GO´ KVÄLL… !

Jag pratade precis med min moster. Hon hade blivit uppringd av en lokal handlare här i Luleå ang. en vara som inte blivit levererad till JIG´s födelsedag i fredags.  De ringer alltså upp henne  5 (!!!) dagar e.f.t.e.r. att varan skulle levererats och säger att de inte kommit fram på min telefon (den som är out of order) och därför inte levererat som avtalat. Min moster blir så klart enormt besviken, med ALL rätt, och undrar varför de inte ringde henne med denna information redan i fredags?!?  Hur som helst , long story short… : när hon sedan får prata med chefen/ägaren i butiken så  slänger denna plötsligt på luren mitt i samtalet!  HUR kan man göra så??? Det övergår mitt förstånd och är sååå oacceptabel kundservice att jag smäller av.  Och ni vet ju hur jag går igång på både dålig och bra service.  Finns få ting som engagerar mig så mycket och min moster är exakt likadan så vi var lika upprörda båda två.

Att man kan behandla en kund dåligt 2020 då konkurrensen är STENHÅRD och alla handlare kämpar för att behålla kunder och få lönsamhet är för mig en gåta.  Nu, om någonsin, har vi kunder verkligen makten i vår hand och vi kan förvänta oss att butikerna rullar ut röda mattan då vi gör vår entré och att de kramar om oss efter att vi betalat. För så tufft är det där ute nu att det är sånt som ska till. Och det är den där extra överraskande bra servicen som inte kostar något som kan ge en livslång kundrelation.  Därför är det helt galet hur en sån här sak ska få hända. Att ägaren till en butik kan slänga på luren till en kund som är besviken på att hon köpt en vara till en specifik högtid (50 år) som hon trott levererats…  Det är 100% helt obegripligt.

De som ännu inte har förstått vikten av nöjda kunder borde vakna nu och inse fakta:

utan nöjda kunder – ingen business. Simple as that!

En favorit quote från Walt Disney som säger allt om saken. 

Godnattkram!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *