G.O.D.N.A.T.T.!

19388325_10154553031320796_7704624430910639928_o

I bilen på väg mot Dance Camp på morgon. Jag har på mig topp från Lindex och örhängen shoppade igår, som en sommarpresent till mig själv, från Caroline Svedbom, älskar dom!  Och hjärtat har ett nytt halsband runt halsen, ett flygplan, som hon fick i sommarpresent av morfar. 

Vilken DAG! Så mycket glädje och så så mycket stress… Ha, ha. Nejdå, jag ä.l.s.k.a.r. ju att ha besök så det är ingen jobbig stress, bara positiv. Och – viktigast av allt – studsmattan ankom till slut! Wohooooo!!!!  Då jag kom hem efter ett gäng ärenden + hämt av darlingen på Dance Camp så stod den där på uppfarten, i 4, eller var det kanske 5?, kartonger.   Och precis då vi satt oss till bords med våra underbara gäster så kom min bror hit och var världens snällaste och monterade ihop den. Men alltså vilket jobb! det är ingen lek att montera ihop en studsmatta alltså. Oh my….  Men nu står den där nere på gården bakom syrénträdet och Johanna kunde inte vara lyckligare, och då hon är lycklig så är jag lycklig… !

Jag har så klart ett gäng bilder från dagen att visa er men det får bli i morgon för nu åker strax linserna ut och jag kryper ner i krispigt nytvättade sängkläder… åh herregud så skönt det ska bli!  Och i morgon – då kör vi igen för då kommer bästa vänner från Stockholm på besök .

Godnattkramar!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *