GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING!

Gooood Jul & Goood fortsättning på julen mina bästa bloggvänner! 

Nej men HUR har så många dagar kunnat passera sedan senast jag bloggade? Helt galet och jag skäms. Den här december och julen är verkligen inte som någon annan…. så himla konstig tid vi lever i och det var så otroligt mycket som skulle falla på plats fram till dagen innan julafton och sen kom juldagarna och nu är det plötsligt söndag…

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du, trots pandemin, har haft riktigt mysiga och fina juldagar?! Att du har fått sänka skuldrerna och njuta…  För även om allt inte blev riktigt som vi är vana vid i år så kan vi ändå se till att det blir bra. Men jag ska inte sticka under stol med att jag så klart saknar vår “vanliga” jul i Thailand och att det känns konstigt att vara hemma trots att vi firade julen här 2019 också. Men då reste vi till Thailand den 28:e och hade hela tiden det i fokus. I år har vi ingen resa planerad utan följer restriktionerna och blir hemma hela jullovet. I alla fall som status är just idag.

Och där kom mina J ner! båda har sovit till nu så bara jag och Gizella som varit uppe denna snöstormiga morgon. Oh yes, det är värsta snö stormen ute så var precis ute och räddade parasollet som blåst iväg (har det ute fortfarande eftersom vi umgås ute på terrassen… ) men mer än så går jag nog inte ut idag. Istället blir det en riktig inne-mysar-dag fylld av härlig feelgood. 🙂

We wish you a very merry christmas!!!

 Fotade på julafton i våra blinkande julmössor som Johanna överraskade oss med i julstrumpan på morgon.  Och JIG fick jultröjan också av oss girls och jag och J matchar med våra Mickey Mouse tröjor. Julafton var en  crazy christmas sweater day för oss i år!  (och nej, jag är inte grön i ansiktet, ha, ha det är lamporna på J´s mössa som reflekterar).

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin söndag!!! 🙂

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Love, Miss.G.

102
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING!”

 1. Mia says:

  God fortsättning! Jag & min man sitter i soffan och drömmer om att återse USA!

 2. L says:

  Wow vad vacker du är!♥

  God fortsättning till er♥

 3. Anna says:

  God fortsättning till dig och de dina! Ser fram emot ljusare tider nu och fortsatt mycket inspiration i din härliga blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *