HAPPY MIDSOMMAR WEEKEND!

Glad midsommar weekend mina kära vänner!

Men hur härligt är det inte med midsommar helg?!? Jag njuter verkligen varje sekund och fångar alla de lyckliga stunderna och samlar fräknar ute på terrassen i det underbara sommarvädret! Så – därför så  försvann jag in i en liten “midsommar bubbla” här på bloggen… men nu passar det perfekt att posta inlägg igen då regnet plötsligt gjorde sin entré (DEN stressen att få in alla dynor från terrassen… puh…) och jag njuter en soft start på min söndag framför Nyhetsmorgon. Och soft är precis vad hela vår midsommarhelg har varit! Vi firade midsommarafton här hemma och enligt tradition (sedan 2017) så gjorde vi girls kransar på dagen och sen fick vi besök av min kära bror. Och igår njöt vi det fantastiskt vackra sommarvädret ute på solsängen hela dagen och sen kom mamma & H till oss på middag ute på terrassen.

Och med midsommar så startar semestern för många då Juli gör sin entré på torsdag och egentligen så skulle J resa iväg på konfirmationsläger i veckan men p.g.a. pandemin så är det framflyttat till augusti så nu fortsätter vi att njuta sommaren hemma fram till att Norge förhoppningsvis öppnar upp liter mer, och lättar på restriktionen om karantenehotell, så att vi kan resa dit.

Och där slog plötsligt JIG av internet här hemma utan att säga till så ALLT jag uppdaterat i mitt inlägg (texter / bildtexter etc.) försvann…  kul. NOT! så nu får jag helt enkelt uppdatera mitt inlägg senare för nu tappade jag massa tid här och måste fixa frukost …

 

Önskar dig en magisk söndag och en riktigt, riktigt fin avslutning på midsommarhelgen!  🙂

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

53
Kategori: Allmänt, Midsommarafton, Sommaren 2012 | 3 Comments

3 responses to “HAPPY MIDSOMMAR WEEKEND!”

  1. pia says:

    Önskar dig ett skönt slut på en soft helg ! Dagen startade med kaffe på bryggan med spegelblankt vatten men nu mullrar åskan oroväckande i bakgrunden.

  2. Marina says:

    Vill bara säga att jag tycker så mycket om att läsa din blogg! Du försöker alltid att vända allt till det positiva och det tycker jag är beundransvärt! Kram Marina

  3. Maria Bolland says:

    Du gör fantastiskt fina blomsterkransar, mina blir alltid spretiga och tokiga men det finns ju en charm med såna kransar med

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *