G.L.A.D. PÅSK !!!

Glaaad Påsk mina kära bloggvänner! 

Jag hoppas att du njuter helt underbart härliga påskdagar trots att påsken 2020 inte är som alla andra!? Vi har vår första påsk och vårt fösta påsklov n.å.g.o.n.s.i.n. hemma i Luleå och hur mycket jag än saknar mitt älskade Oslo och looovely Köpenhamn så känns det trots allt riktigt mysigt att vara hemma.  Nu får vi njuta vårt påskpyntade hem, Gizella får sin första påsk tillsammans med oss och vi kan umgås med familj och vänner utomhus i friska luften med 2 meters mellanrum.  Allt har sin tjusning och vi är trots allt lyckligt lottade som kan röra oss så pass fritt här i Sverige!

Och idag måndag och Annandagpåsk och jag vaknade till ett helt magiskt winter wonderland utanför fönstren med nysnö som ligger som ett täcke på allt och tynger ner alla trädgrenar. Det är så fantastiskt vackert!  Men sååå otippat att det skulle vända och bli “vinter” igen för på Påskafton så sprang jag runt barfota på terrassen i klänning då vi hade vänner och familj över på mysigt påsk-häng i solen.  Sen bara BAM! så vaknade vi till tidernas snöstorm igår och på den vägen är det…  Oh my, vårvintern här uppe i norr är verkligen unik, och otroligt vacker, men så här mycket snö nu igen… det var kanske att överdriva. Ha, ha.

Och Annandagpåsk betyder att många av er har sin sista lediga dag idag innan jobb & skola kickar igång igen så idag hoppas jag att ni maxar påskmyset och tar tillvara dagen lite extra!  För oss här uppe i norr startar Påsklovet i morgon så vi har ledigt en stund till och det känns just nu bara hur skönt som helst! 🙂

 

Min påsk här på bloggen blev lite så här…  ha, ha.  Förlåt min frånvaro. Jag har maxat familjetiden och fokuserat på att fånga de lyckliga stunderna. Sen så blev tyvärr energin här på bloggen inte så härlig så jag behövde en paus från vissa kommentarer…  Sad, but true. 

När man vaknar, drar upp gardinen, och möts av detta… OMG !!! It´s winter wonderland again…!

Att vi satt här ute i solen med bubbel i glasen för ett par dagar känns ganska så overkligt just nu.  Såååå galet!!! 

 

Nu ska jag förbereda ett maxat påskinlägg till er så vi ses igen senare idag! Njuuuut din dag så länge!

Önskar dig en helt underbar dag fylld av härlig avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Påsken 2020 | 6 Comments

6 responses to “G.L.A.D. PÅSK !!!”

 1. Elin says:

  Vi har også vært hjemme for første gang. Veldig annerledes!
  Hvem passer Gizella når dere er på reiser?
  Ha en fin 2.påskedag

  • Ja visst är det annorlunda att vara hemma hela påsken… Men det känns bra i hjärtat. Och tack för omtanken kring vår älskade Gizella. Min familj hjälper till att passa henne då vi är ute och reser.

   Önskar dig en riktigt fin vecka! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så mycket snö så galet! Så fantastiskt fin du va i den gula klänningen på Instagram, såg så påskigt och vårigt och fint ut. Hoppas ni hade en riktigt fin påsk och så härligt med lov. Jag är ju hemma men syskonbarnen hade lov förra veckan och denna veckan har min yngsta syster lov. Stor kram

  • Åh tusen miljoner tack för den fina komplimangen kära du! 🙂 Oh ja alltså vi har fått såååå mycket snö att traktorn t.o.m. varit här och skottat vår gård idag… Helt galet !! Men förutom snökaoset så har vi haft en riktigt fin påskhelg och nu ser vi fram emot påsklovet som startar i morgon. Hoppas att du och familjen också har haft en härlig helg?!

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan! Stor kram!

 3. Linda says:

  Tack för en härlig blogg.

  • Åh tusen miljoner tack för din härliga feedback Linda! Nu blev jag såå glad och jag kommer att somna med ett smil i kväll ! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin vecka! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *