GLITTERBOMBER & BAJSKORVAR.

Happy fredag darlings! 

Jag kom precis hem efter att ha varit ute och fixat lite ärenden och då jag satt i bilen och körde så kom jag på att jag ska börja dela ut “Veckans Glitterblomb!”till “Veckans Stjärna!”  här på min blogg till den person som jag tycker har gett mig bäst service under veckan som gått. För ja, jag är runt i butiker, med munskydd och avstånd, om tillfället kräver det och som ni vet så är jag super kräsen när det kommer till just service så – det kan hända att jag delar ut “Veckans Bajskorv!” ibland också, ha, ha.  Hur som helst – veckans stjärna är den här veckan killen som jobbar hos Postnord ute på Storheden. Jag var där igår och skulle posta ett paket till Norge och han har STENkoll på vilka papper som ska fyllas i (är lite krångligt att skicka saker till Norge p.g.a. att de inte är med i EU) och bemöter mig alltid på ett sätt som jag gillar. Så – veckans glitterbom går till honom!  Sen kan jag gärna dela ut en bajskorv till de som stoppat min pappas morgontidning prenumeration efter 50 år. Alltså är man trogen prenumerant och det plötsligt av misstag blir ett fel med en betalning för första gången någonsin så kan man väl ändå först ta kontakt med kunden iNNAN man pang bom avslutar kundrelationen?! För mig som har jobbat med kundlojalitet så stor del av mitt liv är det verkligen sämsta tänkbara utfall.  Därför går bajskorven till Luleås 2 dagstidningar som inte tar bättre hand om en lojal prenumerant i sina bästa 85-år. Gör om och gör rätt och låt min älskade pappa få sin älskade morgontidning igen. Punkt.

Nej men såå härligt att få dela ut både glitter och bajs på en fredag! Ha, ha.  Nu ska jag ta tag i allt jag trodde att jag skulle ha fått gjort vid den här tiden, 14.40, och sen är jag såå redo för att möta helgen tillsammans med J då hon kommer hem från skolan. Också ska jag prova lite kläder också för jag hämtade ut ett Zara paket på vägen hem… Älskar verkligen Zara och det är den webbshop som jag kör mest tomma kartonger till återvinningen från. De har så mycket fint till så bra priser!

Och i kväll är det ju final i Talang här i Sverige! Ser du det? Vi älskar programmet och känner att det är ovanligt starka bidrag som möts i kväll. Jag fascineras över killen som trollar med kortleken så att man inte förstår någonting alls?!? (alltså HUR går det till?) också älskar jag tjejen som sjunger, hon som Bianca plockade upp i klassrummet. Alltså WOW!!! vilket stjärna! Hon känns som en ny Zara Larsson-ish.  Och till sist den coolaste danskillen ever! Han som framförde ett nummer som hämtat ur en trailer för en action film. Kommer inte på hans namn nu men ni som sett vet nog vem jag menar!?  Men fråga mig inte vem som vinner för i Talang kan verkligen vad som helst hända, jag menar förra året så vann väl en hund? Men om jag måste gissa så tror jag att det kommer att så mellan killen med kortleken och tjejen som blev hämtad i skolan.  Vem tror du vinner? 🙂

 

Om du ska ut och shoppa påskägg i helgen så tycker jag att de absolut finaste finns hos Åhléns, som vanligt. Ja, de är verkligen bäst på påskägg för alla andra butiker kör på samma ägg år efter år…zzz…  

Och nu hoppas jag verkligen att jag inte råkade posta iväg Gizella också igår. Ha, ha.  Ja, så här såg paketet jag fick så bra hjälp med ut då jag var mitt i the wrapping mode.  Jag knöt breda rosa silkesband runt påskäggen och det gul/vit randiga presentpappret hittade jag hos Lagerhaus. Och – den fina Lindt påsk-choklad asken på bilden hittade jag också hos Åhléns. Så fin!! och kostar bara 90 kr så ett riktigt BRA tips! 

Men hur svårt är det inte att hitta fina påsk-kort???   Jag köper stickers från tex Meri Meri och pimpar  egna kort.  Annars så hittade jag ett fint påsk-kort som det står Happy Easter på hos TGR! (det är det som gömmer sig i kuvertet…). 

Och här är några tips på påskpresenter!  Den söta lilla påsk choklad kalendern från Lagerhaus är ju alltid en fin idé! Enkel att posta är den också eftersom den är så liten.  Sen kan det vara kul med ett gult mobilskal som ger påsk-feelings. Det här hittade jag hos H&M, kostar 49,90 (finns till olika i-phones). Den super cute hand cremen kommer från Lindex och notationen från Lagerhaus.  De fina påsk-skum-godisarna i den turkosa boxen är från Åhléns och sen älskar jag att ge bort inspiration så ELLE Mat & Vin med tips inför påsken är perfekt !  Jag såg idag att den är på -50% rabatt hos ICA Maxi! 

 

Åh men hur härligt fräsch är inte påsken?! Min favorit högtid!

Nu önskar jag dig den bästa fredage! Fyll dagen med feelgood och njut kvällen på bästa sätt!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

63
Kategori: Allmänt, Påsken 2021 | 4 Comments

4 responses to “GLITTERBOMBER & BAJSKORVAR.”

 1. Iris says:

  Altså heldige er de som får påskeoverraskelse av deg i posten!
  Ha en magisk kveld og helg!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för fantastiskt fina ord Iris! Nu smiler jag från öra till öra här ! 🙂

   Önskar dig också en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Stor klem! 🙂

 2. Hulda says:

  Såååå fint, dina detaljer är alltid 100%

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner T.A.C.K. !!! för magisk feedback Hulda ! Nu sitter jag här med ett stort smil thanx to you! 🙂

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *