GO´ KVÄLL.

Gooodkväll mina kära vänner! 

Måndag 25:e maj idag och bara 2 veckor och 2 dagar till Johannas sommarlov startar!  Den känslan är inget annat än helt m.a.g.i.s.k. !!!  Och detta sommarlov kunde verkligen inte komma mer lägligt efter alla omständigheter….  Så nu jobbar min darling på stenhårt här med alla inlämningar och jag är så imponerad över hennes drivkraft. Hon har verkligen ansträngt sig den här terminen och nu ser hon med spänning fram emot att se om det gett det resultat hon hoppas på när hon får betyget i sin hand den 10:e juni. Ja, hon startar sommarlovet redan då och sen är hon ledig helt fram till den 20:e augusti.  Lyx, lyx, lyx!!!

Och idag blev det ingen power walk på mig för vi hade besök av en person för att se på en sak i huset. Om vi har tur så är det ingen stor sak som ska fixas men om vi har otur så blir det fullt kaos här hemma i en period vilket känns “sådär” men lika bra att få det gjort. Och nu då allt varit lite stökigt en stund så spelar egentligen lite mer stök inte någon större roll. Just bring it on… !  Ja men lite så känner jag faktiskt.  För med allt som hänt och corona på det så kan det liksom inte bli värre.  Men det är bara att kämpa på och tänka positivt! Livet blir allt för trist annars. Också måste man lägga vissa saker bakom sig. Man måste kunna förlåta och gå vidare…  och tänka att det faktiskt kan komma något gott ur något väldigt ont… !

Men hur magiskt är inte detta?  Vackraste bilden jag sett på länge. 

Njuuut din kväll vidare!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “GO´ KVÄLL.”

 1. Lena says:

  Men hallå… vilken bild du visar, wow. STORT gilla på den. Vem vill inte sitta där och njuta
  Allt gott till er hela familjen.

 2. Mia says:

  Underbar bild! Och kloka ord från dig!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så kloka ord. Hoppas allt blir bra för er snart. Ja helt galet att de snart är sommarlov, vilken speciell vår, det här med Corona menar jag , tråkigt att det är annat som utöver det tagit energi från er med. Måste tipsa här i stan har netto stor utförsäljning, de ska bli Coop alla netto. Vet inte om de finns hos er, men här va det 50 procent på allt godis chips och läsk 25 procent på typ pasta kaffe bröd och sånt. Kan säga att vårt godis förråd är välfyllt ;). Så i eftermiddag har jag kokat julgodis och gjort min systersons favorit muffins båda består av stora mängder Marabou mjölkchoklad, 5 kr styck så passade på, kände mig som en så där som bunkrade ha ha, sen kanske det hade varit lite drygt och bara leva på godis, chips och läsk om krisen hade kommit ha ha ;). Stor kram

 4. Anna says:

  Härligt med sommarlov <3 Hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa!
  Huur härlig bild? Ska förresten bli spännande att se sen hur det blir med dina nya utemöbler! Blev det beställning, eller funderar du fortfarande? Stor kram till hela familjen!

 5. Karin says:

  Du är en fin och god människa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *