gånger på SVT play och nu ligger 30 sek av alla låtar i morgondagens startfält då bl.a. Mendez (så otippat att han är med), Martin (Idol vinnaren), Kalle Moraeus, Jessica m.fl. deltar uppe. Dagens tips! du hittar bidragen HÄR.  Och Martin har en sån där självklar går-vidare-låt, de andra däremot måste jag lyssna på fler gånger innan jag uttalar mig…  😉

 

Upptäckte att det här är enda bilden jag har från vår Valentine-pyssel-verkstad…  Men de fick som sagt göra kort med hjälp av rosa ark, glitter, pom pom´s, stickers, glitterark och en stor dos fantasi!  Sen placerade vi korten i celofanpåsar som en extra fin inramning (+ att man då även kunde lägga i xtra mycket glitter, eller pom pom´s som detaljer i påsen…), men inte vanliga stora celofanpåsar, utan platta, med självhäftande tape. Får kanske ta en bättre bild sen och visa för man kan ju göra tex. PÅSK kort på exakt samma sätt!  Sen älskar jag att det här bordet är så stort att jag kan duka upp fika till 5 på halva, och pyssel till 5 på halva… Perfekt !  (och vaxduk is the shit !! så enkel att bara lägga över vanliga duken).

En av våra fina vänner gjorde detta fina kort som hon hade med sig hem sen… och här ser ni en skymt av dukningen och the muffins som jag pyntat med ett kitt från Dollar Store (för 10kr!).  (jag ber om ursäkt för dålig kvalitet på bilderna, vet inte riktigt vad som hände… )

Och så här dukade jag upp till middagen. Kryddade mammas plats med en gavepåse som matchar hennes röda läppar. Det stod hennes namn på den…  och i påsen gömde sig ett fluffigt svart + rött hjärta (ett väskpynt / nyckelring + plånbok). Och besticken… vi lämnar det. Ha, ha. 

 

Nu önskar jag dig en riktigt, riktigt festlig fredag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FULLT HUS PÅ MORGON…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh så festligt! Man riktigt känner kärleken i luften. Så mysigt att bjuda in till pyssel borde jag med göra nån gång. Önskar dig en härlig helg och hoppas du mår bättre stor kram

  2. Gunilla says:

    Det måste vara en dröm att ha dig som mamma, du är helt fantastisk som fixar och gör så att varje dag kryddas av något extra. Ha en härlig helg och lyckliga ni som ska åka till Thailand snart. Hoppas du börjar svara på lite frågor från frågestunen då 🙂 kramar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *