GÅ PÅ EN KYGO SPELNING!

 

Glad torsdag sweeties! 

Prick kl. 08 gick jag iväg på min runda på morgon och då jag tog första steget i den friska härliga höstluften så ringde min JIG. Han är ute på en längre jobbresa nu och det är den som vi girls kommer att möta upp honom på om ca 2 veckor. Åh som vi gleder oss!!  Och jag blev  liiite avis då han berättade att han ska på KYGO spelningen i Bangkok på måndag… Jag har varit på 2 KYGO spelningar utomlands (ja, förutom i Norge då..), i Hollywood och i Hong Kong och båda var lika amazing!!! Jag älskar musiken och jag älskar de otroligt häftiga showerna han bjuder på. It´s magic!! Så, om du inte varit på någon KYGO spelning så kan jag varmt rekommendera dig att gå om han spelar någonstans i närheten av dig. You won´t regret it. I promise!

Och idag har jag annars en sån där dag då jag vill göra om ALLT hemma! ha, ha. Har precis rullat ihop 2 IKEA mattor som kändes som att de gått ut på dato… (mattorna därifrån är så billiga att det är bättre att kasta och köpa nytt än att lämna in på kemtvätt, har checkat pris och det blir same / same)…, tagit ner en spegel som egentligen hängt fel i evigheter känns det som också ska jag ut och köpa mig en ny tavla idag. Det får bli min belöning till att jag tömde de där rummen igår. Eller vänta, gjorde jag egentligen det? La jag inte upp en massa halloween storys på instagram istället? OH my, min disciplin att få tömt bort gammal skit är verkligen inte på plats… jag är som en tonåring som hellre städar rummet än att göra sina läxor… ha, ha.  Hur som helst – torsdag idag och jag är fylld av härlig energi så nu ska massor bli gjort. Wohooo! 🙂

 

Föräldrar på vift… Här är vi på KYGO spelningen i Hong Kong när jag fyllde år förra året.  Alla spelningar jag varit på är minnen för livet! och även om JIG nu lämnat över rollen som CEO i Kygo Life, det företag som han är gründer till och som han startar upp tillsammans med Kyrre, så är han fortfarande kvar som ägare och han sitter även i styret.  

 

De spelar ju KYGO like crazy på radion här i Sverige, jag kan nästan inte köra bil utan att han dyker upp på någon av radiostationerna och just nu så är den HÄR senaste låten från honom en favorit hos mig!

Önskar dig en FAB dag! Tänk  – fredag i morgon!!! älskar känslan… ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GÅ PÅ EN KYGO SPELNING!”

 1. Astrid says:

  Kygo er helt Amacing Og også David Guetta Kos deg Klem fra Oslo

 2. Anna says:

  “mattorna därifrån är så billiga att det är bättre att kasta och köpa nytt än att lämna in på kemtvätt, har checkat pris och det blir same / same”

  Är du helt från vettet? Tänk på miljön för fan!

  • Maja S says:

   Anna… Jag håller helt med dig.

   Gizmolina: Hur tänker du? Konsumera o slänga så fort det inte passar in längre?

   • Svar till Maja S –

    Jag tänker, precis som jag skrev i mitt inlägg, att smutsiga äckliga ofräscha IKEA mattor med fläckar åker till soptippen p.g.a. att det kostar så mycket att kemtvätta dom att det inte är värt det , speciellt när fläckarna antagligen inte går att få bort .

    Så ja, jag konsumerar och slänger gamla äckliga mattor när de inte längre passar in och det ser jag inget konstigt i.

    Önskar dig en fantastisk dag ! Kram! 🙂

    • Maja S says:

     Då ska jag ge dig ett tips.
     Mattorna går ypperligt att. tvätta i tvättmaskinen hemma.

     • Svar till Maja –

      Ha, ha, ja, mindre mattor ja! Jag körde ett helt gäng i helgen.:) Men – inte stora mattor på 2*3 meter i tjockare material från IKEA. Det kan jag tala om är helt omöjligt.

      Vet inte riktigt vart du vill komma med dina matt-kommentarer? Tror vi alla använder sunt förnuft när det kommer till olika saker i livet, som tex när mattor ska kastas eller tvättas… 😉

      Trevlig kväll !

  • Svar till Anna –

   Nej, jag är absolut inte helt från vettet. Jag är från Luleå! 🙂 Och jag tänker absolut på miljön. Men – gammla äckliga IKEA mattor som inte ser riktigt kloka ut och som kostar skjortan att lämna in på kemtvätt (utan garanti för att fläckarna går bort…) de kastar jag.

   Önskar dig en fantastisk start på veckan Anna! Kram!

 3. Maja S says:

  Haha ok
  E
  Nä en så stor matta är ju inte lätt att tvätta själv.
  Vart jag vill komma? Tja att du verkar ta lätt på miljötänk osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *