GO DO IT !

You go girl!

Gooodmorgon darlings !

Äntligen en natt med OK sömn och jag känner mig väldigt klar för tisdag! 🙂

Lämnade som vanligt J i skolan utan piff så nu ska håret torkas och frukost ätas innan jag kastar mig över min att-göra-lista som aldrig blir kortare utan bara längre och längre….  Så idag ska jag köra på och vara så effektiv som jag bara kan.  Jag var ju föresten till min bil igår och fick SÅ ont i hjärtat då jag såg den… aj, aj, vilken smäll den fått…  jag fick sån separasjonsångest från den att de ska ta en xtra titt på möjligheten att fixa den innan den eventuellt skrotas och ny bil beställs.

J valde dagens outfit redan igår och hon är såååå glad i sina nya, lite glittriga byxor och den där toppen med katt på var det 1:a plagg hon shoppade till skolstarten (she looooves tröjor med print!).

Topp Benetton, pälsväst + byxor H&M, parkas Chill Norway och skor från skobutiken på CC.

Återkommer med min dagens då den är i box !   Nej, girls, nu kör vi ! kom i håg att ingenting är omöjligt om bara passionen och den rätta (positiva)  inställningen finns där…. !  You go !!!

Carpe Diem ! 🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GO DO IT !”

  1. Camilla says:

    Såå nyydelig outfit på Johanna som alltid:) Du er en gledespreder og sprer herlig energi:) Takk for det:)( Obs jeg har sendt mail til deg:)

    • gizmolina says:

      Tusen miljoner tack för fina ord Camilla ! De värmer ska du veta!!! 🙂 Jag postar din fina fina strikkejakke idag ! (var inte på mejl igår, ska checka!).. Happy onsdag ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *