GAMMAL TANT / FRÄSCH 25-ÅRING?

Good torsdag mina kära vänner! 

Här gick det undan i svängarna på morgon för J har friluftsdag ute på isen och de har verkligen sååå tur med vädret! för solen strålar från en klarblå himmel men det var -12 på morgon så kyligt men vackert! Och plötsligt, mitt i morgonfixet, så slog min ålderskris emot mig ordentligt då vi började tjafsa om mössa, vantar och andra varma kläder…  Johanna tycker att jag är en sur gammal tant och jag tycker att jag är en super fräsch typ 25-åring. Och den enorma skillnaden i världsuppfattning skapar så klart vissa problem.  Ha, ha.  Oh my, vi har haft en otroligt super smooooth tillvaro jag och Johanna utan tjafs, bråk, missförstånd etc men plötsligt hände det något för en liten stund sedan  som gör att kommunikationen inte är lika enkel och självklar alla gånger och att det blir så här är så klart helt naturligt ! för J fyller ju snart 15 år. Alltså 15 ?!?!  Men – det är så ovant och jag har nog aldrig någonsin känt mig så gammal.  Jag menar man är ju inte riktigt 25 då man har en 15 årig dotter. Eller?

Nej – nu lägger vi allt som har med ålder åt sidan också fångar vi den här torsdagen den 18:e mars istället och konstaterar att det snart är Påsklov! I Norge vet jag att lovet startar den 26:e mars och för J är sista skoldagen på Skärtorsdag, den 1:a april, om exakt 2 veckor idag så nu är det dags att posta de eventuella påskpresenter som ska iväg så att de hinner komma fram i tid och det är precis vad jag ska göra idag. Men först ska jag sticka iväg ut och handla till min älskade pappa. 🙂

 

Jag älskar den här! Ha, ha.

Och den här är också otroligt kul. Att vara mamma alltså! en fantastisk gåva men samtidigt sååå tålamodsprövande vissa gånger… 

 

Önskar dig en magisk dag fylld av solsken, positiv energi och lyckliga stunder!!! 🙂

Och tusen 1000 miljoner T.A.C.K. Tina för den fantastiska feedback jag fick igår. Om ni bara visste vilket skillnad era fina peppande ord gör för mig i mitt bloggande! så från hjärtat: TACK!!!

Ni är verkligen den bästa bloggvännerna som finns!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

115
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GAMMAL TANT / FRÄSCH 25-ÅRING?”

 1. Lena says:

  Tycker absolut att du skall sluta jämföra dig med andra bloggar. Tycker din blogg är väldigt trevlig, även om jag ibland inte håller med om allt. Önskar dig en fortsatt fin dag.

 2. L says:

  Du ser väldigt ung och vacker ut så ingen anledning att ha ålderskrisNär jag var 15 tyckte jag att man var gammal som gatan redan vid 30

  • Elin says:

   Ikke vær så streng med deg selv!! Jeg er i slutten av 40-årene og sammenligner meg aldri med andre, verken eldre eller yngre. Jeg er glad, takknemlig og tenker at hver alder har sine bekymringer og gleder!
   Jeg har ofte krangler med min datter, det tyder på sterke viljer(!), men jeg har ført videre tradisjonen fra min mor om å aldri legge oss eller dra fra hverandre som uvenner.
   Ha en fin helg fra lockdown-Oslo <3

 3. Nilla says:

  Haha känner igen mig på pricken när det kommer till åldersnoja och känslan att vara yngre än man är. Mina barn är ju vuxna, 30 och 32 och jag har även barnbarn som är 9 år, och även om jag i passet är 53 år, så är jag i sinnet inte en dag över 35 🙂
  Och visst kan det ställa till det ibland, jag tänker inte alltid som en 53 åring utan lever som att jag har alla möjligheter kvar i livet, men så slår det mig att jag ju faktiskt är på andra sidan om planhalvan och då får jag nästan lite panik.
  Jag försöker stanna upp ibland och tänka efter vad mycket jag har fått uppleva och hur jag vill att resten av mitt liv ska se ut.
  Visst känner man i kroppen att den inte längre gör precis som man vill, men jag är ändå glad att jag i sinnet känner mig ung, glad och har så mycket lust att göra nya saker.
  Så, strunta i siffran och titta dig i spegeln, du är otroligt fin och ser inte ut att vara en dag över 25 😉
  Ha en fin helg!
  Kramar

 4. C says:

  Tänk en combo av båda, superfräsch 50-åring! Tycker själv att vi faktiskt ofta ser bättre ut som äldre. Mer säkerhet, hittat vår egen stil, mer tid att träna och har dessutom råd med betydligt högre kvalitet på det mesta! Trevlig helg!

  • Nilla says:

   C du har så rätt, för visst tycker jag också att vi ser bättre ut nu än när man var lite yngre 😉 och all erfarenhet vi har samlat på oss och att man är mer trygg i sig själv speglar ju av sig utåt.
   Det kanske inte är så tokigt att bli lite äldre ändå hihi.
   Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *