GIPSAD FOT & BRUTET REVBEN.

Mina fantastiska bloggvänner! 

Jag kan ju inte direkt stoltsera med att vara så bra bloggerska just nu… FÖRLÅT för min usla uppdatering kära vänner.  Men de här dagarna blev inte alls som planerat…  Som jag skrev i förra inlägget så hade JI råkat ut för en lite olycka samma dag som vi girls ankom Oslo. Så – han har varit sängliggande med en fruktansvärt ond fot + andra skador hela tiden och är det fortfarande…  Det betyder att min tid, mellan allt annat, har gått åt till att se till att han får mat etc. där inne på sovrummet eftersom han omöjligt kunnat gå.  Och när han hade lika ont på lördagen så åkte jag ut och köpte kryckor så att vi skulle kunna hjälpa honom till läkaren men alltså bara att få ner honom till bilen (vi har en lång trapp inne i lägenheten) var det prosjektet…  Stackarn, han hade sååå ont i både foten och kroppen…   Hur som helst –  vi körde honom till Volvat (ett privatsjukhus som vi är medlem på), väntade med honom till det blev hans tur, och åkte sen och besökte bästa vänner när han fick behandling.

Då jag ca 1,5 time senare hämtade upp honom igen så visade sig att han brutit foten på 3 ställen + att han brutit revbenet. Så ja, inte så konstigt att han haft så ont. Vi körde förbi Apoteket och hämtade ut mediciner och sedan dess, lördag kväll, så ligger han med gipsad fot och äter starka tabletter för att dämpa smärtan i revbenet.  Så kära vänner. Detta är förklaringen till min frånvaro.  Och nu sitter jag här och förstår inte riktigt hur det ska gå då vi girls reser hem i morgon? så jag är inne på SAS och ser på möjligheten att resa hit igen så fort som möjligt också ska jag fylla kylskåpet i morgon så att han har mat så att han klarar sig en stund.  Och det kommer så klart att gå bättre och bättre, när värsta värken har lagt sig, och han vant sig vid kryckor etc.  Men det är ju så tokigt att vi lever som vi gör och inte kan vara under samma tak hela tiden, tänk vad det hade underlättat i detta läge. Men, men allt ordnar sig och som tur är så reser jag och J oavsett snart hit igen! 🙂

Jag älskar utsikten från vårt sovrum….  så grönt och så fantastiskt vackra hus.

Och på tal om grönt så har jag bl.a. shoppat den här gröna outfiten i helgen.  Och alltså hur vackert är det inte i Slottsparken nu… I love it!!! 

Nu är det bäst att jag dyker i säng…zzz…  jag har varit uppe så här sent p.g.a. att jag packat, städat, vikt tvätt etc. för i morgon har vi en hel del ärenden vi måste fixa innan vi kan lämna JIG här helt ensam  Och du, du följer mig väl på insta story? där kan du se allt kul som också hänt i helgen för vi girls har, trots omständigheterna, haft en riktigt, riktigt FIN Oslo weekend och när jag kommer upp till Luleå så ska jag blogga och visa er allt vi gjort.

Önskar dig en riktigt fin start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “GIPSAD FOT & BRUTET REVBEN.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Fy stackarn. Vilken tur att du fick i väg honom till sjukhuset. Så vackert och grönt det ser ut där kring ert hem i Oslo, helt magiskt. Stor kram

  • Tusen tack för omtanken Viktoria! Ja, alltså nu är det så grönt och vackert i Oslo att jag håller på att smälla av. Love it!!

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag! Kram! 🙂

 2. Annie says:

  Underbar utsikt! <3
  Fy så jobbigt för din JIG, stackars. Jag spenderade också helgen på ett sjukhus med min bästa vän som trillat illa i trappan efter en annars underbar kväll med vänner. Foten bruten på två ställen, inte den avslutningen på helgen som han önskade direkt. Man blir påmind om att allt kan hända vem som helst, det gäller att ta till vara på dagarna. Massa kramar till Er!

  • Åh tusen tack! 🙂 Men fy vilken otur din vän hade! Hoppas verkligen att det går bra med honom? och precis som du skriver så påminns vi om hur skört livet är när en olycka händer. Och att ramla är ingen lek alltså… Det var det JIG också gjorde, han halkade på ett blött badrumsgolv, sååå farligt. Så ja, det gäller verkligen att ta tillvara våra dagar och göra det bästa av dom!

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin vecka och hälsa krya-på till din vän! Kram! 🙂

 3. A says:

  Ojdå inte roligt med brutet revben, det gör ont som bara den! Men varför följer han inte med er hem till Luleå??

  • Ja det är smärtan från revbensbrottet som är värst… Och det i kombination med att hoppa runt på kryckor med gipsad fot blir lite väl mycket om man säger så… Sen hade han självklart gärna blivit med oss upp till Luleå idag men tyvärr så behöver han bli kvar i Oslo p.g.a. jobb.

   Önskar dig en strålande dag! Kram! 🙂

 4. Tur i oturen att du och J. är i Oslo denna helgen.
  Knepigt med trappan han får det försiktigt i den.
  Önskar JIG snar bättring.
  Kram Titti i regniga Umeå

  • Tusen miljoner TACK för omtanken Titti! Och ja, det var verkligen TUR att vi kom till Oslo samma dag som olyckan hänt så att vi kunde hjälpa till och pyssla om vår JIG. Det är i såna lägen man tänker att det är en mening med allt…

   Önskar dig bästa dagen! Är du kanske på väg mot Thailand snart? Kram! 🙂

 5. Madelene R says:

  Ajaj! Stackars! Hoppas ni kommer på en bra lösning för er lilla familj! <3

 6. Pia says:

  Men stackaren. man tänker på hur utsatt man är som ensam. Själv snubblade jag på hundkopplet stöp i backen med huvudet före, stor bula och nu blåtiror som är värre än värst, tur attt solen skiner så man kan ha solglasögon och kan ta promenader.

  Önskar JiG snabbt krya på och det var nog en mening med att ni ändå skulle åka dit just den helgen.

  • Men hjälp så läskigt att snubbla på kopplet. Jag skickar varma krya-på kramar din väg! Min JIG har också fått värsta blåögat av fallet och det ser ju sååå ont och hemskt ut… Då är solbriller bra att ha! 😉 Och tusen TACK för omtanken , jag håller med om att man är väldigt utsatt då man är själv om en olycka händer…

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag Pia! Kram! 🙂

 7. Elin says:

  Stakkars JIG! Bra at han har fått gips og smertestillende.

 8. Frida Prydz says:

  Åh så lycklig jag blev över ett nytt inlägg av dig, du är saknad ska du veta men känn ingen press, när Gizmolinasaknaden blir för stor så kikar jag bara i arkivet och läser från förra våren eller så 🙂

  Men stackars stackars JIG! Vad har han råkat ut för stackaren? Vilken tur att han har haft er där men jag förstår att det måste kännas jobbigt att måsta åka hem till Luleå igen. Ni har väl fina vänner som kan titta till honom när ni är borta?

  Ha en bra resa hem ändå och kramar om honom rejält (fast akta revbenet!!). Krya på JIG!

  Kram på er!

  • Åh sååå glad jag blir då jag läser att jag varit saknad! Tusen miljoner TACK Frida! Nu peppade du mig i mitt bloggande ska du veta! 🙂 Och helt underbart att du dyker ner i mitt maffiga arkiv ibland! det gör mig lycklig.

   Och tack för omtanken kring JI. Han hade verkligen otur…. Vi har fått en ny duschvägg i lägenheten och den läker ut vatten under så – han halkade och ramlade riktigt illa så han har inte bara brutit revbenet och foten, han har dessutom värsta blåögat och sår här och där… Uff… att halka och ramla i ett badrum är rena livsfaran!

   Och det var ju SÅ tur att vi girls kom till Oslo samma dag som det hände så att vi kunde pyssla om honom och hjälpa honom till läkaren, handla hem mat etc. Det var en mening… ! Sen kändes det inte helt bra att resa ifrån honom igår men han har en kollega som kommer dit och övernattar idag och sen har han familj & vänner så detta går bra.

   Önskar dig en riktigt riktigt fin dag fina du! Kram! 🙂

 9. Josefin says:

  Åååh, vil også den outfiten…hvor er den kjøpt?

  • Åh så glad jag blir över att du liker min outfit! Tusen TACK!!! 🙂 Jag shoppade blusen hos Zara och skjørtet fant jag hos H&M (på Trend avdelningen). Kryssar fingarna för att du får tag i de Josefin!

   Njuuut din dag! Klem! 🙂

 10. Monica says:

  Uff….så godt dere kom da. Nydelig plass dere har. Forstår godt at du liker deg i Oslo Nydelig liten storby God bedring til JIG

  • Tusen miljoner TACK för omtanken Monica! Den värmer. Och ja, det var ju TUR att vi kom till Oslo precis då. Allt har en mening… Och Oslo är ju bara världens vackraste by! Det är verkligen mitt happy place!

   Önskar dig en strååålande dag! Klem! 🙂

 11. Anna says:

  Åh stackare! ☹️ hoppas allt snart blir bättre. Men din gröna outfit var sååå fin!

  • Åh tusen miljoner TACK Anna! 🙂 Känns som att den outfiten blir en sommar favorit. Och TACK snälla du för omtanken till JI. Den värmer.

   Önskar dig en riktigt fin dag fylld av solsken! Kram! 🙂

 12. Linda says:

  Oj, så jobbigt för stakars JIG! Vad hade han gjort, ramlat eller så?
  Jag undrar oxå varför JIG inte följe med Er “hem”?

  • Tusen TACK för omtanken Linda. Ja, det är verkligen jobbigt för honom eftersom han både bröt revbenet och foten… lite som ett moment 22 för han har ont oavsett hur han rör sig.. Och precis som du gissar så ramlade han, han halkade på ett blött badrumsgolv vilket ju kan vara livsfarligt så han har dessutom blåöga av fallet… Sen kunde han tyvärr inte bli med oss hem till Luleå p.g.a. jobb för om några dagar då allt gått till sig så är han back in business igen.

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram! 🙂

 13. L says:

  Krya på dig JIG! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *