Gårdagens Odd Molly.


Igår kväll invigde jag en ny fin bluse från favoriten Odd Molly. Jag matchade den med vita byxor från H&M men det var första och sista gången jag hade på mig byxor för oj! så varmt det blev…  Johannas söta klänning i svag lila kommer från Zara.  (mormor: ser du vilken väska J valde att ta med sig på semestern? 😉

Phuket kl. 16.15, sol & hur varmt som helst 😉

Hjärtat sover och jag har precis hällt upp ett glas kallt vitt vin som får bli med mig ut till solstolen på terassen tillsammans med Vogue.  DET är vad jag kallar semester / ferie ! 😉

Kategori: Thailand 2010 | 12 Comments

12 responses to “Gårdagens Odd Molly.”

 1. Otroligt fin! Har börjar gilla Odd Molly efter dina snygga outfits! 🙂 Nu har min temahelg barnkläder börjat! Har en massa tävlingar som kommer ut, rabattkoder, tips m.m. delta gärna. 🙂 Hoppas att du får en fin helg. Kram
  / Diana

 2. Amanda says:

  Hej! Det låter som ni har det jättebra nere i värmen! Det är så roligt att läsa dina updates från thailand när man själv sitter hemma i sverige och drömmer sig bort 😉 Väldigt inspirerande och roligt att läsa och så härligt med alla fina bilder! 🙂

  Hoppas ni får en fortsatt underbar semester och tack för en underbar feel good- blogg, kram!

 3. Låter som en mycket bra idé, hade också gärna tagit mig ett glas vitt på balkongen. Men dels är klockan lite tidigt än och dels är det bara 8 grader så det är lite för kallt än… Men ta gärna ett för mig med 😉 KRAM

 4. Den tunikan är så fin, Odd Molly har nästan bara väldigt vackra saker!

  Kram på er!

 5. Jenny says:

  Hej! ni verkar ha det super! vi funderar på att åka i början på juni, hur är vädret då? el ska man vänta till hösten/vintern? Ha en mysig semester! Kram

 6. juniors says:

  fin blogg 🙂

 7. Va fin du var i din Bronté shirt… jag har aldrig varit riktigt förtjust i den, men på dig såg den väldigt fin ut!

 8. Tindra says:

  Men den blusen har du väl visat innan, om inte så är den väldigt lik en annan du har, tror jag!

  Min favorit kortärmade blus från OM är Livealot blouse, jag har den i lilac, jättefin! =)

 9. söta ni är 🙂

 10. Evelina says:

  Du är nog den första jag sett som faktiskt lyckats bära upp sin Bronte shirt! På mig blev den för stor i formen men för liten i ärmarna 🙁

 11. Carin says:

  Hej!

  Jag har köpt en likadanblus som du har på dig på kortet. Den är ju jättefin! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *