GLÖM INTE ATT ANDAS… !

Dagens reminder. När jag tränar märker jag hur viktig andningen är…om jag inte andas ordentligt så orkar jag ingenting… så tänk på det, att ta långa djupa andetag… breathe in, breathe out… 

 

Mina kära bästa bloggvänner!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min katastrof dåliga uppdatering senaste dagarna!!!  Igår, då jag äntligen skulle blogga så fungerade inte vårt internet… och de andra dagarna har jag helt enkelt varit för trött för att jag är på gymmet varje morgon sätter sina spår på kvällarna, som igår tex, jag gick och la mig strax efter kl.21 ! alltså det har a.l.d.r.i.g. hänt här i Thailand, jag brukar vara uppe super sent, men – nu är jag här och det är det viktigaste! Och det är faktiskt nästan så att jag inte tror att det är sant att jag tränat varje morgon den här veckan också.  Måndag, tisdag, onsdag har sett helt lik ut: 1. lämna J på skolan, 2. gå på gymmet, 3. gå hem och hoppas att det ska sluta regna… ha, ha.  Fast i måndags var det faktiskt riktigt fint väder men igår + idag har det varit katastrof. Har inte varit med om så dåligt väder här nere på de 11 somrar vi varit här så solen verkar helt klart fokusera på Norge & Sverige. Och det förtjänar alla ni där hemma 110%! men… liiiite surt är det att vi inte får njuta riktigt vackra dagar vi också.

Men, men – vi njuuuter oavsett och jag älskar att vara här! Och vi hade kanon väder fredag – måndag så full krise är det inte. Ha, ha.  Så, vad har vi då gjort de senaste dagarna? Well, i måndags så hämtade vi upp hjärtat på skolan då hon slutade och drog till Central Festival för lite shopping. Passade perfekt! Och igår var jag bjuden på en trevlig och god lunch hemma hos de som hyr vår andra lägenhet. De flyttade in efter att vi reste hem i mars så vi hade inte mött de, därför var det fint att få ses och gå igenom lite praktiska saker. Men det är en märklig känsla att komma in i sitt hem och det är någon annan som bor där…med sina saker över allt och de hade dessutom möblerat om….  men vi är super glada över att vi har långtidshyresgäster på plats. Tjejen som hyr står föresten bak Chalong Bay Gin. Kanske du druckit det om du varit i Thailand? eller sett flaskan?  Flaskan är super snygg! och har vunnit design pris.  🙂

Det här är Johannas 2:a vecka på sommarskolan och hon tycker fortfarande att det är lika kul. Idag hade de Crazy Science på förmiddagen och Hip Hop dans på eftermiddag, igår hade simning och det har de i morgon också.  Och det märks verkligen att J får prata engelska 6 timmar om dagen så det är lärorika dagar! 

Förra veckan piffade jag till mig varje morgon då jag skulle lämna på skolan, den här går jag dit i träningskläderna. ha, ha. Allt för att komma mig till gymmet så fort som möjligt med hopp om att solen ska stråla sen så att jag kan chilla vid poolen.  Och det är en härlig känsla att jag orkar mer och mer på löpbandet!  idag sprang jag mer än någon annan gång (jag varvar att gå och springa) och på mina 60 min tog jag mig 6 km. Det var bäst hittills! Är sååå nöjd ! 

När vi skulle på shopping så åkte mig favorit jumpsuit på.  Den är ett tips! för den är sååå skön. Lite för varm att gå runt i ute här i Phuket men inne i en shopping mall med air condition är den perfekt.  Du hittar den hos Indiska och den är helt säkert på rea / salg nu.

Och på tal om aircon på shopping malls… så bytte J om efter skolan för att inte frysa då vi var inne.  Och efter att vi ätit på Mc.Donalds så gick vi raka vägen till en favorit : Swensen´s. Alltså deras choklad fondue… såååå GOTT! 

Sen hamnade vi på skoavdelningen. Jag älskar skoavdelningen inne på Central och har ett favorit märke där som jag alltid shoppar skor från.  Och den här gången så hittade J också skor!  tack vare att skorna här nere är små i storlekarna.

Jag fixade inte att välja så jag gick för alla!  Älskar dom!! och J´s glittriga ballerinas blev också med hem för som man säger: Life is short, buy the shoes! 

Och vips! så hade jag shoppat en bikini också. Den var inte helt optimal för jag gillar egentligen bara trekants bikini toppar men den funkar…  och jag älskar palmerna!  (mina bikinis har blivit super fula av pool / solcreme etc. så är i desperat jakt på nya men inte så lätt att hitta snygga styles på bikinis tycker jag…).

Så här ser flaskan ut. Chalong Bay Gin. Fabriken där ginet produseras ligger här Chalong där vi bor.

 

Nu måste jag dyka i säng…zzz… så jag önskar dig en riktigt fin kväll vidare!  🙂

P.S det ligger uppe en live på min instagram om du är nyfiken på att följa mig på vägen från skolan och hem…

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt, Thailand 2018 | 10 Comments

10 responses to “GLÖM INTE ATT ANDAS… !”

 1. Anitha says:

  Jag är avundsjuk på dig som får regn hahaha Här hemma är hettan extrem med över 30 grader i så gott som hela landet, många fler lider än njuter… Och alla dessa skogsbränder vi har nu, det är fruktansvärt!
  Just nu befinner jag mig i Luleå skärgård där vi haft ännu en så kallad tropisk natt. Olidligt Nej nu längtar jag verkligen efter höst med klar hög luft så det går vara ute i skogen.

  • Ha, ha sååå galet att ni har varmare och bättre väder än oss! men nu har det faktiskt vänt här så vi har njuter fantastiska dagar med sol och hur varmt som helst . Och hösten vill jag inte ens tänka på ännu, även fast den närmar sig med stormsteg… nej, nu njuter vi detta underbara väder så mycket vi bara kan! 🙂

   Önskar dig en fortsatt fin sommar, den varmaste på 260 år läste jag! Kram! 🙂

 2. Pia says:

  Grattis till dina gym besök ! Bara att fortsätta.
  Önskar er lite sol också !

  fortsätt och njut och lev det ljuva livet 🙂

  • Tusen 1000 tack Pia! 🙂 Jag lovar att jag njuter det goda livet här nere i Phuket . Dagarna är fantastiska!

   Önskar dig också underbara sommardagar fyllda av solsken! Kram! 🙂

 3. Så snygga skor speciellt de högst upp till höger.
  Får spana in dessa märken framöver.
  Hoppas du får en fin solig dag.
  Kram Titti i tropiskt varma Umeå.
  Tur jag är van vid värme!

  • Tusen tack Titti! 🙂 Ja, du måste spana in dessa märken nästa gång du är Thailand, deras skor är super super sköna ! (alla har mjuk innersula så känns som att man går på moln…). Och nu njuter även jag soool här nere i Phuket. Så underbart skönt !

   Önskar dig vackra soliga dagar! Kram! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Önskar att ni får lite mer sol snart. Tack vare dig åkte vi ju nu i juni och hade det magiskt! Så snygg js väska med flamingos är var kommer den i från? Och älskade mönsteret på biknin

  • Ni hade verkligen super tur med vädret!! 🙂 Men nu har det vänt (I hope…) så vi har fått njuta ett magiskt väder senaste dagarna. Så himla härligt! Och tack för fina ord om shopping + väska. J´s väska kommer från Accessorize (förra sommaren tror jag…) och visst är det snyggt med palm-mönster, jag får aldrig nog !

   Njut din kväll och fånga morgondagen! Kram! 🙂

 5. Maria says:

  Härligt att läsa om din träning!

  • Åh så kul att du gillar det Maria! 🙂 Jag har faktiskt aldrig tränat så här mycket … så är super nöjd !

   Önskar dig en fin kväll och en solig morgondag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *