GAME DAY!

Idag var det Game Day.  Luleås basket herrar spelade hemmamatch och nytt för den här säsongen är  –  förutom att det äntligen är maxat med publik igen efter pandemin –  att Johanna dansar på samtliga BC Luleå matcher med BC Luleå Dancers.  Och därför så är det extra kul att vi för första gången har ett eget (VIP) bord i restaurangen i år. Nej men alltså det är så otroligt skönt att veta att vårt bord alltid står och väntar på oss och så lyxigt att äta middag innan varje match då Johanna dansar.  Basketkvällarna här i Luleå lyser verkligen upp i höstmörkret! och nu då jag inte är den mest sociala om dagen p.g.a. omständigheterna så passar det mig dessut0m helt perfekt att sitta där vid vårt bord hela kvällen.

Nu kom vi girls precis hem och när vi cyklande mot vår gata så såg vi ett helt magiskt norrsken. Jag tänkte direkt att det är pappa som lyser upp vår himmel på bästa sätt i kväll.

 

Världens bästa och finaste Johanna som min älskade pappa var så otroligt glad i. Hon är hans enda barnbarn och de här bilderna (som bästa fotografen Ola Norén tog på förra BC Luleå matchen) var något av det sista han pratade om…  Han tyckte att hon var så fantastiskt vacker här och jag kan bara hålla med. Hon är verkligen vår  stjärna ! 

Det ligger mycket hård träning bakom alla Time Out danser. Johanna tränar 3 dagar i veckan med BC Luleå Dancers + att hon dansar på samtliga BC Luleå hemma matcher. Den här veckan är det mach både måndag + fredag. 

Johanna har valt musik + gjort koreografi till en av danserna helt själv och förutom att träna + uppträda med BC Luleå Dancers så dansar Johanna även Jazzdans och Feminine Vibe på Luleå Rytmik & Balettförening. 

Dans ger så otroligt mycket glädje och min dancing Queen ( i mitten ) har dansat sedan hon var 3 år. Åh jag får vara sååå stolt varje Game Day då Johanna dansar och jag är så tacksam över att hon ger mig så mycket glädje i min sorg. 

 

Nu blir det strax en mix av skoljobb och Bachelor här innan vi stupar i säng.

Godnatt kram!

58
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GAME DAY!”

 1. Anna says:

  Wow! Johanna, en sådan stjärna hon är
  Vacker både på ut- och insida

  • gizmolina says:

   Åh nu blir jag verkligen rörd… Tusen miljoner tack för de finaste ord. De lyser upp !

   Önskar dig en riktigt fin dag Anna! Stor tacksam kram!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Sån stjärna och så roliga bilder att ha så fina! Stor kram

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fina ord fina du! De värmer ska du veta.

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare ! Stor tacksam kram!

 3. Lena says:

  Fina Johanna, så vacker hon är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *