FYLLD AV LOVELY ENERGI!

Mina kära underbara bloggvänner! 

Alltså VILKEN resa jag har varit på!!! Allt var 100% magiskt, härligt, underbart, inspirerande, loooovely och simply amazing!!! OM vi ser bort ifrån flygkaoset på vägen dit + hem… OH MY!  ni som följer mig på min instagram story (du vet de korta filmerna som ligger på instagram 24 timmar…) har full koll på allt som hänt men till er andra kan jag bara säga att jag har haft maximal OTUR både på ut och hemresan…

Om vi ska ta det från början så blev min flight kl. 06.55 på torsdagmorgon iställd efter att vi gått ombord på flyget, isat av vingarna och kört mot landningsbanan… Det lyste rött på några knappar kopplade till motorerna i kockpit så kapten trodde att det berodde på kylan (det var -27 grader ute), slog av allt, väntade, slog på allt igen men det lyste fortfarande rött så – vi fick vända, kliva av flyget, hämta ut bagaget och sen checka in på nästa flyg som gick kl. 09.55, alltså 3 timmar senare vilket innebar att jag missade min connecting flight från Stockholm till Köpenhamn och när vi till slut lyfte från Luleå runt kl. 10.25 så var det exakt samma tid som jag skulle ha landat i Köpenhamn… Såååå himla OTUR!!!  speciellt med tanke på att jag bara skulle vara borta till fredag kväll.  Men det var bara att gilla läget och jag fick trevligt sällskap både på Luleå Airport och i loungen på Arlanda av en Luleå tjej.  Älskar att lära känna nya människor och som jag skrev till er häromdagen så lär jag väldigt ofta känna folk på mina resor. Love it!!  Anyway – jag landade i Cph runt kl. 16 ! alltså 6 timmar försenad… Så – tog en taxi till hotellet, bytte outfit på 1-2-3 och åkte sen raka vägen till Revolver, den ena av Modemässans 2 stora mässhallar.  Och alltså det var verkligen som att komma hem då jag klev in där… åhhh den LYCKAN!!! obeskrivlig.  Jag mötte sååå många jag känner och det kändes som jag inte varit borta därifrån en dag trots att det är flera år sen sist…  Pure happiness!!! 🙂

 

Luleå – Stockholm torsdag runt kl. 10.40… mer än 3 timmar försenad och fler timmar skulle det bli… Men att få njuta solen en stund ovanför molnen förgyllde… ! 

På flighten så skrev jag ner vad jag inte fick missa under mitt dygn i Köpenhamn, åt en favorit bars (som de tyvärr kommer att sluta med på flyget snart fick jag veta igår… såå synd… i Cph såldes de i super snygga stativ överallt, här hemma säljs de bara på Apotek…) och drack min favorit äppeldricka från Ringi.

Sen blev det lounge häng på Arlanda i SAS guld lounge. Älskar att hänga där! det kryddar verkligen resan! Och extra kul var det att jag fick sällskap av en Luleå tjej, samma tjej som bokat min resa! världen är bra liten ibland… 

Jag var sååå trött efter min röriga resdag då jag till slut satt i en taxi från hotellet till modemässan runt kl.17 och det syns i mina ögon att jag varit vaken sen kl. 05….zzz..  Jag sov dessutom med hårrullar för att håret skulle vara snyggt på resan. Ha, ha. (men – de lockarna såg jag inte så mycket till efter min kraftiga försening… ) Hur som helst  – så fort jag kom fram till mässan så piggnade jag till!!! och kunde maxa de 2 timmar som jag var där.  (men alltså mitt hår.. jag trivs tyvärr inte alls i min kortare tillfälliga klipp… jag är mitt-emellan extensions, vi har tagit ur 50% och resterande 50 är en total hårkrise så de måste ur så snart som möjligt… sen blir det nytt år – nytt hår på mig!).

 

Ni ska få veta mer om allt och se massor av bilder från resan men nu måste jag iväg ut och fixa ett par ärenden i snökaoset (alltså det snöar like crazy…) innan darlingen slutar skolan. Planen var att jag skulle till kontoret på morgon (I´m back in business) men – Johanna blev hemma en stund på morgon, ska berätta mer sen…

 

Önskar dig en magisk dag fylld av härlig energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “FYLLD AV LOVELY ENERGI!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Så härligt att du trots allt har kunnat njuta av resan, du har alltid så positiv attityd, bättre att ta vara på de som är, än att fokusera på de man inte kan göra nått åt. Lite samma här hemma idag fyller dottern fyra år och har längtat så men har influensa hög feber och kräks, försöker göra det så fint och festligt i det lilla, men tycker så synd om henne. Stor kram

  2. Susanne says:

    Vilken maximal otur du hade med din resa! Led med dig när jag såg dina förseningar på Insta men glädjer mig åt att du ändå hade en härlig tid i Köpenhamn. Hoppas du får en härlig start på veckan!

  3. Marie Å says:

    Åh din uppdatering gjorde hela min dag! Älskar din inställning och hur du sprider positiv energi, du inspirerar!! Längtar att höra mer!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *