GIZMOLINA INREDER.

 

Happy lille-lördag sweeties! 

Här startade jag dagen med veckans 3:e power walk i strååålande solsken.  Så härligt! Men, nu är jag så trött att jag skulle somna om jag lutar mig bak i stolen, ha, ha.  Så – ska ta och beta av en to-do-list som inkluderar noll sittande så fort som jag postat det här inlägget.  Det blir perfekt !

Och nu vet jag att ni är många som är nyfikna på hur det går med Johannas rum?! Well, för att stilen ska bli rätt och för att jag och J ska vara helt överens om hur det ska se ut där inne så har jag lagt en del tid på att söka inspirationsbilder och sedan se efter de saker som skulle behövas för att få rätt stil & känsla i rummet…Det är mitt tips om du ska göra om hemma! Lägg tid på att göra ett visionboard / moodboard för när det väl är gjort så är det så mycket enklare att välja möbler, tyger etc. Risken är annars stor att det blir fel för du köper kanske en sak här och en sak där och sen så passar kanske inte det du köpt 100% ihop… Så, steg 1: prata igenom önskad stil / känsla, steg 2: gör ett visionboard / moodboard och säkra att alla är överens om det. Sen kan du köra på och skapa ditt drömrum! 🙂

När Johanna kom hem från 2 tim dansträning igår (de har extra träning p.g.a. uppvisning till helgen) så presenterade jag detta för henne.  Det var min bild av den stil hon sagt / visat att hon vill ha och hon sa direkt YES! exakt så, men med gröna växter också. Så, nu är detta vårt utgångsläge, men med det inte sagt att vi köper detta 100% rakt av. Men stilen, den kör vi på! 

Det här med tavlor & bilder är det ju så otroligt individuellt vad man gillar och anledningen till att jag föll för den här var att Johanna sagt att hon vill jobba på Cirkus sedan hon var liten så den symboliserar det + det underbara budskap som filmen The Greatest Showman (som vi sett hur många gånger som helst och som också utspelar sig på Cirkus) står för : att alla människor är fantastiska och unika på sitt eget sätt. 

 

Nej, nu måste jag hoppa upp ur stolen och köra på här, annars somnar jag, ha, ha… Men alltså HUR svårt är det inte att hitta inspirerande tweenie rums bilder??? Jag har googlat som en galning och varit inne på instagram & pinterest och you name it.. men det är verkligen i.n.t.e. många drömmigt inspirerande ungdomsrum där ute om du frågar mig…  så tur vi har många egna idéer! it´s gonna be Gizmolina / Gizmolini style deluxe.

 

Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GIZMOLINA INREDER.”

 1. Pia says:

  Ha egen tagna bilder på dottern där hon gör något hon är stolt över.

 2. Frida says:

  Åh, Johanna kommer att få ett fantastiskt fint rum, moodboarden är ju helt fab! Och ”cirkusbilden” är underbar, är det ett print och var har du hittat det i så fall? Jag är på gång att göra i ordning ett soft loungerum här hemma med två sköna fåtöljer och ett gäng sideboards men det är svårt att hitta de rätta möblerna. Jag lär få en del inspiration från dig sen när Johannas rum är klart så jag ser verkligen fram emot att få se resultatet!
  Ha en riktigt fin lillördag nu snygging!
  Kram

  • Åh tusen miljoner TACK för underbart sprudlande & härlig feedback Frida! 🙂 Och ja men visst är cirkusbilden fin! Den kommer från en favorit: Love Warriors, som jag har en bild från sen tidigare (ett ansikte som tittar åt flera håll…) . Älskar deras bilder och vill gärna ha flera nya från dom! http://www.lovewarriors.se Och så kul att du också gör ett loungerum! det ska vi också ha, i det som varit Johannas pysselrum, så då får vi dela inspo. med varandra! 🙂 Men – hos oss blir det en tillfällig lösning i loungen först , har inte råd att köpa allt nytt på en gång, så – kommer ställa dit gamla möbler till jag kan beställa en ny soffa…

   Önskar dig också en riktigt fin lillördag finaste du! Kram! 🙂

 3. Jennie says:

  Kolla in rustas hemsida för en cool fluffig taklampa.
  Tror det blir den grå till dotterns nya rum.
  Sen önskar hon en sänghimmel, har du tips på ngn fin sådan?

 4. Emma says:

  Tack snälla fina du! Blir ju genast sugen på att göra om i dotterns rum och i sonen. Tack för tips om visionboard! Väldigt bra tips! Som du säger annars köper man bara saker man tycker är fina och får inte helheten! Älskar att du bloggar så mycket/regelbundet nu! ❤️

 5. Karin says:

  Jag är också nyfiken på Johannas rum. Det är smart tänkt av dig att inte hetsa på med inredning. Bra att se sig omkring efter idéer, färger. Sen hittar man säkert lite småsaker som kan bli kul inredning. Jag följer er med stort intresse. Kram från Karin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *